hamilesin diye tatillere gitmiyeceksi diye bir şey yokki canım,benim arkadaşım 7 aylık 14 şubatta bursaya felan gitmişlerdi,hem sanada değişiklik olur,eşini bırakma ,sende git onunla.eşin şakasına demiştir belki canım.hangi erkek eşine yardım ediyor canım,bak buradaki arkadaşlarda yazdı,senin hayatın ,herşeyin oğlun olacak,o zaman eşini bile gözün görmeyecek,.eğerki hamileliğin iyi geçerse,yani,sıkıntın,üzüntü olmazsa .oğluşun dünyaya geldiğinde sakin bir bebek olur tatlım..o yüzden böyle şeyleri takma,eşin düşünememiştir,alınır,üzülür diye.boşver canım.hadi şimdi bir güzel kendini motive et,netten oda takımları bak,bizleree göster,bak keyfin yerine gelecek.bebeğinlede bol bol konuş canım
ahh canım yaa dur hemen değiştireyim istersen sen yap farkında olmadım senin istediğini
baak hırsız oldum görüyomusun
100. sayfamız hayırlı olsun... kokoşlarr...
Eki Görüntüle 261786 100. sayfamızı kutluyoz arkadaslarrrEki Görüntüle 261786 Eki Görüntüle 261786 Eki Görüntüle 261788 Eki Görüntüle 261789
Eki Görüntüle 261792 Eki Görüntüle 261793 buyrun hanımlarrrr
layy la layy la layy layy la laayyy oh be ee
evet 100.sayfamız hayırlı uğurlu olsunn darısı 1000'lere kaynaşın kokoşlar ..kokoşlukta sınır yok ...!
burdayız gardeşş ya bi yere kıpırdadığımız yokkkk
Mutlaka gelicem
Miray senden bisey isteyebilirmiyim :26:
yapabilceğim bişeyse neden olmasın cnm...
heeyyy gidi günlerr be
esma güneş bakın bi bana kaç beden olur bu kot almam lazım pantolonlarım 36 sıkyo artık...
elbiseden bıktım. bedenler 1 2 3 4 5 diye gidiyo kaç olur yani.
Eki Görüntüle 310441
ayakkabıyı da beğendim :)esma güneş bakın bi bana kaç beden olur bu kot almam lazım pantolonlarım 36 sıkyo artık...
Eki Görüntüle 310441
ŞU KAYINVALİDELER NİYE HERŞEYE BURNUNU SOKRALAR YA,BIRAK YANİ,ÇOCUK ONUN,NE YAPIYORSA YAPSIN..ya hiç takmıcan,ya da cevabını verecen güneşim..eşinin üzerindede fazla gitme,konuşucakmış sadece izle bakalım neler olacak..
esma güneş bakın bi bana kaç beden olur bu kot almam lazım pantolonlarım 36 sıkyo artık...
Eki Görüntüle 310441
seninki de güzelmiş yavrum
kızlar yılbaşında programınız neler herkes yazsın bende farklı bişey bulmaya çalışıyorum
şu anda 1 beden yada 2 beden al bence ayarlı sanırsam onlar
lastikli yaa olur herhalde 1 beden şimdi 2 beden bacak kısmı zayıf kalmazmı bacaklarım çok kalın diil.?
ben şuan 50 kiloyum 36 normal pantolonlar sıkıyo?
ayakkabıyı da beğendim :)
cnm ben 38 bedn almıstım hamslıgımn sonuna kdr gıydm nerdyse sadece son 2-3 hafta sıkstrdı benııı altı duz ınıyorsa hemn al basende yoktur sende fazlaaa 38 al ama 36 dar gelır ama 40da alsan bol pantoln gıbı olur hızlı kılo alırsannn neolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?