sen bir fotonu koysana profiline seni göreyimde ona göre şu renk giy şu renk makyaj yap yakışır diyelim...sarışınmı esmermi oldunu bilmiyoruz bile...
Bende iyim canım aynı bildiğin gibi işe git gel....
Moralini bozmak istemem ama öyle 5 ayda falan izin verme işi biraz zor gibi doğuda öyle her istediğin anda her zaman izin vermiyorlar malesef
Ama inşallah sizin istediğiniz gibi olur da ayrı kalmazsınız hatta bu sene gitmesin yanında kalsın
hımmm anladımm
ama ben genede gözelım tmm mı
hello neymış len adam gıbı slm çak
alsada onların yanında gyme
pişman ederler valla
annnem nıye uzaksınız öle
cok cok gözun aydın o zaman
cok seksı ol emı
h geldın ayy hayrlısı ınş.bı çırpıda doğurursun
hay senın nenenene yapsam nenen gıbı dıon olmm
güneşş pudranın markası ne nan?
böcük güzelsin tabi kızz çıtıriye
hımmm anladımm
ama ben genede gözelım tmm mı
hello neymış len adam gıbı slm çak
alsada onların yanında gyme
pişman ederler valla
annnem nıye uzaksınız öle
cok cok gözun aydın o zaman
cok seksı ol emı
h geldın ayy hayrlısı ınş.bı çırpıda doğurursun
hay senın nenenene yapsam nenen gıbı dıon olmm
ay ben korkarım uzatmasın otursun
oda fiyatları uçuk yaaa merak ettim bende....
dedim azcık zıbın battaniye felan bakım onlarıda ocakta bakıcam...20 haftalık olsunda.
beyu nun urununu aldm cnm
evet evtt seni görmedik
artık her gelen koysun resim benceeeeeeeeeee
dimi kızlarrrrrrrrr
belki gitmez diyoruz ama bizdeki sans işte bakalım hayırlısı olsun muhtemel gelir belki kalır bir yıl daha benimde kpss belli olur en azındantayin çıkarsada biran önce gidip gelck işte öyle düşünüyoruz gitmesini istemiyorum daha 2bucuk aylık evliyiz
hoşbulduk canım moralim bozul biraz tayin listesi çıkartıyoruz bu aysonunda vericez sanırım ben gidemiycem eş götürülemeyen karakollar yazıcaz 5 ayda bir 20 gün izne gelicek eşim benimde kpss fln var zten bir yerelere yerleşirsem yanıma tayin ister doğu dönüşü işler karışık bizde bayahaftayada izne ayrılıcz izmire gidicez yılbaşında sonra burdura kayınvalidemlere sen nasılsın cnm
almasaymış arabayıı
aramasında senıde üzmesın baksın çaresıne
evet her gelen önce kendini göstersinnn sonra topiğe girsinn
inşallah canım istediğin gibi olur ayrılmazsınız hep yanında olsun...
havalimanindan alicam canim
yok yok donmam, ates basiyor zaten heycandan
ya hadi geldiği gibi istenmezde çünkü
çok kişi geliyoda kalıcı yok
kalıcı olanları tanıyalım bence
sonuçta hergün muhabbet ediyoz yani
yuh 1 hafta dedim ben
1 ay araba
ne 1 yılı nan 1 yıl için villa isterim delüüüüüüüüü
kız böcük biz yaptırıyoruz diye çirkinmiyiz
ama amacımız daha daha daha da güzelleşmek en güzel olmak
güzellik için herşey caizzzz
kızım yüzü parlaktı nur gibidi onu diom ala ala tamam dedem gibi diyim zoman töbeeeeeeeeeeeee
onun doğum günü 8 ocakta bişi almıyım mı yani bilemedim beee on kere söledi yanımızda şimdi almasak bilemedim eşimle alıyım demi tek almamış olurum
hee gııı diom bende almasaydın dedim die...neymiş lazımmış efendim ötekine bakım yapması gerekirmiş zaten aynı kapıya çıkarmış.
annem gelmişti 3 gün kaldı aşure fln yaptıkkpss çalışıyorum canım kpss topiğinde oluyorum soru soruyorum çözüyorlar yapamadıklarımı yardımlaşıyoruz öyle :1bide tayin durumu var eşimin tayin listesiyle ugraşıyoruz 2 yıl ayrılık görünüyor bize bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sen nasılsın cnm taşındınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?