Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar 2011 yılının kk enleri seçiliyormuş gördünüzmü
ama bizim kokoşlar kategorisi yokk
kadınlar klübünün en kokoş bayanı diye bir kategori olması lazımdı bence

çünkü bize rakip topik yok ki kokoş diye

Son düzenleme:

hımm tamam resim koy bende görem 3 bin çok değilmi güneş beeeeeeeeeeee

olsun hep yapmak zorundamı adam vay beeeeeeeeeee kızım kocanın kıymetini bil.

aaaa peki hiçmi eş götürlmicek 1 sene 2 sene felan damı olmaz?

kuzucum sen işe gitmiyon zaten gitsen olmazmı yanına?burdur soğuk gelme kız buralara...

cnm eşim karakolda yaşıycak ev olmuycak ben gidemem lojman fln çıkmıyor o durmda hem gitsemde eşim askeri konvoyla çıkıcak kafasına göre gelemiyck eve eşimin arkadaşı döndü doğudan eşini götürmüş 2 yılda 23 kez anca eve gitmiş tek başıma naparım oralarda en azından kpss ile yerleşemessem annemlerle aynı şehirde olcm sonra eşimin tayini nereye çıkarsa evi oraya taşıycaz ben yerleşirsem bir yerlere eşim yanıma tayin ister yada ben onun yanıa öyle ayarlarız dioruz bakalım hayırlısı olsun zor bir dönem bizi bekliyor

hee büyüsünde görüsün sen göbüşün dalgalancak oynarken içerde korku filmi gibi

yolun yarısına gelde başlarsın yavaş yavaş almaya bişeler..acele etme daha çok vaktin var..

ben korkarım yaa allah afetsin

uyuyamam ki öyle yaparsa 24 saat böle olurum

nezmana başlar temkinli hazırlıklı olayım.

hımm tamam resim koy bende görem 3 bin çok değilmi güneş beeeeeeeeeeee

olsun hep yapmak zorundamı adam vay beeeeeeeeeee kızım kocanın kıymetini bil.

aslında 2900 falandı uykusetınıde magazadn aldım oyuncak sandıgı vs hepsı var
5 parca toplam .
biraz pahalı evet dıoger magzalara gore ama bura saglam oluyor genlde aliş diye bır yer kara baglarda.
ne bılım çok begendım ben sade aldık işte bikac uygun fıyatlı onermstım esımle amcası onlrı kalıte acısndn begnmedı. ama bence tek bır yatak ve dolap yetrlı ben abarttım cnm . yani okdr masrafa tabisii gerenkkk yok

tamam beklerim cnm benim....sen ne zman müsait olursan ozman gönder.

tmm tatlım
eşim gececıdır ınş.haftaya onsuz almam lazım evıme uzak bı yer cunku yollamaz gtmezde aman der
bugun ızınlı gıdemem yarın hava kötü olursa anneme gıdemem ama gtmem lazım altınları bozdurup bılezık alcemm
bakalım duruma göre

miray cnm eşim annelerini göremk istiyor malesef bir hafta burdurdayızama yılbaşında orda olmak istemedim arkadaşlarla toplanıp izmirde bir yerelere gidicez organizasyonu yapıyorlar bakalım yılbaşından sonra burdura geçicez

ben korkarım yaa allah afetsin

uyuyamam ki öyle yaparsa 24 saat böle olurum

nezmana başlar temkinli hazırlıklı olayım.

hehehe korkmazsın merak etme..uyanıyon zaten uyusanda ama alışıyon sonra ilk başta tuaf geliyo ama..oooo daha çok var 29-30. haftaya gelde bi oynasın beni bile sallıyo be

kız benim yatak odası 3800 lira eder ne para vermiştim beeee bide ödedim onu paşalar gibi kaç ay

kızzz benm yatak odamn fıyatı dııl cocumn yatak odası benm yatakj odam 2010 da daha pahalıya aldımmm tabisiii doğtaşdan aldım okdr paraya acıdım sonnaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…