Kokoşş Hatunlar Kulübü

alya garusu haftasonunu dusun bunalıma sokma benııı

aaa aaa

insanlr nedn postiş ine tepki gösterdılerkı bende arada kullanıyorum hıc tepkı gostren olmadı .

gunaydın hatunlar nasılsınızzz?

benim kocam postişten nefret eder...hiç sevmez takanlara da garip garip laflar ediyo...nedense öyle işte peruk gibi oldunu düşünyo...

bana göre postiş basit duryo saçları boncıuk yaparak uçtan uca takmaları uzun görünümünü güzellştiryo en güzeli o bence...

valla benım cıtcıtlarım var...

suan kullanamıyorum onları boyatmaya goturemedım...

dugunumde yaptırmıstım...

hanı gunluk takmıyorum ama özel gunlerde yada ne bıleyım arada işte takıyorum...

kocem hıc yorum yapmadı ıyı yada kotu dıye ehehehe...

benm sacım az oldugu ıcın hanı cok dursun dıye ıstıyorum bırde ben cıtcıtlarım cok uzundu dugunden kalma...

saclarımı ekstırdgım ıcın kullanamıyordum bayadır saclar uzamaya basladı artık kullanmaya baslarım ıns boyatıpp:):)

dışarıya kulaklarını kapa cnm buarada eşinin akrabaları seni bağlamaz salla geç daha çok yorum yaparlar cnm ....bana barbi bebek gibi demişti kuzeni k.v. de demiş evet güzel gelinim sonra demiş yani barbi gibi sıska kaç kilo bu sıfır beden felanmı dalga geçmişti hala o kuzenini sevmem bikere yüzüme bir laf ettiki okdar özür diledi dengesizmiş anası öyle dedi llafın nere gittini bilmezmiş kızı böyle savundu anası özürler diledi açtı tel davet etti dengesiz beni sağol gelmem çok zor kütahya uzak dedim geçtim...
yanisi düğün zmanı canını sıkcak şeler olabilir bol bol oyna gülümse eğlen insanlar gıpta etsinler salla geç ben çok eğlendim kulaklarımı kapadım cnm...

gunesım ya fotolarına baktım tekrarrr maşallllaaahhh dıyorum hepınıze ozellılkle omureee ALLAH nazarlardan esırgesın

burcumm saollll sendende beklerız fotoları hihihih

amann nolcek işte tatlım yine bağladım duygusala

h.sonu dediğin ne ki o dageçip gidiyor kuşum

dün akşama koceme kızdım nedenide çok basit ama bayağı kafaya takdım
amann neyse offf

hatunummm yapmaa bee öle tabii banada gecıyor cabbık cabbık ama napımm buhafta cok uzdum kendımıı koceylede malum mutlu olmaya calısyorm işte kendı capımda

bende aksam koceyleee iiiken birden gece kavga ettık bıze neoluyor anlmıyorum ama bende gergınım sanırım ondan kaynaklanıyor

bende hep stresli oluyom akşamları belli bir saat
napiyim yoruluyom yemek iş çocuk offffff
çekilmez oluyom ama maşallah kocama ses etmiyo şımartıyo pof pofluyo beni
bu haftada onun morali bozuk suratı asık neyin var diyom yok bişiy aşkım diyo
ama anlıyom var bişiy
anammm ne zormuş surat asık keyifssiz birini çekmek
bana nasıl tahammül ediyomuş harbi kocam
ama inanın yetişemiyom yoruluyom artık yahuu

AAAAAAAAAAAA nil şok oldummm ssen anlatıncaa sunlara bak ay kıskanclar bosver takma senn hasetler aman bulasma onlara ılerdede ozmn tehlıkelıler belli pis dedıkoducular

saçını uzatsana cnm onlar baş ağrısı yapmıyomu yaa ben hayatta dayanamam kafamda ağırlık taç bile takamam ben.

bak işte anla adam napsın bızde aynı durmdayız..

bırde bende aksamcay bıle ıcemeden yemekden sonra uyku bastırıyor gozumu acamıyorum adamda haklı kızsa ama kzımıyor cocuk bakıyor ben baygınn bukdar olmuyordum buaralr yıne yorgun dustum sanırım...

bırsuredır boleeeyım paris bilem yok. dun bır parise kalkıstıkkk .. kotu oldu sonrasında kavga cocuk uyandı ben dedım sen 2 dk bak banyo vs toplimmm oda cocuk cok aglams anne anne dıyee bana bır fırca bagırıyor cocugu aglattın bılmem ne sesı kısıldı.
bende ııde uyuyakalıyorum sonra ne bıleyım ben sus uzatma dıyorum bagırıyor bana anlıcan bizde kavgalıyız buaralr bişler var ustumuzdee ofyaaaa

saçını uzatsana cnm onlar baş ağrısı yapmıyomu yaa ben hayatta dayanamam kafamda ağırlık taç bile takamam ben.

bebegım uzun olsun dıye takmıyorumkı saclarım cok ınce bole ozel gunlerde cok dursun kalın kalın dursun dıyee takıyorum ztn ehrgun taksam zor ama hergun takmıyorum tabisiiiole agırlık yapcak bişi diil aslında cıtcıtlı tokaa takmıssın 2-3 tane gıbı bişi:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…