Kokoşş Hatunlar Kulübü

enerjikdim takiiii 5 dk önceye kadar bu insanlar ne manyak beeeeeee

noldii yiiruummm:):)

tatlım ben elbiseyi ayakkabılarıda beğenmedim
elbise hoş değil bence çok fazla ayrıntılı
ayakkabı çok demode
çantayı hiç beğenmedim
alınma hee sakınn

acık sözlu kadın ama elbıse ıdare eder bence kızz onu sık bır ayakkabı ve cantaylaa zengın gösterebılırrrr sacbas makyajjj

heeee morarmıştııııııııııııııı

hee ama hala bize cevap vermedı bizde ne meraklıyız heeee

ya şifre değiştirdim ondan morardım be sizde hiç beni merak etmiyosunuz yani başına bi iş mi geldi diye düşünen yok =))))

malesef bu rengi vardı,vizon rengi ama resimde flaş patladığı için bir tuhaf olmuş.
Takı ne taksam onu düşünüyorum?çnkü he bel hizasında hemde omuzda var.

bak cnm çok uygun çantalar var şimdi indirimde akkabılarda var indirimde ikisini al bence..ondan sonra takı için ağır taşlı değil hafif sade ama gümüş rengi olsun sarı asla olmasın tamam mı....hafif bira takı çözer işi bence....

sana şöle parlament mavi yada nar çiçeği süper dururdu ama almışsın artık bunu tamamlıyalım...

ya şifre değiştirdim ondan morardım be sizde hiç beni merak etmiyosunuz yani başına bi iş mi geldi diye düşünen yok =))))

eyy allammm yaaa ne dıyorsn kız sen dun kackere sorduk morarrmmssn ne oldu bılmem neee bugnde gelr gelmz sordkk

tatlım ben elbiseyi ayakkabılarıda beğenmedim
elbise hoş değil bence çok fazla ayrıntılı
ayakkabı çok demode
çantayı hiç beğenmedim
alınma hee sakınn

yok canım niye alınayım,illaki beğenende ,beğenmeyende olur yani,zevk meselesi bu.yorumuhn için teşekk ederim.

yazdım burayada yazıyorum ayakkabııı mutlaka degısmelıı mirayın önerisi olabılırrr tabıkııı mantıklı cantayıda duruma gore degstrrsnnn

anladım canımmm

bak keyfin yerine gelmiş güzel sevindim:)yazına çk güldm ama kadın ilk defa sinemaya geliyor yazık yazışına:)
öle insanlar var gerçekten,insan kendinde bir şey arıyor,ama halbuki kareşı taraf anormal:)

kız daha napalım k.k ya mı yürüyek
kaçdefa millet yazdı noldu hayata diye delüüüüüüüüüü

ayyy kizlar cok mutluyum bugün esimin vize onayi geldiiiiiiiii
simdi sadece pasaportu göndermeleri kaldi
senden bunun icin dua isticektim, hamilelerin dualari kabul olur derler ya

yaaa öylemi....
hemen edeyim cnm sanki olmuş gibi zaten...inşallah tez zamanda yanında olur bidaha hiç ayrılmazsınız amin...

mağazalarda giyip denediğm elbise renkleri ikiside ,ama olmadı,bulamadım
ben akşam iş çıkışı bir bakayım bari,
tamam canım çk saol..

kız geride var morardını ilk ben gördüm dedim bu kızın rengi nie değişik böcükde dedi morarmış biz dedik ceza mı aldın herhal...güneş dedi alışveriş yapmış rengi değişmiş bu merak değilde neee sölermisin haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şaka yapıyommm guzummm okudum hepsini sağolunn varolunnn

aprilll gözünaydın tatlımmmmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92:

kızlar görümcem bana yılbaşı hediyesi almış beyaz ayıcıklı tunik uzun popoyu kapatıyo yarasa kollu bir kazak çok şık...
teşekkür ettim pek kokoştur güzel şeler alır sen doğur bak bebişine neler alıcam diyor...

maşallah maşallah görümceye nazar değmesin...değişkendir kendisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…