keşke bardaktan boşalırcasına yağsa yağmur !!!
benim çevremde enteresan insanlar var bir ara lens aldım onada tepki gösterdiler çevremdeki insanlar boya abartı böyle şeyleri sevmiyorlar.kendi saçlarımı uzatacakmışım güldüler filan bir tanesi ile farklı bir durum var neyse parasal anlamda evimize giren çıkan bu kişiye batıyor. çok alışveriş yapmamada yorumları var. aldığımı çar çaputa veriyormuşum. maşımı süse yatırıyormuşum yok efendim peşin almıyormuşum kredi kartı kullanıyormuşum.. yok benim kocammış mı ki ne karışıyormş kendi söylüyor sonra çok karıştığını farkedip. biride senin kocan kızmıyor mu bu kadar para harcamana diyor.dövmüyormuş mu beni saçma sapan yorumlar. pozitif yorum çok az duyuyorum kendi kardeşim bile çakma olduğumu söyledi hatta çok üzüldm ama eşim bile..
benim çevremde enteresan insanlar var bir ara lens aldım onada tepki gösterdiler çevremdeki insanlar boya abartı böyle şeyleri sevmiyorlar.kendi saçlarımı uzatacakmışım güldüler filan bir tanesi ile farklı bir durum var neyse parasal anlamda evimize giren çıkan bu kişiye batıyor. çok alışveriş yapmamada yorumları var. aldığımı çar çaputa veriyormuşum. maşımı süse yatırıyormuşum yok efendim peşin almıyormuşum kredi kartı kullanıyormuşum.. yok benim kocammış mı ki ne karışıyormş kendi söylüyor sonra çok karıştığını farkedip. biride senin kocan kızmıyor mu bu kadar para harcamana diyor.dövmüyormuş mu beni saçma sapan yorumlar. pozitif yorum çok az duyuyorum kendi kardeşim bile çakma olduğumu söyledi hatta çok üzüldm ama eşim bile..
nilcimmm herşey gönlünce olsun canım..
insanlar hep konuşur takma bile kayınvalidene katılıyorum nişanlın beğenmiş ya gerisi tın yani
ayy nilcimle aynı şeyi düşünmüşüz
milletin ağzı torba değil misali hahhayyy kalp kalbe karşıymış nilcim
sana gelince
kıskanıyorlar işte herşey ortda
keyfini sür bu güzelliklerin sen boşverrr
aynı söz bu kendinibilmezlerede gitsin emi:)
güneş ya ömür çok yakışıklıı ...
bayılıyorumm oğluşunaaaa
günaydınnnn nasılsınız canlar
gunaydın kıslar bılgısayarım arzalıydı ayyyy duzelmıcek sandım bı an
keşke bardaktan boşalırcasına yağsa yağmur !!!
şuan öyle yağıyor.:119:
gunaydın kıslar bılgısayarım arzalıydı ayyyy duzelmıcek sandım bı an
ya kıyamam ben ömürümeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?