Kokoşş Hatunlar Kulübü

yesho anam sen çok takıntılısın bence temizlik konusunda. ben çocuk doğmadan önce eşimle pazar günü temizlik yapıp gezmeye bile çıkardık dışarıya.
ama şimdi yorgunluktan yapamıyorum fazla bişey.
banada batıyor iş yerinde plan yapıyorum ama eve gidince hepsini uygulayamıyorum. benimde iş yapmak için oğlumun uyumasını beklemem gerekiyor. henüz yürümüyor tek başına oyuncaklarıyla oynamıyor. dün mesela mutfakta oturttum, ıspanaklarımı yıkadım. onu yatırdım sonra yemeğimi yaptım. eşim geldi yemek ye saat 10 oluyordu. gidip çamaşırları katladım.
ütülenecekleri ayırdım. ve yattım.
ütüyü bile yapamıyorum doğru düzgün.
bizim iş yeri karşışınaütücü açılmış. parçası 1 tl.
10 parça üzerinde olursa eve getiriyorlar.
bende nevresim ve eşimin zor ütülenen gömleklerini vereyim diyorum.
gerisini ben hallederim.
bende eğer oğlum evde olmadan evde otursam sabahtan akaşama kadar iş yaparım.
ama iş yapacak halim olmuyor.
bu arada sen bana yakınsın ben izmirdeyim.
sizin orda benim kuzenim oturuyor.

burayada açılsa 1 tlden

2,5 burda..

gerçi bnm kocam gömlek pek giymior.. sweat genelde..

hatunlar ben geldım yemek yedım vs vs

neler ettınız bakalım bendede camasır aSARKEN TAKINTI VAR ONCE PANTOLONLARI ASARIM SONRA GOMLEKLER TIsortler vs hersy duznlı yanyana olack camasır asmak sorun dııldeee işte kurutması katlaması ve utu kısmına yetısmekde zorlanıyorummm pofff

böcuk 2 gundr benı sasrtıyrsnn dun ev dagınık ddın bugun sen dagınıkmıssnn yiirum nazar degdırdın kendınee

Melodim aksini iddia etmiyorum ki diyorum ya ciddi büyük bir sorun benim ki. Ben yorgunluktan ölsem bile önce işlerimi bitiriyorum öyle yatıyorum aksi takdirde sinirli oluyorum. ütümü filan yardımcım hallediyor allahtan o derdim yok ama ben evde durduğum her an temizleyecek bir yer buluyorum kendime. Komşularım geliyor arada temizlik yapmam lazım diyince bildiğin dalga geçiyorlar benimle :) bak şurda da toz var diye. Bir dönem iki tane kedim vardı ortalıkta bir tane tüğ yoktu bende :) bu huyumu hiç sevmiyorum sonuna kadar eleştirin belki vaz geçerim :) Bu durumdan sıyrılmam lazım acilen. Ben çok kıskanıyorum böyle evinde oturup koltuğunda bacaklarını uzatıp oturup keyif yapabilenleri :)

İzmir de annemin dayısı var sık sık gelirim İzmire ama İstanbulda büyüdüm ben. 5 yıldır uşaktayım iş için geldik buraya. Çok taşındık aslında ama hep büyük şehirlerdi burası o yüzden beni boğuyor. Hani oğlumun eğitimi ile ilgili endişelerim de var yok değil ama hayırlısı daha o zamana çok var. Yolun düşerse beklerim her zaman.

daha dun yıkadım astım bu akşam utu var kuruyanları toplayıp bı partı daha yıkanacak

daha dun yıkadım astım bu akşam utu var kuruyanları toplayıp bı partı daha yıkanacak

kusum aynen vallahi ya ofss

benm hıc boş kalmadı asacak ınankı 1 gun bileee
dahada kırlısepetı ful doluu

ama sonuda gelmez her aksam omurun 2 cıft kıyafetı kırlı sepetıne gıdıyor mınumum oda cunku kreste 2.kez ust degısılıyor vs

hoşbulduuuuuuum...
ayy kocem traş oluyken bi bakayım dedim. adam dibinden ayırmıyo yahuu. telefondan giriverdim iki dakika özledim sizi:)

anlat bakalım nasıl gectı dugun balayı vs:) heheh zaten balayındasınzdır sızzz:):)

kıs haberler sende

anneeeem sorma yaaaa. anlatsam roman olur düğünüm ve sonrası:) herşey sorunsuzdu şükür. kazasız belasız atlattık. akşam beşten sabah dörde kadar sürdü düğünüm. sonra saat beşte evimizdeydik. beşle dokuz arasına bippppppppp koyuyorum... iki üç saat dinlenip çıktık balayı için yola.

kocem bana öyle güzel sürprizler hzırlamışki anlatamam:)

takılardan bahsetsemmi bahsetmesemmi bilemiyorum şimdi. neyse ayıp olmasın yaaaaa söylemim utanırım.

herşey düzgündü yani kızlar. herkes güzelce eğlendi bitti işte. biz de mutluyuz şükür bu kadar işte

5 ten 9 a derkennn hehehe:) nasıl yaniiiiii

mirayy duy duyyy

maşallah diyelim nilll

alya garusu nerdesın yaaa

Offfff canımı sıkmayı yine başardı müd. Bozuntusunun yalakasııııı

mirayyyy buarada fotolarını gördumm feceebukdaaa:):)

guzel olmussun maşallah ama neden mavı makyaj yaptın ben maviyi nedensee sevmiyorum gerçi benlik bir durum oo da

5 ten 9 a mı piyuuuuuuuu :) enerjiye bak :)
Allah daim etsin ne diyeyim :)

Mutluluğunuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…