Kokoşş Hatunlar Kulübü

merhaba kızlar.bende aranıza katıldım.arkadaşlar edinmek istiyorum bu forumdan.gelininize kırmızı giyiyor diye sinir olmayın.çünkü hayatınıza kırmızı girdi mi hep o renk almak istiyorsunuz.ben kırmızı mutfak dolabı yaptırdım.inan şimdi ne alırsam alayım kırmızı oluyor içinde.ben birde kırmızı rengini pek sevmeyen biriydim.yengen o yüzden garibine gitmesin.bu saçını röfle yaptırmaya karar zor alınır.çok açık sarı mı olacak falan diye endişenirsin alışıncada sarıdan vazgeçemezsin ya .öyle bir durum yani.

merhaba hoşgeldin =)) ilk önce seni tanıyalımmm

çok tatlı maş. cnm allah nazarlardan korusun...

oğlum olmasydı bana ver diyebilirdim kızım olsaydı gelin ederdim ne yakışıklı bu çocuk be..

Son düzenleme:

yok canım 30 yaşında ,en basiti bak
söz yüzükleri takıldı bir hafta sonra arabadayız bir arkadaşı var bizim gelinden bikaç önce nişanlanmıştı kızı anlatıyor kız sorunları varmış,çocuğun ailesi ile ,ev meselesinde kıza anlatırken bizede anlatıyor dediki ozan eve annemi istemezse bende annesini istemem dedi ben orada onu bozmamak için sustum.salak arkadaşına anlattıklarını bize sölerken kuyuya düştü,annemde içindekileri döktü dedi,sonra iyice düşündüm annemle konuştuk,abime söledik,abim sinirlendi tabi,kızda evi arayıp özür dilemeler,
yani tamam abim anneni istemez bi sebeb olur ,kırgınlık olur yani,ama sana benim annem iyi davranırken neye dayanarak eve istemezsinki,böyle yani ilk koku bundan oluşmuştu tatlım.soğudum kızdan

senin görümcenin yaşadıklarından dolayı öyledir takma canım,her aileside oluyor malesef,ama eşin o çizgiyi koruduktan sonra soun olmaz,herşey erkekte bitiyor.heleki sen şimdi hamilesin fazla yaklaşma,kırıcı bişe söler üzülürsün sonra.

ya hakkaten biraz dengesizlik var sanırım ,,, ne dediğini bilmiyo da olabilr yada temiz kalpli aklına geleni hemen söylüyo da olabilir ,,,

cnm kayınvaldem öyle kafasına göre misafir davet edemez ona sormadan...misafir sevmezler cnm ben hamile halimle geçen evlerine gittim k.v beni saat 7 buçuğa bekletti görümce yukarı çıksın da yiyelim diye bunlar önce kendilerini düşünürler ben çok iyi tanıdım onları açımm acıktım dedim bekleyin sizde ne olcak dedi bide...k.v de dengesiz benim kızından çok korkar kavga eder dururlar hep önümde bi kere çok konuştu diye döndü görümce kafamı skt..n dedi anasına sen düşün artık yeter diyip bağırdığı günleri çok gördüm bunları hep evinde gördüm cnm..

ebnim evim düzenledniğinde hep bişeylerin yerini değiştirdi bu burda daha güzel bilmem ne diye o gitti ben ardından hep değiştirdim sonra uğraşmadı ...insan yönlendirmeyi çok seviyor...eşim içinde ablası en önemli etken ona sormadan asla bişi almaz hatta onuda götürür bilmiştir dedim yaa ...

ben artık bazı şeleri umursamıyorum artık yesinler birbirlerini asla yorum yapmıyorum...
eşimde afedersin gitsn kıçna girsin banane önceleri hoşlanmıyodum diyodum ne bukdar herşeyini ablana soryosun...

düşün biz beko klima alcaz şohpen onlarda bile ona sordu evimi taşıdığımda geldi tin tin...

ben bunlarla uğraşırsam kafayı yerim ondan kendi haline bıraktım bana laf sölerse altında kalmam istemedimmide gitmem kendi bana asla karışamaz bunu böyle kabullendirdim..varsın kardeşine karışsın banane...

hahahah söledi bile sen zayıfsın her yerin çatır çatır çatlıcak dedi beni strese soktu...ben 43 kiloydm 50 oldum bana diyişine bak daha kilo al görürsün nasıl çatlarsın ben hiç çatlamadım diyor benden kısa ve balina gibi 70-80 kilolarda ama kokoş ya işte...

ayyy inanamıyorum ne biçim insanlar var öyle,k.validen otoritesini kuramamış kızına karşı,eşinide hiç anlamadım doğrusu eve alınacak şeyi bile ablasına soruyor pes yani.
bu davranışı çok yanlış,

ablamın eski kayınvalideside gelinlerine yapmış,kadın evin şeklini değiştirir gidermiş,gelinde o evi tekrardan değiştirirmiş düşün yani,evin yolun ayrı ne diye karışırırlar anlamam

görümcen çok zor insan en güzelini yapıyorsun canım.

slm kızlar..

hiç yazasım yok..

işyerınde problem çıktı...

sinir oldm.. siz neler yapıorsunuz........

bunları çektim diye anlattım cnm yanlış anlama eminim sen öyle değilsindir kesinlikle boşver ben alıştım artık bunlara..k.v. ancak ben bişi dersem ağzı bana açılır onun dışında ne oğluna ne kızına laf eder...

görümcemin zor oludunu eşim ve anneside biliyor...hatta kuafördeki elemanlarınada acıyorum ben nasıl bağıryo onlara...içtikleri çok kahveye bile laf ediyo düşün..sadece kendini düşünen bencil insan hayret beni düşünmüşte hediye almış bence eşime yalakalık için yaptı...onun yanında verdi çünki...eşim çocularına hep yüzer lira harçlık verir kendisi bunu bilir ...kendisi iş yerine gelir bizim yer içer müziğini dinler beş kuruş para almaz eşim almasında zaten ben bunları çok görmem ailesi ama o bunları görerek yapıyor bişeyleri...

artık evime karışmıyor şükür....

taşındığmda gelseydi yine karışabilirdi ama gelmedi allahtan anasının dediğinide yok anne ben böyle beğeniyorum dedim artık toy değilim söylüyorum alınsınlar banane...

sizin gelin zor olup olmuyacağını evinize girdikten onu çok iyi tanıdıktan sonra anlayabilrsin.
şimdi saflığından da öyle demiş olabilir boşver takılma...
sen az git oda az gelsin tatlı kalın...en güzeli bu bence..

slm kızlar..

hiç yazasım yok..

işyerınde problem çıktı...

sinir oldm.. siz neler yapıorsunuz........

noldu cnmm
lütfen üzülme yaa düzelırr
ınsanın çalışası bıle olmuyooo

güneş sağol cnm azcık okudummm

december ve mırayın görumcelerını
anam ne onlar öle
ne hedıyelerını ısterım ne bişilerını benımkılerın
düğünde kaynanam emanet takı takıp gelınlığım üstümdeyken ıstedı sahıbı
kızı var 15 yaşında onada saat vermış altın kaplama mı ne
kro işi
bende onu saklıom mesela düğünü olsun aynısını takcemm 1 tl bıle etmıyoo

diğer görumcemde büyük 29 yaşında falan 2 kızı var
önceden cok severıdım sayardım
gel dıye yalvarırdım
3 4 aydır muhattap dahı olmuoom
aman böle öle mutluyumkı

bir hesap vardı yanlş olmuş..

kontrol ederken farkettim..

onuda söyledim..

söylemesm ruhları duymaa.. 6.000$ zarar olurdu..

söylediğime pişman oldm...

cumartesi 2 de çıkıom die.. onu bile laf etmişler.. neler neler..

çok sinirlendm..

geçen gece benı aradı eşimde yanımda yanı odada
ben uyyom baktım o hemen telı kapattım meşgule alıp
eşimde kim dedı
aılem bılıo ben 10 da yatarım aramazlar çünkü
neyse dedım ablan
eşimin telı kapalı dıye benı aramış
normalde ne arar ne sorar aylardır bende asla muhattap olmuycam
200 tl etmeyen koluma takarken yamulan kırılcak sandım bı bılezık taktı ılk hangı kızı evlenırse ona takcam
2.düşünmemlazım

bundan sonra kım ne ekerse onu biçer benım hayatımda
ınsanlık mı bende kalmadı sayelerınde

sizde araya mesafe koyun

mırayım sen hamışsın sana senden büyük olsa dahı laf dıyenın altında kalma
eşinin zoruylada asla görüşme
sevmıyorsan sevmıyorsun
ben sevmedığimi dırek yüzlerıne derım
kımse kımseyı sevmek zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…