belkide şuan tek ihtiyacım olan şey yağmur ,,,
yağmurda yürümek kalbimi,, beynimi ,, hayatımı yanilemek...
tşk cnm bigun senınnde tatlı bir bebişin olack ozamn gör bak ozamn kım tatlı hihihi
offf bugün bende karamsar ve duygusalım yaaa
keşke yağmur yağsa evde olsam yatsam
ben sana verım fatura nosunu dur
insanlr nedn postiş ine tepki gösterdılerkı bende arada kullanıyorum hıc tepkı gostren olmadı .
gunaydın hatunlar nasılsınızzz?
hoşgeldin tatlımmmm
int.ten takip numarsı ile bakılamıyormu nerde?
alya garusu haftasonunu dusun bunalıma sokma benııı
aaa aaa
benim kocam postişten nefret eder...hiç sevmez takanlara da garip garip laflar ediyo...nedense öyle işte peruk gibi oldunu düşünyo...
bana göre postiş basit duryo saçları boncıuk yaparak uçtan uca takmaları uzun görünümünü güzellştiryo en güzeli o bence...
amann nolcek işte tatlım yine bağladım duygusalanoldu kusum nen var
alya garusu haftasonunu dusun bunalıma sokma benııı
aaa aaa
günaydınlaaaaaaaar. akşama kınam var ama ben gayet genişim:)))
dün hamama gittik kızlar. gelin hamamı şeklide değil ama herkes de geldi:)) kayınvalidem ve eşimin halası teyzelerime demişki hamamda maşallah pek güzel gelinimiz vs gbi laflar demişler. teyzelerimde sağolun falan demeye kalmadan eşimin amcasının eşi ve kızı ayyy yok canım çok zayıf abartmayın o kadar da güzel değil bi dünya bakım yapıyodr saçına başına falan demişler. kayınvalidem susturmuş böyle yapacaksanız gidin, gelinime laf etmeyin maşallah gayet güzel o kadar sıkıntı çekti tabi zayıflar, toparlanır birkaç aya oğlum beğenmiş size laf düşmez demiş. ohh canıma değsin:)) amcası yıllar önce eşim askere gittiği sırada kızımı vereyim sana falan demiş kız da dünden razı modda tabi. kayınvalidem de eşim de karşı çıkmış hemen zaten. hep de dikkat eder kuzeniyle görüşmelerine. insanların böyle kıllık yapmaya çalışmasını hiç sevmiyorum. ben zaten ortalarda ay ben güzelim diye gezmiyorum. sağolsunlar beğenmişler söylemişler. onlara ne diye batmış anlamadım
gunesım ya fotolarına baktım tekrarrr maşallllaaahhh dıyorum hepınıze ozellılkle omureee ALLAH nazarlardan esırgesın
amann nolcek işte tatlım yine bağladım duygusala
h.sonu dediğin ne ki o dageçip gidiyor kuşum
dün akşama koceme kızdım nedenide çok basit ama bayağı kafaya takdım
amann neyse offf
burcumm saollll sendende beklerız fotoları hihihih
hatunummm yapmaa bee öle tabii banada gecıyor cabbık cabbık ama napımm buhafta cok uzdum kendımıı koceylede malum mutlu olmaya calısyorm işte kendı capımda
bende aksam koceyleee iiiken birden gece kavga ettık bıze neoluyor anlmıyorum ama bende gergınım sanırım ondan kaynaklanıyor
belkide şuan tek ihtiyacım olan şey yağmur ,,,
yağmurda yürümek kalbimi,, beynimi ,, hayatımı yanilemek...
bakılıyor taıbıkısı bocuk sana takıp no verecek ole bakacaksın ama bocugumun moralı sıfır naptı acaba bugun
ne oldu ki acaaba işyeri problemi mi?
valla benım cıtcıtlarım var...
suan kullanamıyorum onları boyatmaya goturemedım...
dugunumde yaptırmıstım...
hanı gunluk takmıyorum ama özel gunlerde yada ne bıleyım arada işte takıyorum...
kocem hıc yorum yapmadı ıyı yada kotu dıye ehehehe...
benm sacım az oldugu ıcın hanı cok dursun dıye ıstıyorum bırde ben cıtcıtlarım cok uzundu dugunden kalma...
saclarımı ekstırdgım ıcın kullanamıyordum bayadır saclar uzamaya basladı artık kullanmaya baslarım ıns boyatıpp:):)
bende hep stresli oluyom akşamları belli bir saat
napiyim yoruluyom yemek iş çocuk offffff
çekilmez oluyom ama maşallah kocama ses etmiyo şımartıyo pof pofluyo beni
bu haftada onun morali bozuk suratı asık neyin var diyom yok bişiy aşkım diyo
ama anlıyom var bişiy
anammm ne zormuş surat asık keyifssiz birini çekmek
bana nasıl tahammül ediyomuş harbi kocam
ama inanın yetişemiyom yoruluyom artık yahuu
saçını uzatsana cnm onlar baş ağrısı yapmıyomu yaa ben hayatta dayanamam kafamda ağırlık taç bile takamam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?