Kokoşş Hatunlar Kulübü

EVLİYIM ÇALIŞKANIM İŞİM VAR ALIŞVERİŞTE BİR NUMARAYIM GEZMSİNİ YEMESİNİ İÇMESİNİ BİLİRIM HERGÜN BAKIMIMI YAPARIM HERHAFTA MANİKÜRÜM EKSİK OLMAZ HEM DOBRAYIM HEMDE PARAMI ELİMDE TUTMASINI BİLİRİM MAŞALLAH BANA OHHHH

ben lazerın yararlı olduğunu dşünmuyorum
yumurtalığına falan zarar verır

2 gün yerımde hem öğlen hem akşamyemem yaa

benim kuzenim doktor. kendisi de yaptırdı. ben zararlı bişey olduğunu düşünmüyorum dedi hep. ben de yaptırdım. gerçi çok uzun süre yaptırmadım. senelerce yaptıran var. ben altı seans gttim sadece. artık zararlıysa da yapmış bunuldum canım bir yılı da geçti:S

ben pantene doğal sentez canım set olarak gayet güzel ,, kaç kutu bitirdim vazgeçmedim ondannn,, bu arada çok şanslısın yaaaa, bize de ara sıra eşinden aldığıntüyoları ver

aman tanrım bu ne kokoşlukkk

işte buuuu:)) maşallah maşallah. ben de aynen öyle bakımlıyım katılıyorum:)

h geldın
küçük harf kullanırsan sevınırım
yasak zaten sıtede bılgın olsunn

anladım cnmda bana göre öle gelıo sadece

ben dermatoloğumun önerdikleri dışına çıkmıyorum. biraz medical bir ürün kullanıyorum. ducray anaphase şampuan kullanıyorum. saçlarımı yumuşatmak için saç kremime bebe yağı karıştırırak kullanıyorum öneririm pamuk gbi saçlarım:)

melodiii
kız kocen kuaför ve ağdaya getmiyon hee gitsene orda kızlar yapar beee

aferım cok temız iş yapıyonnn

adı dudu olan yok demı

nolcek lenn
sen doğurruken açmıyon mu

nan ayda 1 mı doguryrmmm bnnn delüü o başka bu başka şip şak alıyorum ben tuycukleri hahaha

benim canım evet

hee kapatmıssn yuzunuuu :):)

sert bir giriş yaptınn acaba neden:)

Bende lazere gitmek istiyom ama zaman bulamıyom yaaaaaaaaa

nan ayda 1 mı doguryrmmm bnnn delüü o başka bu başka şip şak alıyorum ben tuycukleri hahaha

hee kapatmıssn yuzunuuu :):)

sert bir giriş yaptınn acaba neden:)

KOKOŞŞ YAZININ SONUNDAKİ İKİ ŞŞ GÖRÜNCE HEYECANLANDIM YAZAN ARKADAŞI TEBRIK EDİYORUM İKİ ŞŞ GÜZEL OLMUŞ GERÇEK BU BÖYLE YAŞAYANLAR VAR AMA AZ O YAŞAYANLARIN ARASINDA BENDE VARIM HAHAHAH

bizde öyeyiz canım hemide çocuklu yoksa ne işimiz var bu topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…