merhaba kızlar.bende aranıza katıldım.arkadaşlar edinmek istiyorum bu forumdan.gelininize kırmızı giyiyor diye sinir olmayın.çünkü hayatınıza kırmızı girdi mi hep o renk almak istiyorsunuz.ben kırmızı mutfak dolabı yaptırdım.inan şimdi ne alırsam alayım kırmızı oluyor içinde.ben birde kırmızı rengini pek sevmeyen biriydim.yengen o yüzden garibine gitmesin.bu saçını röfle yaptırmaya karar zor alınır.çok açık sarı mı olacak falan diye endişenirsin alışıncada sarıdan vazgeçemezsin ya .öyle bir durum yani.
hayırlı olsun canımmmm sevındım bende sızn adınızaaa
benm koca hıc ızın vermedı 1-2 ker eınatla gıydım hep kavga ettı benmle kıskanc adam:):)
foto ekledım oglm eskı fotlrndn bakın kıslarr:):)
yaşı küçük herhalde aman takıntılıysa inatçıdır sen uzak ve mesafeli ol sana saygısını korusun yeter ben mesafeli olmak istedikçe eşim çok soktu beni onların içine onlarda sıkıldı tabisii çok tartıştık hatta birsüre görüşmedik...beni zorlardı eşim gidelim die resmen...ben laf sokmaları sevmiyorum benim yaşım görümcemden küçük o 40 yaşında 2 çocuklu biri cnm davranışlarını pek onaylamadım yakıştaramadım ama eşile problemleri vardı eşi içerde cezaevine girdi ondan sonra böyle olmuş sinirli sevimsiz herşeyi beğenmez ...bişi dedinmi almasaydın gelmesdin ne var beee böyle laflar kullanıyo sen düşün artık....
yok canım 30 yaşında ,en basiti bak
söz yüzükleri takıldı bir hafta sonra arabadayız bir arkadaşı var bizim gelinden bikaç önce nişanlanmıştı kızı anlatıyor kız sorunları varmış,çocuğun ailesi ile ,ev meselesinde kıza anlatırken bizede anlatıyor dediki ozan eve annemi istemezse bende annesini istemem dedi ben orada onu bozmamak için sustum.salak arkadaşına anlattıklarını bize sölerken kuyuya düştü,annemde içindekileri döktü dedi,sonra iyice düşündüm annemle konuştuk,abime söledik,abim sinirlendi tabi,kızda evi arayıp özür dilemeler,
yani tamam abim anneni istemez bi sebeb olur ,kırgınlık olur yani,ama sana benim annem iyi davranırken neye dayanarak eve istemezsinki,böyle yani ilk koku bundan oluşmuştu tatlım.soğudum kızdan
senin görümcenin yaşadıklarından dolayı öyledir takma canım,her aileside oluyor malesef,ama eşin o çizgiyi koruduktan sonra soun olmaz,herşey erkekte bitiyor.heleki sen şimdi hamilesin fazla yaklaşma,kırıcı bişe söler üzülürsün sonra.
çok tatlı maş. cnm allah nazarlardan korusun...
oğlum olmasydı bana ver diyebilirdim kızım olsaydı gelin ederdim ne yakışıklı bu çocuk be..
oyy oyyy anam bu ne be,geçinecek bir taraf görmedim ben bu kızda,kaç yaşında:)
allah yardımcın olsun,kayınvalideninde,düşünsene hep misafir geldiğini kadın yerin dibine giriyordur.
Dengesizmiş kusura bakma ama canım:)
yok ben öle olmam ya severse beni ben2 kat severim onu ben ,heleki hamile olsa dünyaları alır götürür yedirirm ona ben,aman sağlıklı olsun felan diye.
yok canım 30 yaşında ,en basiti bak
söz yüzükleri takıldı bir hafta sonra arabadayız bir arkadaşı var bizim gelinden bikaç önce nişanlanmıştı kızı anlatıyor kız sorunları varmış,çocuğun ailesi ile ,ev meselesinde kıza anlatırken bizede anlatıyor dediki ozan eve annemi istemezse bende annesini istemem dedi ben orada onu bozmamak için sustum.salak arkadaşına anlattıklarını bize sölerken kuyuya düştü,annemde içindekileri döktü dedi,sonra iyice düşündüm annemle konuştuk,abime söledik,abim sinirlendi tabi,kızda evi arayıp özür dilemeler,
yani tamam abim anneni istemez bi sebeb olur ,kırgınlık olur yani,ama sana benim annem iyi davranırken neye dayanarak eve istemezsinki,böyle yani ilk koku bundan oluşmuştu tatlım.soğudum kızdan
senin görümcenin yaşadıklarından dolayı öyledir takma canım,her aileside oluyor malesef,ama eşin o çizgiyi koruduktan sonra soun olmaz,herşey erkekte bitiyor.heleki sen şimdi hamilesin fazla yaklaşma,kırıcı bişe söler üzülürsün sonra.
ayy valla cok hızlısınız yetişemıommm
sızın patronunuz yok mu yhuuu
merak edıom ama okuyamam kı
slm kızlar..
hiç yazasım yok..
işyerınde problem çıktı...
sinir oldm.. siz neler yapıorsunuz........
noldu kız bu aralar uzaksın sahalardanmerak edıom ama okuyamam kı
slm kızlar..
hiç yazasım yok..
ayyy inanamıyorum ne biçim insanlar var öyle,k.validen otoritesini kuramamış kızına karşı,eşinide hiç anlamadım doğrusu eve alınacak şeyi bile ablasına soruyor pes yani.
bu davranışı çok yanlış,
ablamın eski kayınvalideside gelinlerine yapmış,kadın evin şeklini değiştirir gidermiş,gelinde o evi tekrardan değiştirirmiş düşün yani,evin yolun ayrı ne diye karışırırlar anlamam
görümcen çok zor insan en güzelini yapıyorsun canım.
slm kızlar..
hiç yazasım yok..
slm kızlar..
hiç yazasım yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?