bende gidiyom evimi topliyim bari
Iii akşamlar kızlar
Biz nişanlıyken benim herüf bel kemiklerimi cep sanmıştı evlenince anladı cep değilde kemik oldugunu
Bazen kucagıma yatmak istiyo hızlıca koydumu kafasını küt diye kemiğe çarpıyo
Bana laf demiyen kalmıyoki ahiret deyneği en son lakabımDün resim çekildik ayy çok zayıf çıkmışım ben beğenmedim diyom d.kızı diyoki sanki çok kilolusun
Siyah elbise var 36 beden olmasına ragmen dans ediyo üstümde resimlerde daha çok anlıyo insan
tipinden bellü kız senin koca benimkine benzior eğlenmeyi seviyor dışarı seviyor yalnız benimki sex delüsü bu konuda benzeşmiler ASLAN burcu belki ondan benimkisi...
kıss ne benzemesı adam hoca hocaaaaaa sevmıyormusss işkiyi dısarıyı
hadi beeeeeeeeeeeeeeee amanın ben yanlış anladım ozman anam sevilemzmi hiç...biz gelmek istemiyosss
hımmm aslında boyuna gore kılon bıraz fazla ama kalca basen olmadıgından goze batmıyordur
günaydın.....
....günaydın:))
mıray gelmdı mı kargo yokssa
saçlarımı uzatamıyorum az saçım. çoğu zamn röfleli arada koyuya dön
üyorum. sonra yine sarı oluyorum. yakın zamanda postiş aldım saçlarımı uzatamıyorum az. insanlar tepki gösterdiler kime neyse. ne gerek varmış. kendi saçımı uzatcakmışım falan falan...mecbur röfle yaptryorum çünkü beyazlarım var en iyi onunla gizleyebiliyorum. bir de boya derime nüfuz ediyor ya röfle fazla temas etmiyor. tammam kabul saçımı bozuyor ama napayım:))))seviyorumda. hamile kalsam bile çok dayanamam yine arada röfle yaptrrm heralde yaptıran tanıdıkalarım var hamileyken 2 ayda yaptıracağıma 4 ay sabredip öyle yaptırırım. gezemem beyaz saçlarla yaşlı gibi....
insanlr nedn postiş ine tepki gösterdılerkı bende arada kullanıyorum hıc tepkı gostren olmadı .
gunaydın hatunlar nasılsınızzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?