kızzz benm yatak odamn fıyatı dııl cocumn yatak odası benm yatakj odam 2010 da daha pahalıya aldımmmtabisiii doğtaşdan aldım okdr paraya acıdım sonnaaa
kizlar niye olmuyor
2,8 MB büyükmü ondanmiki
eklerken ne diyorki ne yazıyor neden olmuyor
büyük olabilir resmin boyutu
miroyy sen benim albümdeki resmi gördünmüü bir bak
yap anam yapp dahada gözel olunnn
hee o zaman de gızzz
eşinle al o zaman cnm ucuz yollu bişi sende aynısnı et ben aldımda cokzevklıımda falan fılan
kandırmış senı
bahaneye bak
sende de arama benı almasaydın bana mı sordun dıye
yap anam yapp dahada gözel olunnn
hee o zaman de gızzz
eşinle al o zaman cnm ucuz yollu bişi sende aynısnı et ben aldımda cokzevklıımda falan fılan
kandırmış senı
bahaneye bak
sende de arama benı almasaydın bana mı sordun dıye
kızlar 2011 yılının kk enleri seçiliyormuş gördünüzmü
ama bizim kokoşlar kategorisi yokk
kadınlar klübünün en kokoş bayanı diye bir kategori olması lazımdı bence
sen miroşaaaa paris de annem yeterkii...
üstüne kendi villa alırr valla
bende yatak odası ve salon takımımı doğtaştan aldım
bir sürü paralar döktük ama pişman değilimmmmm
bir daha alırmısın deseler alırım valla
tabee beee nerde kim seçiyor enleri kazenle görüşelimde kokoş olalım yada şeksüüüüüüüüüüüüüüüüü olalım hangisine seçerse seçsin nasıl dicez...abi anlarmı halimizden...
ben nefret ettım doğtaştn hersy arızalı ozurlu sadece goruntu guzl ıcerık sıfır
cnm eşim karakolda yaşıycak ev olmuycak ben gidemem lojman fln çıkmıyor o durmda hem gitsemde eşim askeri konvoyla çıkıcak kafasına göre gelemiyck eve eşimin arkadaşı döndü doğudan eşini götürmüş 2 yılda 23 kez anca eve gitmiş tek başıma naparım oralarda en azından kpss ile yerleşemessem annemlerle aynı şehirde olcm sonra eşimin tayini nereye çıkarsa evi oraya taşıycaz ben yerleşirsem bir yerlere eşim yanıma tayin ister yada ben onun yanıa öyle ayarlarız dioruz bakalım hayırlısı olsun zor bir dönem bizi bekliyor
kızz o bana ucuz moda line dan bir 29 TL lik kazak almış ben geçen doğum gününde 150 TL elbise almıştım bu sefer bende gidim ucuz bakayım en iyisi.
kız benim yatak odası 3800 lira eder ne para vermiştim beeee bide ödedim onu paşalar gibi kaç ay
oldu kizlar
aslında 2900 falandı uykusetınıde magazadn aldım oyuncak sandıgı vs hepsı var
5 parca toplam .
biraz pahalı evet dıoger magzalara gore ama bura saglam oluyor genlde aliş diye bır yer kara baglarda.
ne bılım çok begendım ben sade aldık işte bikac uygun fıyatlı onermstım esımle amcası onlrı kalıte acısndn begnmedı. ama bence tek bır yatak ve dolap yetrlı ben abarttım cnm . yani okdr masrafa tabisii gerenkkk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?