Kokoşş Hatunlar Kulübü

nazr değircen nan maşallah de...

sen ruslarla takıl fena olursun ehehehhe moskovaya git sen beni dinleee beni sollarsın...

maşallah şekerim....

belki sen bu iştahla çalışıncada benm gibi olmassın...

yanı ben temzilikçi almıyorum...

sen alıorsun onun faydası olur..

ben mesela kocam için çocuğumu bırakıp dışarı çıkmam.

vicdan azabı duyarım.. butun gun çalışıp çocuğu bıraıp asla gitmem ...

onunla giderim... oda beni pert eder sağolsun..

çok arkadşım var mesela evda bakıcıları var akaşam kadr yemeğini yapr o eve gelir yemek hazır ev temiz..

adam akıllı bırakır çocuğunu çıkar...

benm önceliğim oğlum oldu.....

asla onsuz adım atmıyorum...

mesela iş ustundesin oksuruyor bişe oluyorrr... hemen bırakıyorum... aklım kalıor konsatre olamıyorum....

Sorma benim de çamaşır sepetim her daim dolu. Bazen kendime kızıyorum benim evimde bakıcım var birde ütüme kadar herşeyimi yapıyor ama yinede bana o kadar çok iş kalıyor ki akşamları cumartesi günleri çalışmıyorum diyorum bu cumartesi kendime vakit ayırıcam kahvemi içiyorum sabah sonra tv sehpasının üzerinde simetrisi bozulmuş kumandaları diğer ıvır zıvırları görünce ben bir başlıyorum temizliğe akşama kadar bu istisnasız her cumartesi böyle bir de benim oğlum alerjik bende hastalıklı derecede titiz ve düzen hastası olunca o boş günümü de evde kadınım varken bile temizlik yaparak geçirdiğim için her daim yorgun bitap bir halde :) Kocam ne dese haklı yani :)

ben oğlum olduktan sonra çok dağıldım yaaaa!
haftada 1 gün iznim var hiçbirşeye yetişemiyorum.
akşamları oğlum uyuduktan sonra bişeyler yapmaya çalışıyorum.
yemek, bulaşık, çamaşır katla
bunları yaparken yoruluyorum ve uykum geliyor.
benimde çamaşırım hiç bitmez.
her akşam ve sabah açarım makinayı kir sepetini boş görmedim hiç.
eşimin gömlek sevdası olmasa ütüm az olur ama.
bazen kendi ütülüyor.
çocuk olduktan sonra ev işleri daha zor olmaya başladı benim için.
kendime bakım yapmaya fırsatım kalmıyor bazen.

bak duuunn

çamaşır topladım serecektimm...

adam durmadı... neyse gönlünü edem dedim banyo yap et 12

o satatn sonra banyolu halde çamaşır sermeye çıkmadım...

o kaldı katlanackta kaldı...

yatak odası bomba düşmüş gibi...

mutfak halım battı.. yıkamaya gitmesi lazım çok acill off yani offf...

töbe töbe kız kocanında kafasını sıyırttın
ne biçim soru deseydin
ne dedin merak ettim kız

hee dedimmm gördüm çıplak rus adam soynmuştu denize girerken görmüştüm eyfeli onu dedim güldü dio başka...hee bide babamı duştan çıktığında görmüştüm 12-13 yaşlarındaken dedim üniv.bir çocuk vardı onunla öpüşmüştük...
elini tuttumu sarıldımı bilmem ne ..tabiki insan sevgiliken oluyor öpüşme sarılma ama öğrencisin kafedesin yanisi ve çokta aşık değildim açıkçası dedim yalanda sölemedim ben eşime aşık olmasadım asla evlenmezdim ailem bile bilyo hiç düşünmüodum...

günaydın paris güzelleri.
nasılsınız?
miray seni tebrik ediyorum valla.
ben bebek olduğundan beri dinlenemeiyorum.
akşam erkenden uykum geliyor.
sabahta oğluş uyanıyor. paris gezileri aksıyor valla.

valla şimdi tam gaz gidiyoaz bakalım bebek olunca nasıl olcak bilemem...

ıstedı nan ben plan yapmıstım gece ıcın ama olmadı napalım
neden olmadı sebep_??

ben bılmıyodum nan bekar sanıyordum

yok bee sölemiştim unutmuşsunuz haaaa evli 2 tanede veledi var...40 yaşına giryo nan 8 ocakta ne hediye alam ben buna şimdi...:44:

kıs ama senın bakıslarından bellı oluyor kıskanc oldugun ben pek kıskanmmam kıskansamda pek bellı etmem havaya gırmesın

ben belli eder kavgada eder hasta ederim adamı sonra yumuşatırım unutur allahtan

Sanırım herkeste aynı dert var. Eskiden 15 günde bir kuaförüme giderdim asla bakımı aksatmazdım artık sabahları işe gelirken giyinmek bile dert bıraksalar pijamalarımla eskicem o derece yani. Bir de ne diyorum evde kadınım var ama eşim çok dağınıktır benim yani işten eve gittiğimizde toplu görebiliyorum evimi sadece veoğlum uyur uyumaz etrafı toparla çamaşırları as çamaşırlarımı kadına yıkatmam çünkü oraya koş buraya koş bakıyorum yine pilim bitmiş. Birde ben doğumdan sonra çok hızlı zayıfladım doğumdan önce ben 39 kiloydum çok daha güçlüydüm tek başıma kitaplıkları iter salonun şeklini komple değiştirirdim yatak odasını falanda şimdi 43 kiloyum ama altını süpürmek için kitaplığı yerinden oynatamıyorum bile sürekli bir yorgunluk uykusuzluk eşime ve kendime ayıracak vakti nedense bir türlü bulamıyorum bu da bende çok sinir yapıyor

ay bende dun dusundum camasır benmde hıc bıtrmıyor sepet hep dolu odannn bırnde hep camasır asılı hep katlıyorum aama bır turlu bıtmıyor cok sıkldım camasır olayından

evet sen herşeyi üstlenmişsin eşin biraz yardımcı olması lazım sana ...hemde çalışyosun haklısın yorulyosun....

arada bebeği oyaladığında sen kendine vakit ayır oyalamıyasa ilgilensin azcık konuş...

temizlik ve yemek önemli tabii bebek var evde bende de aynı olcak durumlar temizlikçi ayda rbir yine alırım ama yemek kesin pişcek evde ama annem başlarda yardım ederde sonrası bana kalır ...

arada eşimden destek isticem bazı konularda eşim anlayışlıdır aslında yemek ve yorulduğum konularda bişe istersem yapar ama istemem lazım kendi düşünmez.

çamaşır makinesi var kurutma makinesi var birde böyle kendi kendine ütülü çıksa çamaşırlar süper olardı :) Gerçi bende kurutma makinesi yokta hani olsa süper olurdu :) Odanın biri hep dağınık dimi çamaşır yüzünden :)

Son düzenleme:

ütüsünü bende es geçemem ama eşim benden düzen ister evim düzenli tabii ayda bir temzilikçi alıyorum iyi oluyor hafta sonlarıda rutin şeleri üstten ben yapıyorum ama çok çeşit yemek bilmem arada dışarda yeriz...her adam farklı...havlu konusunda bende çok hassasım ayrıca bir giydiği kıyafeti asla kaldırıp dolba koymam yıkamaya atarım oknuda da ben takıntılıyımdır öle işte pariss önemli eşim için mutluluk için çok önemli uyuşmakta önemli.

Kızlar bana gülmeyin ama ben bu paris meselesini yeni çözdüm. 10 dakikadır okuyorum bir paris tutturmuş bunlar ne bu yaa diye :) Paris Paris :) hahahahahahah süper ya :):) Akşam kocama parise gidek aşkım dicem :) kovalamasın beni :)

slm vermedin tanışmadık değil mi?

yaz gelsın çamaşır derdımız bıter ınş.
benım öleçokçamaşırım olmaz
bıgün renklılerı bıgün beyazları bıgun bornozları bıgunde nevresımlerı yıkıyorum
boşalmıyor ama bı makına dolcak kadarda olmuyo

yaz gelsın boş oluyo ama

Yazın daha küçük ve ince parçalar oluyor birde hemen kuruyor ya ondan olabilir. Yazın aslında daha çok çamaşır çıkarıyoruz biz ama günde bir kaç posta kurutabildiğim için şimdi ki kadar dolmuyor sepetim. Evin içinde 2 günde ancak kuruyor çamaşırlar birde evimiz çok sıcaktı bizim sözde :)

hahhayy hayrola gece 3 te yokmuydu dizi neyim
çimemedin haaa vlalla bende öle pis hissederim kendimi
heleki saçım yağlıysa amnnn ogün akşam olmazzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…