Kokoşş Hatunlar Kulübü

ay gecenlerde oglum yazık kafasını vurdu kemgıme bıkac kez kocemde kızdııı dıkkat et dıyeee

tipinden bellü kız senin koca benimkine benzior eğlenmeyi seviyor dışarı seviyor yalnız benimki sex delüsü bu konuda benzeşmiler ASLAN burcu belki ondan benimkisi...

kıss ne benzemesı adam hoca hocaaaaaa sevmıyormusss işkiyi dısarıyı

hahaha koptum valla alemsınzz kocem basak burcu buaradaa mıray hihihi

hadi beeeeeeeeeeeeeeee amanın ben yanlış anladım ozman anam sevilemzmi hiç...biz gelmek istemiyosss

ulen ne kaynattınız ben yetısene kadar kactınız hepınızz anaummm :)

çantamda herşeyi taşırım birçok şeyi:allık,kalem,rimel,kapatıcı,aydınlatıcı,cımbız,ruj,işyerimde parfümümde var. ben çok alışveriş hastası oldum yaklaşık 2 yıldır.

saçlarımı uzatamıyorum az saçım. çoğu zamn röfleli arada koyuya dön
üyorum. sonra yine sarı oluyorum. yakın zamanda postiş aldım saçlarımı uzatamıyorum az. insanlar tepki gösterdiler kime neyse. ne gerek varmış. kendi saçımı uzatcakmışım falan falan...mecbur röfle yaptryorum çünkü beyazlarım var en iyi onunla gizleyebiliyorum. bir de boya derime nüfuz ediyor ya röfle fazla temas etmiyor. tammam kabul saçımı bozuyor ama napayım:))))seviyorumda. hamile kalsam bile çok dayanamam yine arada röfle yaptrrm heralde yaptıran tanıdıkalarım var hamileyken 2 ayda yaptıracağıma 4 ay sabredip öyle yaptırırım. gezemem beyaz saçlarla yaşlı gibi....

Günaydın kızlar bugün binada herkes taşınıyor sıkıcı bir gün ben eşları dünden topladım bide leptop var alır giderim onlar tşınsınlar kasa bilg.ları

napuyosun kız böcük
bana 1 haftadır mesaj çektin mi hiç söyle bakıyım
telefonum bozuldu geçen hafta hala tamirde bugün yarın gelecek

insanlr nedn postiş ine tepki gösterdılerkı bende arada kullanıyorum hıc tepkı gostren olmadı .

gunaydın hatunlar nasılsınızzz?

insanlr nedn postiş ine tepki gösterdılerkı bende arada kullanıyorum hıc tepkı gostren olmadı .

gunaydın hatunlar nasılsınızzz?

benim çevremde enteresan insanlar var bir ara lens aldım onada tepki gösterdiler çevremdeki insanlar boya abartı böyle şeyleri sevmiyorlar.kendi saçlarımı uzatacakmışım güldüler filan bir tanesi ile farklı bir durum var neyse parasal anlamda evimize giren çıkan bu kişiye batıyor. çok alışveriş yapmamada yorumları var. aldığımı çar çaputa veriyormuşum. maşımı süse yatırıyormuşum yok efendim peşin almıyormuşum kredi kartı kullanıyormuşum.. yok benim kocammış mı ki ne karışıyormş kendi söylüyor sonra çok karıştığını farkedip. biride senin kocan kızmıyor mu bu kadar para harcamana diyor.dövmüyormuş mu beni saçma sapan yorumlar. pozitif yorum çok az duyuyorum kendi kardeşim bile çakma olduğumu söyledi hatta çok üzüldm ama eşim bile..

günaydınlaaaaaaaar. akşama kınam var ama ben gayet genişim:)))

dün hamama gittik kızlar. gelin hamamı şeklide değil ama herkes de geldi:)) kayınvalidem ve eşimin halası teyzelerime demişki hamamda maşallah pek güzel gelinimiz vs gbi laflar demişler. teyzelerimde sağolun falan demeye kalmadan eşimin amcasının eşi ve kızı ayyy yok canım çok zayıf abartmayın o kadar da güzel değil bi dünya bakım yapıyodr saçına başına falan demişler. kayınvalidem susturmuş böyle yapacaksanız gidin, gelinime laf etmeyin maşallah gayet güzel o kadar sıkıntı çekti tabi zayıflar, toparlanır birkaç aya oğlum beğenmiş size laf düşmez demiş. ohh canıma değsin:)) amcası yıllar önce eşim askere gittiği sırada kızımı vereyim sana falan demiş kız da dünden razı modda tabi. kayınvalidem de eşim de karşı çıkmış hemen zaten. hep de dikkat eder kuzeniyle görüşmelerine. insanların böyle kıllık yapmaya çalışmasını hiç sevmiyorum. ben zaten ortalarda ay ben güzelim diye gezmiyorum. sağolsunlar beğenmişler söylemişler. onlara ne diye batmış anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…