ben lazerın yararlı olduğunu dşünmuyorum
yumurtalığına falan zarar verır
2 gün yerımde hem öğlen hem akşamyemem yaa
ben pantene doğal sentez canım set olarak gayet güzel ,, kaç kutu bitirdim vazgeçmedim ondannn,, bu arada çok şanslısın yaaaa, bize de ara sıra eşinden aldığıntüyoları verhayatcım eşim kuaför beim o bana numune ürün getiriyor onunla yapıyorum bakım aklıma geldiikçe.
ağda konusunda en korkak benim sanırım.
arkadaşım var çok iyi ağda yapıyor manikür pedikürü süper hiç kanatmaz.
kırmızı ojeyi çok düzgün sürer.
ona gidiyorum yaptırmaya hep der ağdayı yapalım diye cesaret edemiyorum.
acır diye korkuyorum. uyuştrucu jeller var ondan alıp yaptırıcam inşallah.
kızlar şampuan ne kullanıyorsunuz. ben çok marka değiştiriyorum.
eski şampuanıma dönmem lazım artık.
şu an komili bebe kullanıyorum 2 defa kullandım fena değil.
saçlarımı kremsiz kolay açıyor.
EVLİYIM ÇALIŞKANIM İŞİM VAR ALIŞVERİŞTE BİR NUMARAYIM GEZMSİNİ YEMESİNİ İÇMESİNİ BİLİRIM HERGÜN BAKIMIMI YAPARIM HERHAFTA MANİKÜRÜM EKSİK OLMAZ HEM DOBRAYIM HEMDE PARAMI ELİMDE TUTMASINI BİLİRİM MAŞALLAH BANA OHHHH
EVLİYIM ÇALIŞKANIM İŞİM VAR ALIŞVERİŞTE BİR NUMARAYIM GEZMSİNİ YEMESİNİ İÇMESİNİ BİLİRIM HERGÜN BAKIMIMI YAPARIM HERHAFTA MANİKÜRÜM EKSİK OLMAZ HEM DOBRAYIM HEMDE PARAMI ELİMDE TUTMASINI BİLİRİM MAŞALLAH BANA OHHHH
benim kuzenim doktor. kendisi de yaptırdı. ben zararlı bişey olduğunu düşünmüyorum dedi hep. ben de yaptırdım. gerçi çok uzun süre yaptırmadım. senelerce yaptıran var. ben altı seans gttim sadece. artık zararlıysa da yapmış bunuldum canım bir yılı da geçti:S
hayatcım eşim kuaför beim o bana numune ürün getiriyor onunla yapıyorum bakım aklıma geldiikçe.
ağda konusunda en korkak benim sanırım.
arkadaşım var çok iyi ağda yapıyor manikür pedikürü süper hiç kanatmaz.
kırmızı ojeyi çok düzgün sürer.
ona gidiyorum yaptırmaya hep der ağdayı yapalım diye cesaret edemiyorum.
acır diye korkuyorum. uyuştrucu jeller var ondan alıp yaptırıcam inşallah.
kızlar şampuan ne kullanıyorsunuz. ben çok marka değiştiriyorum.
eski şampuanıma dönmem lazım artık.
şu an komili bebe kullanıyorum 2 defa kullandım fena değil.
saçlarımı kremsiz kolay açıyor.
ben pantene doğal sentez canım set olarak gayet güzel ,, kaç kutu bitirdim vazgeçmedim ondannn,, bu arada çok şanslısın yaaaa, bize de ara sıra eşinden aldığıntüyoları ver
aman tanrım bu ne kokoşlukkk
işte buuuu:)) maşallah maşallah. Ben de aynen öyle bakımlıyım katılıyorum:)
aferım cok temız iş yapıyonnn
adı dudu olan yok demı
nolcek lenn
sen doğurruken açmıyon mu
benim canım evet
mersi cnm öyle kokoşş hatunların mekanı değilmiydi ya
ne güzel ne güzel
hee kapatmıssn yuzunuuu :):)
nan ayda 1 mı doguryrmmm bnnn delüü o başka bu başka şip şak alıyorum ben tuycukleri hahaha
hee kapatmıssn yuzunuuu :):)
sert bir giriş yaptınn acaba neden:)
evliyım çalışkanım işim var alışverişte bir numarayım gezmsini yemesini içmesini bilirım hergün bakımımı yaparım herhafta manikürüm eksik olmaz hem dobrayım hemde paramı elimde tutmasını bilirim maşallah bana ohhhh
burcuyla hazoş 2 gündür yoklar beee :2:
nan ayda 1 mı doguryrmmm bnnn delüü o başka bu başka şip şak alıyorum ben tuycukleri hahaha
:)
aman benım dudumdan ondada var nolcek lennn
ama öğrendımkı benım garu işten cıkıo
kocasıyla boşancakmış 3 yaşında kız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?