kızlar görümcem bana yılbaşı hediyesi almış beyaz ayıcıklı tunik uzun popoyu kapatıyo yarasa kollu bir kazak çok şık...
teşekkür ettim pek kokoştur güzel şeler alır sen doğur bak bebişine neler alıcam diyor...
maşallah maşallah görümceye nazar değmesin...değişkendir kendisi...
kızlar görümcem bana yılbaşı hediyesi almış beyaz ayıcıklı tunik uzun popoyu kapatıyo yarasa kollu bir kazak çok şık...
teşekkür ettim pek kokoştur güzel şeler alır sen doğur bak bebişine neler alıcam diyor...
esimin vizesi cikti canim
burcu bi anlat bakalım kaç kardeşsiniz gelin nasıl abin kendini mi buldu siz mi buldunuz ,, vs. Vs.
esimin vizesi cikti canim
valla şanslısın haaanede yakışır tunik ben hamilelerin tayt üzerine tunik giymelerine bayılıyorum ya iş yerinde bi arkadaş da hep giyerdi çok hoşuma gidiyo
3 kardeşiz en büyüklerim abim.birde ablam var.
Kendi buldu tatlım,dik kafalı biri ve kırmızı takıntılı bir insan,kırmızıdan başka bişey giymez,annem söledi de bize gelirken artık kırmızı giymiyor şükür ki:)
ben ne dersem diyeyim onlar anlaşsınlarda gerisi boş kuzum,ama tabii beni sinirlendiren konuşmalarıda yok değil..
Nişan elbiseside kırmızı olucak tatlım.düşün yani.o kadar vahim durum:)
Kendi buldu tatlım,dik kafalı biri ve kırmızı takıntılı bir insan,kırmızıdan başka bişey giymez,annem söledi de bize gelirken artık kırmızı giymiyor şükür ki:)
ben ne dersem diyeyim onlar anlaşsınlarda gerisi boş kuzum,ama tabii beni sinirlendiren konuşmalarıda yok değil..
NE GÜZELLL DÜŞÜNMÜŞ,SEVİLİYORSUN DEMEKKİ KUZUM ,SENİ SEVMESE EMİN OL HİÇ BİŞE YAPMAZ..MAŞ:)
ACABA BİZİM GELİN NASL OLACAK MEAK EDİYORUM:)GERÇİ ÇOK DİK KAFALI ONU BİLİYORUMDA:)
alhhh kusumm şimdiden ne inatıymış böle allah sabır versin valla
ee olsun bende kırmızı hastasıyımmmm özel zevkı kızın bence yadırgamamak lazım yaaa
ne güzel canim sende ona bisey alacakmisin
benim görümcemde bana cok hos bi sal almis, esim gelirken getiricek
ahaaaahaha sever ama kendisi azda değildir sinirlendimi yada bişeye gıcık oldumu onu kimse tanıyamaz ağır konuşur lafını esirgemez hatta kovar bile....ben onun ne hallerini gördüm hey gidi günler....
Kendi istediği şartlarda insanlr hareket ederse kimseye sataşmaz ama kilosu veyaz arkdaşları ile ilgili bir laf söle seni yerin dibine sokar..ben ezberledim artık önceden bilmezdim aile iiçinde ve evlerine gittikçe öğrendim...
Biaraa eşimle sık gitmeye başlamıştık burası aş evimie çok gelyonuz bee gibi laf etmişti...çok dengesiz ve havalıdır cnm...herkesi yeri beğenmez kaliteli biyere götürmezsen gitmez....
Yani dedim yaa bir iyi bir dengesiz ben bazen onun dediklerini duymaza gelyom bide hamileyim yaa ondan çok iyi davranyor geçicidir yanisi...ben bir tuniğe tav olacak saf kızlardan değilim ....almış düşünmüş sağolsun....
güneşş oğlunu bana verrrr
amin canım ,allah geçim versin
tamam hastasınsındır,ama böle özel bir günde ne bilim aklımdan geçmedi kırmızı seçeceği
hayır birde ona yakışsa tamam ,ama onu kırmızı kapatıyor yani.mercan rengi giymişti,meelek gibi olmuştu ,ama kendisi seçti napalım.sölücek söz yok malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?