iyiyiz cnm hoşgeldin sen benden ne isticektin dün sordun kaçtın yine?
enerjikdim takiiii 5 dk önceye kadar bu insanlar ne manyak beeeeeee
tatlım ben elbiseyi ayakkabılarıda beğenmedim
elbise hoş değil bence çok fazla ayrıntılı
ayakkabı çok demode
çantayı hiç beğenmedim
alınma hee sakınn
heeee morarmıştııııııııııııııı
malesef bu rengi vardı,vizon rengi ama resimde flaş patladığı için bir tuhaf olmuş.
Takı ne taksam onu düşünüyorum?çnkü he bel hizasında hemde omuzda var.
ya şifre değiştirdim ondan morardım be sizde hiç beni merak etmiyosunuz yani başına bi iş mi geldi diye düşünen yok =))))
tatlım ben elbiseyi ayakkabılarıda beğenmedim
elbise hoş değil bence çok fazla ayrıntılı
ayakkabı çok demode
çantayı hiç beğenmedim
alınma hee sakınn
yazdım burayada yazıyorum ayakkabııı mutlaka degısmelıı mirayın önerisi olabılırrr tabıkııı mantıklı cantayıda duruma gore degstrrsnnn
bugün enerjikim dün sümelanın şifresi varya hani temel komik filmi ona gittik eşimle güldük güzeldi ama okadar yarılmadım yani..arkdamdaki kadın daha espiri olmadan temeli görünce gülmeye başladı sinema bitti ortada espiri yok kadın nasıl kahkaha atıyo eşim le ben şöle baktık dedik ilk defa sinemaya geliyor yazık....
Dışarı çıktık kadın hala kahkahalarla gülüyo yok dedim bizde bişi var hehalde...gülüncek yerde gülünürde eee bukadarıda saçma yani..
ya şifre değiştirdim ondan morardım be sizde hiç beni merak etmiyosunuz yani başına bi iş mi geldi diye düşünen yok =))))
ayyy kizlar cok mutluyum bugün esimin vize onayi geldiiiiiiiii
simdi sadece pasaportu göndermeleri kaldi
senden bunun icin dua isticektim, hamilelerin dualari kabul olur derler ya
bak cnm çok uygun çantalar var şimdi indirimde akkabılarda var indirimde ikisini al bence..ondan sonra takı için ağır taşlı değil hafif sade ama gümüş rengi olsun sarı asla olmasın tamam mı....hafif bira takı çözer işi bence....
Sana şöle parlament mavi yada nar çiçeği süper dururdu ama almışsın artık bunu tamamlıyalım...
kız daha napalım k.k ya mı yürüyek
kaçdefa millet yazdı noldu hayata diye delüüüüüüüüüü
yaaa öylemi....
hemen edeyim cnm sanki olmuş gibi zaten...inşallah tez zamanda yanında olur bidaha hiç ayrılmazsınız amin...
güccük burcumm nişan ne zaman ?
kız geride var morardını ilk ben gördüm dedim bu kızın rengi nie değişik böcükde dedi morarmış biz dedik ceza mı aldın herhal...güneş dedi alışveriş yapmış rengi değişmiş bu merak değilde neee sölermisin haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
noldi noldi yine kacırdımmsagol canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?