Kokoşş Hatunlar Kulübü

AAAAAAAAAAAA nil şok oldummm ssen anlatıncaa sunlara bak ay kıskanclar bosver takma senn hasetler aman bulasma onlara ılerdede ozmn tehlıkelıler belli pis dedıkoducular

katılıyorum sizlere kızlar. konuşsunlar yahuu napim

bi de şeye sinir olmuştum. çeyizimi görmeye evime geldiklerinde şey diye düşünmüşler annesi yok hiç bişeyi de yoktur ne anlar tek başına ne yapacak bişeyler götürelim de görsün nasıl oluyo falan demişler. geldiler gördüler dumur olup gittiler. herşeyimi de yaptım çok şükür eksiğim falan da yok. en iyisini aldım eşimle birlikte tabi. herşeyden önemlisi ev kendimizin ve eşim kendi aldı evi ama tapuyu ortak yaptırdı çok hoşuma gitti düşüncesi. getirdikleri de dandik dandik şeyler kullanmam asla saçma sapan dalga geçer gbi getirilmiş şeyler hep. yemek bile verdim hepsine kendim yaptım. çok da güzel olmuştu. ben hepsine yıllardır giderim özel günlerine de kötü günlerine de. onlar utansınlar ben seviyemi düşüncelerimi bozmam:)

kızlar senelerdir merak ettiğim konular hakkında hep kadınlar klubüne bakmışımdır artık bende olmalıyım burda diye düşündüm burdayım :)

ben çıtçıt vs falan kullanmadım hiç kızlar. saçlarım uzun belime kadar. ve gür kalın zaten. o yüzden hiç öyle şeylere gerek yok. hem kullanamam da sanırım rahatsız olurum:)

ben insanların söylediklerini hep takarım kafama... aman laf etmesinler aman ayıplamasınlar sinir olurum bu huyuma ama napiyim işte..

ayrıldığım kişiyle kimse görmesin akrabalarımz duymasın die hep gizli buluşurudm bi kafede otururduk sadece kırk yılın başıda ben zar zor ikna olursam sinemaya falan giderdik..

amaaaann işte

bende çıt çıt falan kullanmadım saçlarım uzun olduğundan
ama önceki gibi çok uzun değil artık kestirmiştim

ama kulananlara da bişiy diyemem
yakıştırmış ki kullanıyor yani

evet ısyerı ıle alakalı

bende şuan saçımdaki lastiği görsen varla yok arası saçalrım düz die kaymış aşağı fazla sıkıntıya gelemem ben genelde bırakym saçlarımı uzun oldu şimdi...

tamm anne moduna girdim makyajda yapmıyorum kızlar artık ben sadece ruj sürüyorum yüzüm maş.çok güzel oldu ama yılbaşına yapcam tabiki...

psikolojik bişey canım. bende öyleydim eşim alıştırdı sağolsun yaaa. ben varım ve hiç kimse bişey diyemez diye diye alıştırdı

herkesin kendi tercihi canım tabiki:)

aynen banada k.v getirdiği şeler hep zevsizce...onları kullanmam çekmecede durur...

cnm çok özel değilse annem yok dedin merak ettim seni üzecekse yazmayabilirsin...:44:

hamileler çok güzel oluyo zaten. sen de eminim öylesindir:) bence de gerek yok makyaja. yılbaşında yap tabi kendini iyi hissediyo insan süslenince:))

aynen banada k.v getirdiği şeler hep zevsizce...onları kullanmam çekmecede durur...

cnm çok özel değilse annem yok dedin merak ettim seni üzecekse yazmayabilirsin...:44:

yok kayınvalideminkiler güzel allah için kadın ne yapsa hakkını veriyo yani. ben eşimin yengelerinden falan bahsediyorum:)

annemi beş yıl önce kanserden kaybettim. yedi yıl uğraştım baktım 15 16 yaşında başladım uğraşmaya iyileşsin diye ne yapmadımki. bir umut deyip koştum herşeye ama olmadı. gözümün önünde kollarımda eridi gtti annecim. çok erken oldu 41 yaşındaydı. hala düşünürüm varmıydı yapacak başka bişey diye ama artık düşünmenin de faydası yok. babam da evlendi annemden iki sene sonra. üç yıldır da yalnız yaşıyorum işte. eşim olmasa hiç bişey yapamazdım taaa o lise zamanından beri desteğim sağolsun

hamileler çok güzel oluyo zaten. sen de eminim öylesindir:) bence de gerek yok makyaja. yılbaşında yap tabi kendini iyi hissediyo insan süslenince:))

erkek çöocuk güzelleştiryoı anneyi şallar renkli kıyafetlerle daha bi güzel oluyor insan ...

cilt güzelleşiyor erkek bebek güzellştiryo cildi

kızlar senelerdir merak ettiğim konular hakkında hep kadınlar klubüne bakmışımdır artık bende olmalıyım burda diye düşündüm burdayım :)

hoşgeldın tanıt kendınııı ozaman

hehe saclrınız cok konusyorsunz bızde ozel gunlerde deıdk nan dugunum ıcın yaptrmıstım saclrım cok uzundu ozamanlr zaten ama ınce telli napayım bole gur saclrım olsun sevıyorum hihih zaten bayadrda kullanamıyorum . alya garusu senın ztn saclr masllh ıhtıyacım yokki:)):

mıray bende cok guzelleşmiştimm biliyormusun gozeneklerım bıle kaybolmustu cıldım pırl pırılll cok havaya gırıyordum ... ama zayıfladm bırden hamslkde bıttı fıs dıye sondumm :):)

cılt yıne aynı cılt aslıdna bıraz kılo alsam herlde yıne duzelır dıye umuyormda kılo alamıyorm

çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...sen nekdar iyi bir insansın iyi bir evlatsın ona bakmış görevini yerine getirmişsin...
babanla görüşyomusun?
iyi yönden düşün çok acı çekmedi belki yaşasaydı hergün daha çok üzülcektin bilyorum nasıl süreç izlediğini benim dedim de kanser olmuştu ölmek için dua ediyordu...üzülyorduk hergün yemek yiyemiyordu neyse bu üzücü şelerle seni üzmek istemiyorum mutlu ol ve düşünki annen hep yanında seni koruyacak emin ol....seninle iftihar ediyordur....

evlendikten sonrada profiline foto koymıcakmısın düğünü görelim die

kız yok ben sana hakverdim
uzunda olsa yakışana yakışıyor yani bişiy dimedim tatlım

benim kızım olmuştu ama bende güzelleşmiştim
herkeş öle diyodu
zati oğlun olcek diyolardı ya

kız yok ben sana hakverdim
uzunda olsa yakışana yakışıyor yani bişiy dimedim tatlım

benim kızım olmuştu ama bende güzelleşmiştim
herkeş öle diyodu
zati oğlun olcek diyolardı ya

maşallah hehehe

k.v çınar ismini çok beğeniyor ....bilmiyorum ısınamadım daha bu isme...

ben o isme bayılsamda sırf ınadımdan asla koymazdım cınarı hahaha

nil allah rahmet eylesın canımm bu arada dun kanser ıle ılgılı bır maıl geldı sizlerle biara paylaşayım onu bennn

güneş ben öğleden sonra yokum böcük bana kargo takip no vercekti...bulamıyorum böcüğü öğleden sonr işim yok çıkcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…