nıye kısss dogurup kacakmısın
yok kız ne hava atcammmmm bır-2 gun dınlenırımm artıkın
günaydunnn alya garusu bağırma lenn sabah sabah :)
miroşşş bende doğurdum bak burdayım..
sanki çocuk olunca görünmüorrr..
hey allahım ya yapana kadr başımızı yedi..
şimdide nasıl bakıcm diorr..
biz nasıl bakıorsak öyle annem..
işini asla bırakmaa.. sosyalliğinden geri kalmassın merak etmee...
oyüzden art arda yatın dimi uzun süre dinlencen...
bana bak bu dopingi hazırlatan sendin tamammıkızlarda şahittttttttttttttttttt
ben şimdi bu bebeğe bakarım bakmasına bebeğim o benim ama kendime bakamazsam eşime bakamazsam bunlarıda sen yapcan yaptrcan yaptın bi iş tam yappp
iyide canım bır sure sadece azcık yuyup ele avuca gelınce gene gıdeceksınnn
kızlar napıcaz bu uykuyla böyle ya..
12de uyuyup 8.30 da zor kalkıyorum ya,kimileri ne güzel 1 de yatıyor,ama sabah zinde kalkıyorlar,bende öyle olmak istiyorum..
miray_172,bence şu an sen hamileliğine alışamamışsın,ben bir teyze olarak söylüyorum o duygu mükemmel bir şey,gözün hiçbir şeyi görmüyor,heleki sen 9 ay karnında taşıcaksın,9 ay sonra gözlerini dünyaya açacak,bu çok güzel bişey,cinsiyeti belli olsun bak o zaman bak ne heycanlanacak,internette,oda takımı,bebek kıyafetleri bakıcaksın hep.çok güzel bir duygu,sağlığına dikkat et,bunları hiç dert etme.canını sıkma,üzülme bebeğinde hissetmesin,hamilieliğini ne kadar iyi geçirirsen o kadar iyi olur onun için.
bana bak bu dopingi hazırlatan sendin tamammıkızlarda şahittttttttttttttttttt
ben şimdi bu bebeğe bakarım bakmasına bebeğim o benim ama kendime bakamazsam eşime bakamazsam bunlarıda sen yapcan yaptrcan yaptın bi iş tam yappp
evet sabırlı olmam gerkecek biraz...oda bende yok allahım inş sabır verir bana..
Cnm 4 aylık oldu önceleri daha heyecanlıydım şimdi cinsiyet belli oldu erkek...
Doğumu heyecanlı olur tabii onu görmek merak etmek sesini duymak...ben bazı bazı çabuk gerilen bir insanım eşim yardım etmicektir hiçbişeye onlara üzülür oldum...
şimdiden yılbaşından sonra ben bi tatile gidim sen hamilesin bari beni engelleme dedi onada bozuldum
evet sabırlı olmam gerkecek biraz...oda bende yok allahım inş sabır verir bana..
cnm 4 aylık oldu önceleri daha heyecanlıydım şimdi cinsiyet belli oldu erkek...
doğumu heyecanlı olur tabii onu görmek merak etmek sesini duymak...Ben bazı bazı çabuk gerilen bir insanım eşim yardım etmicektir hiçbişeye onlara üzülür oldum...
şimdiden yılbaşından sonra ben bi tatile gidim sen hamilesin bari beni engelleme dedi onada bozuldum
miroşşş gız gece nasıl bi rüya gördün yada hangi düşüncelerle uyudun yahuuu
sabah sabah negatifsin bebem eninde sonunda olcak kuzun ama dert etme herşey yoluna girer
görmüyon mu mişllet olsun diye neler yapıyo sen neler düşünüyon
relax ol sakin herşey süper olucak kuşummmm
cnm 4 aylık oldu önceleri daha heyecanlıydım şimdi cinsiyet belli oldu erkek...
doğumu heyecanlı olur tabii onu görmek merak etmek sesini duymak...Ben bazı bazı çabuk gerilen bir insanım eşim yardım etmicektir hiçbişeye onlara üzülür oldum...
güneşşşşş
öncelikle sana yazcam uzun die alıntı yapmıyorum...
şu k.v gönderde azık stres atım sallayım onu azcık saçını başını yolummm
o bakmadığına göre artık karışmasın bi zahmet ....o senin çocuğun diek kendin hallet cnm bu durumu kocanı germe aç telk bak anne de bu kreş alıştırma durmu zor lütfen o benim çocuğum azcık biraz güven bana onu alıştırmazsam ben zorluk çekicem biraz uzaktan izlerseniz çok mutlu olurum deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hem artık kendi bakmıcak hem ne karışyo senin çocuğun o yaaa valla ben direk sölerim eminim az laf sokmadım k.v ben eşime derdim onla kavga ederdim olmazdı sonra onunla hallettim meselelerimi yüzyüze hürrem gibi hodrimeydan.
birsen
ben rüya görmedim kocam yılbaşından sonra tatile gitmek istiyor sıkılmış beni bırakıp gidicek çok çalışmış...
Ben evde tek kalıcam
Evet side cok güzel, aksamlari alanyaya gittik orasida mükemmel, hele robin hood
kızlar toplu cevap verıyorum guyaa bılmıslık yapıcak kv bana dun sen cok gaddarsın dedı mesela bırak alıssın cocuk dedgım zaman cok kızdım ama alttan aldım ama bugun almadım koceme bagrdım bırton ne senın ne annenın oyuncagıyım cocuk benm cocuk al babanı konus annenı sustursun yoksa agır konusrum deıdm oda konuscam evımn huzuru kacıt kendım için konuscam dedı bakalım konuscakmı!
aaaaaaaa,oyyy aslan parçası geliyor aranıza,ne güzel işte,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,üzülme ne olur ya,bunlar çok güzel şeyler,heleki yürümeye başladığında,yarım ağızla bişeyler sölemeye başladığında,çok güzel oluyor miraycım.
oooo gecelere akmışız yani...barlar sokağı güzeldir ALanyada....limanıda güzel...sen en iyisi yine gel.
kız benm bebeğk yaz bebeğiydi... kırkı çıktı kolikliydi..
valla koyuyordum kanguruyaa onumde avmlerde fink atıordum..
banada kocem yardım etmedi.. ama yılmadım..
o dopingi içmeye devam et.. lann tek başına sürtmicen oğlunla sürtücen avmede..
sutunu sağar biberona koyar avmelerde kuaförlerde fink atarsınz...
[/color]
hah anlaşıldııııııııııııı
bende diyom miroş niye böle negatif
bişi olmuş yani belliiiiiiii
erkekler bazen gercekten cok düsüncesiz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?