günaydın kokoşlar! nasılsınız?
AVRİL herkes kendi işine baksın, çevrendekiler modernliği hazmedemeyen insanlar.
çünkü onlar istese de yapamazlar.
gül geç hiç üzme kendini.
nasıl mutlu oluyorsan öyle yap bu senin hayatın.
NİLcim kv. ağzına sağlık hadlerini bildirmiş.
böyle dangalakça konuşan insanlar var maalesef.
bu gece ve yarın prensesler gibi dolaş ortada çatlaşsın kıskananlar.
ben gelin arabamın arkasaına kıskananlar çatlasın yazdırmıştım.
çünkü nişanda eşime bir sürü laf etmişler kulağıma gelmişti.
inadına öyle yazdırdım.
dışarıya kulaklarını kapa cnm buarada eşinin akrabaları seni bağlamaz salla geç daha çok yorum yaparlar cnm ....bana barbi bebek gibi demişti kuzeni k.v. de demiş evet güzel gelinim sonra demiş yani barbi gibi sıska kaç kilo bu sıfır beden felanmı dalga geçmişti hala o kuzenini sevmem bikere yüzüme bir laf ettiki okdar özür diledi dengesizmiş anası öyle dedi llafın nere gittini bilmezmiş kızı böyle savundu anası özürler diledi açtı tel davet etti dengesiz beni sağol gelmem çok zor kütahya uzak dedim geçtim...
yanisi düğün zmanı canını sıkcak şeler olabilir bol bol oyna gülümse eğlen insanlar gıpta etsinler salla geç ben çok eğlendim kulaklarımı kapadım cnm...
AAAAAAAAAAAA nil şok oldummm ssen anlatıncaa sunlara bak ay kıskanclar bosver takma senn hasetler aman bulasma onlara ılerdede ozmn tehlıkelıler belli pis dedıkoducular
kızlar senelerdir merak ettiğim konular hakkında hep kadınlar klubüne bakmışımdır artık bende olmalıyım burda diye düşündüm burdayım :)
evet ısyerı ıle alakalı
bak işte anla adam napsın bızde aynı durmdayız..
bırde bende aksamcay bıle ıcemeden yemekden sonra uyku bastırıyor gozumu acamıyorum adamda haklı kızsa ama kzımıyor cocuk bakıyor ben baygınn bukdar olmuyordum buaralr yıne yorgun dustum sanırım...
bırsuredır boleeeyımparis bilem yok. dun bır parise kalkıstıkkk .. kotu oldu sonrasında kavga cocuk uyandı ben dedım sen 2 dk bak banyo vs toplimmm oda cocuk cok aglams anne anne dıyee bana bır fırca bagırıyor cocugu aglattın bılmem ne sesı kısıldı.
bende ııde uyuyakalıyorum sonra ne bıleyım ben sus uzatma dıyorum bagırıyor bana anlıcan bizde kavgalıyız buaralr bişler var ustumuzdee ofyaaaa
bebegım uzun olsun dıye takmıyorumkı saclarım cok ınce bole ozel gunlerde cok dursun kalın kalın dursun dıyee takıyorum ztn ehrgun taksam zor ama hergun takmıyorum tabisiiiole agırlık yapcak bişi diil aslında cıtcıtlı tokaa takmıssın 2-3 tane gıbı bişi:):)
ben insanların söylediklerini hep takarım kafama... aman laf etmesinler aman ayıplamasınlar sinir olurum bu huyuma ama napiyim işte..
ayrıldığım kişiyle kimse görmesin akrabalarımz duymasın die hep gizli buluşurudm bi kafede otururduk sadece kırk yılın başıda ben zar zor ikna olursam sinemaya falan giderdik..
amaaaann işte
bende çıt çıt falan kullanmadım saçlarım uzun olduğundan
ama önceki gibi çok uzun değil artık kestirmiştim
ama kulananlara da bişiy diyemem
yakıştırmış ki kullanıyor yani
katılıyorum sizlere kızlar. konuşsunlar yahuu napim
bi de şeye sinir olmuştum. çeyizimi görmeye evime geldiklerinde şey diye düşünmüşler annesi yok hiç bişeyi de yoktur ne anlar tek başına ne yapacak bişeyler götürelim de görsün nasıl oluyo falan demişler. geldiler gördüler dumur olup gittiler. herşeyimi de yaptım çok şükür eksiğim falan da yok. en iyisini aldım eşimle birlikte tabi. herşeyden önemlisi ev kendimizin ve eşim kendi aldı evi ama tapuyu ortak yaptırdı çok hoşuma gitti düşüncesi. getirdikleri de dandik dandik şeyler kullanmam asla saçma sapan dalga geçer gbi getirilmiş şeyler hep. yemek bile verdim hepsine kendim yaptım. çok da güzel olmuştu. ben hepsine yıllardır giderim özel günlerine de kötü günlerine de. onlar utansınlar ben seviyemi düşüncelerimi bozmam:)
kızlar senelerdir merak ettiğim konular hakkında hep kadınlar klubüne bakmışımdır artık bende olmalıyım burda diye düşündüm burdayım :)
bende şuan saçımdaki lastiği görsen varla yok arası saçalrım düz die kaymış aşağı fazla sıkıntıya gelemem ben genelde bırakym saçlarımı uzun oldu şimdi...
tamm anne moduna girdim makyajda yapmıyorum kızlar artık ben sadece ruj sürüyorum yüzüm maş.çok güzel oldu ama yılbaşına yapcam tabiki...
aynen banada k.v getirdiği şeler hep zevsizce...onları kullanmam çekmecede durur...
cnm çok özel değilse annem yok dedin merak ettim seni üzecekse yazmayabilirsin...:44:
hamileler çok güzel oluyo zaten. sen de eminim öylesindir:) bence de gerek yok makyaja. yılbaşında yap tabi kendini iyi hissediyo insan süslenince:))
evet öyle derler. ama ben kız istiyom. çünkü eşim kız istiyo:) adını ne koyacaksınız bellimierkek çöocuk güzelleştiryoı anneyi şallar renkli kıyafetlerle daha bi güzel oluyor insan ...
cilt güzelleşiyor erkek bebek güzellştiryo cildi
bende çıt çıt falan kullanmadım saçlarım uzun olduğundan
ama önceki gibi çok uzun değil artık kestirmiştim
ama kulananlara da bişiy diyemem
yakıştırmış ki kullanıyor yani
yok kayınvalideminkiler güzel allah için kadın ne yapsa hakkını veriyo yani. ben eşimin yengelerinden falan bahsediyorum:)
annemi beş yıl önce kanserden kaybettim. yedi yıl uğraştım baktım 15 16 yaşında başladım uğraşmaya iyileşsin diye ne yapmadımki. bir umut deyip koştum herşeye ama olmadı. gözümün önünde kollarımda eridi gtti annecim. çok erken oldu 41 yaşındaydı. hala düşünürüm varmıydı yapacak başka bişey diye ama artık düşünmenin de faydası yok. babam da evlendi annemden iki sene sonra. üç yıldır da yalnız yaşıyorum işte. eşim olmasa hiç bişey yapamazdım taaa o lise zamanından beri desteğim sağolsun
hoşgeldın tanıt kendınııı ozaman
hehe saclrınız cok konusyorsunz bızde ozel gunlerde deıdk nan dugunum ıcın yaptrmıstım saclrım cok uzundu ozamanlr zaten ama ınce telli napayım bole gur saclrım olsun sevıyorum hihih zaten bayadrda kullanamıyorum . alya garusu senın ztn saclr masllh ıhtıyacım yokki:)):
mıray bende cok guzelleşmiştimm biliyormusun gozeneklerım bıle kaybolmustu cıldım pırl pırılll cok havaya gırıyordum ... ama zayıfladm bırden hamslkde bıttı fıs dıye sondumm :):)
cılt yıne aynı cılt aslıdna bıraz kılo alsam herlde yıne duzelır dıye umuyormda kılo alamıyorm
evet öyle derler. ama ben kız istiyom. çünkü eşim kız istiyo:) adını ne koyacaksınız bellimi
kız yok ben sana hakverdim
uzunda olsa yakışana yakışıyor yani bişiy dimedim tatlım
benim kızım olmuştu ama bende güzelleşmiştim
herkeş öle diyodu
zati oğlun olcek diyolardı ya
k.v çınar ismini çok beğeniyor ....bilmiyorum ısınamadım daha bu isme...
hoşgeldın tanıt kendınııı ozaman
hehe saclrınız cok konusyorsunz bızde ozel gunlerde deıdk nan dugunum ıcın yaptrmıstım saclrım cok uzundu ozamanlr zaten ama ınce telli napayım bole gur saclrım olsun sevıyorum hihih zaten bayadrda kullanamıyorum . alya garusu senın ztn saclr masllh ıhtıyacım yokki:)):
mıray bende cok guzelleşmiştimm biliyormusun gozeneklerım bıle kaybolmustu cıldım pırl pırılll cok havaya gırıyordum ... ama zayıfladm bırden hamslkde bıttı fıs dıye sondumm :):)
cılt yıne aynı cılt aslıdna bıraz kılo alsam herlde yıne duzelır dıye umuyormda kılo alamıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?