Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızzz benm yatak odamn fıyatı dııl cocumn yatak odası benm yatakj odam 2010 da daha pahalıya aldımmm tabisiii doğtaşdan aldım okdr paraya acıdım sonnaaa

bende yatak odası ve salon takımımı doğtaştan aldım
bir sürü paralar döktük ama pişman değilimmmmm
bir daha alırmısın deseler alırım valla

kızz o bana ucuz moda line dan bir 29 TL lik kazak almış ben geçen doğum gününde 150 TL elbise almıştım bu sefer bende gidim ucuz bakayım en iyisi.

aman didişmicem elinde parası kalmasın da görsün hava atmasın sağa sola harçlıklar felan üzülmüyorum ona azcık sürtsün burnu...

kızlar 2011 yılının kk enleri seçiliyormuş gördünüzmü
ama bizim kokoşlar kategorisi yokk
kadınlar klübünün en kokoş bayanı diye bir kategori olması lazımdı bence

tabee beee nerde kim seçiyor enleri kazenle görüşelimde kokoş olalım yada şeksüüüüüüüüüüüüüüüüü olalım hangisine seçerse seçsin nasıl dicez...abi anlarmı halimizden...

bende yatak odası ve salon takımımı doğtaştan aldım
bir sürü paralar döktük ama pişman değilimmmmm
bir daha alırmısın deseler alırım valla

ben nefret ettım doğtaştn hersy arızalı ozurlu sadece goruntu guzl ıcerık sıfır

kokoş olalım en iyisi biz şimdi seksilikle ortalığı karıştırmayalım....

ben nefret ettım doğtaştn hersy arızalı ozurlu sadece goruntu guzl ıcerık sıfır

bende sadece salon takımının kırlentlerinin taşları düştü o kadar başka bişey olmadı
yatak odasındada porblem olmadı hiç 2009 aldık biz ve bir kerede taşındık yaniiii
taa kaç km yol geldi bu eşyalar

arada onu görmeye otele gidersin olmazsa hafta sonları napcan uzak olmak zor olur ya...neresi çıktı ona.zor valla işiniz allah yardımcın olsun.

kızz o bana ucuz moda line dan bir 29 TL lik kazak almış ben geçen doğum gününde 150 TL elbise almıştım bu sefer bende gidim ucuz bakayım en iyisi.

150 mı yuhh
len az harcan bee az kolay mı kazanıon sankı
al 10 15 tl lık bişi tmm en fazla 25 olsunn

bende uyku seti alcam cnm...

ama bişi dicem mavimi aldın ben beyaz alım diyorum azcık figürlü olsun kız olursada kullanırım 2 seneye yine mobilyamı alcm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…