Kokoşş Hatunlar Kulübü

amaaaaan boşver. eşin sorun yaratmıyosa kimseyi ilgilendirmez. bırak konuşsunlar. sen kendini iyi hissediyosan dert etme. insanların ağzı torba değilki:))

nilcimmm herşey gönlünce olsun canım..

insanlar hep konuşur takma bile kayınvalidene katılıyorum nişanlın beğenmiş ya gerisi tın yani

aaaa ne ayıp yahu kime neymiş senin tercihlerinden
şu elaleme neysede
milletin ağzı torba değil büzesin
kardeşinle eşine çok kızdım
sen takma kafana kendini nasıl iyi hissediyorsan öle yap

ayy nilcimle aynı şeyi düşünmüşüz
milletin ağzı torba değil misali hahhayyy kalp kalbe karşıymış nilcim
sana gelince
kıskanıyorlar işte herşey ortda
keyfini sür bu güzelliklerin sen boşverrr
aynı söz bu kendinibilmezlerede gitsin emi:)

nilcimmm herşey gönlünce olsun canım..

insanlar hep konuşur takma bile kayınvalidene katılıyorum nişanlın beğenmiş ya gerisi tın yani

sağol canım:))

aynen öyleee. aman hiç umrumda değil. moralimi bozamam kimse için:)) düğünüme de gelsinler de görsünler eğlence nasıl olur yemek nasıl olur hıhh. ben onlarınkini de gördüm. ehe eheee:))) şaka bi yana yarını atlatalım da rahat nefes alayım kocemle mutlu mutlu:)

sadece 2 arkadaşım var, iyi yorumları olan. ama bir tanesi beni hep onaylar onu severim al giyin süslen püslen der. bir daha mı bu dünyaya geleceksin bu yaşa geleceksin der. gerçi gönül kocamamzmış öyle derler. bakalım çocuğum olunca da bakabilecekmiyim kendime. yapamazsam çok üzülürüm bakıcıya vermeyi planlıyorum gerçi yaparım yine heralde elimden geldiğince giyimime dikkat etsem hafif makyaj internetten alış veriş yaparım. gidemesemde dükakanlara toplu alışveriş yaparım ne yapayım..

şimdide birezilya fönüne merak sardım. epilasyonda istiyorum ama doğumdan sonra. çünkü doğumda insan hormonları değişip tekrardan kıllanma olabşliyormuş.

hı bide saçımı fönlerim sararım yada kuaföre giderim güzel giyinirim hemen sey der bazı kendini bilmezler..düğüne mi gitcen aksam birşey mi var...TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR HEPİNİZE..doğru konussunlar dursunlar, çatlasınlarDDDDDD

günaydın kokoşlar! nasılsınız?

AVRİL herkes kendi işine baksın, çevrendekiler modernliği hazmedemeyen insanlar.
çünkü onlar istese de yapamazlar.
gül geç hiç üzme kendini.
nasıl mutlu oluyorsan öyle yap bu senin hayatın.

NİLcim kv. ağzına sağlık hadlerini bildirmiş.
böyle dangalakça konuşan insanlar var maalesef.
bu gece ve yarın prensesler gibi dolaş ortada çatlaşsın kıskananlar.

ben gelin arabamın arkasaına kıskananlar çatlasın yazdırmıştım.
çünkü nişanda eşime bir sürü laf etmişler kulağıma gelmişti.
inadına öyle yazdırdım.

RUH HALİ BOZUK insanlar onlar boşver takma sen keyfini sür eşin ancak karısabılır böyler seylereee elalemm deil!!

güneş ya ömür çok yakışıklıı ...

bayılıyorumm oğluşunaaaa

canım saollll

tatlıdr oglusum kızını vermek ısteyen cok facede fotolarını kapatıyorum acıyorum bazendeee hanı kızyorlar koyma fotolarını dıye

actıgım gun basına bişey gelıyor en son actıgım gun yolmuslar kreste

ondan once acmıstım merdıvenlerden dustu aYNI GUN

ondan once actıgımda utu dustu aynı gun bu bır tesadufmu deılmı bılemıyorum

hanii herkesın cocugu cok tatlı maşallah tabiiikiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…