burayada açılsa 1 tldenyesho anam sen çok takıntılısın bence temizlik konusunda. ben çocuk doğmadan önce eşimle pazar günü temizlik yapıp gezmeye bile çıkardık dışarıya.
ama şimdi yorgunluktan yapamıyorum fazla bişey.
banada batıyor iş yerinde plan yapıyorum ama eve gidince hepsini uygulayamıyorum. benimde iş yapmak için oğlumun uyumasını beklemem gerekiyor. henüz yürümüyor tek başına oyuncaklarıyla oynamıyor. dün mesela mutfakta oturttum, ıspanaklarımı yıkadım. onu yatırdım sonra yemeğimi yaptım. eşim geldi yemek ye saat 10 oluyordu. gidip çamaşırları katladım.
ütülenecekleri ayırdım. ve yattım.
ütüyü bile yapamıyorum doğru düzgün.
bizim iş yeri karşışınaütücü açılmış. parçası 1 tl.
10 parça üzerinde olursa eve getiriyorlar.
bende nevresim ve eşimin zor ütülenen gömleklerini vereyim diyorum.
gerisini ben hallederim.
bende eğer oğlum evde olmadan evde otursam sabahtan akaşama kadar iş yaparım.
ama iş yapacak halim olmuyor.
bu arada sen bana yakınsın ben izmirdeyim.
sizin orda benim kuzenim oturuyor.
yesho anam sen çok takıntılısın bence temizlik konusunda. ben çocuk doğmadan önce eşimle pazar günü temizlik yapıp gezmeye bile çıkardık dışarıya.
ama şimdi yorgunluktan yapamıyorum fazla bişey.
banada batıyor iş yerinde plan yapıyorum ama eve gidince hepsini uygulayamıyorum. benimde iş yapmak için oğlumun uyumasını beklemem gerekiyor. henüz yürümüyor tek başına oyuncaklarıyla oynamıyor. dün mesela mutfakta oturttum, ıspanaklarımı yıkadım. onu yatırdım sonra yemeğimi yaptım. eşim geldi yemek ye saat 10 oluyordu. gidip çamaşırları katladım.
ütülenecekleri ayırdım. ve yattım.
ütüyü bile yapamıyorum doğru düzgün.
bizim iş yeri karşışınaütücü açılmış. parçası 1 tl.
10 parça üzerinde olursa eve getiriyorlar.
bende nevresim ve eşimin zor ütülenen gömleklerini vereyim diyorum.
gerisini ben hallederim.
bende eğer oğlum evde olmadan evde otursam sabahtan akaşama kadar iş yaparım.
ama iş yapacak halim olmuyor.
bu arada sen bana yakınsın ben izmirdeyim.
sizin orda benim kuzenim oturuyor.
kızlaaaaaaaaaar nebersiniz
hatunlar ben geldım yemek yedım vs vs
neler ettınız bakalım bendede camasır aSARKEN TAKINTI VAR ONCE PANTOLONLARI ASARIM SONRA GOMLEKLER TIsortler vs hersy duznlı yanyana olack camasır asmak sorun dııldeee işte kurutması katlaması ve utu kısmına yetısmekde zorlanıyorummm pofff
böcuk 2 gundr benı sasrtıyrsnn dun ev dagınık ddın bugun sen dagınıkmıssnn yiirum nazar degdırdın kendınee
gelin hanm hoşgeldınnnnn
daha dun yıkadım astım bu akşam utu var kuruyanları toplayıp bı partı daha yıkanacak
hoşbulduuuuuuum...
ayy kocem traş oluyken bi bakayım dedim. adam dibinden ayırmıyo yahuu. telefondan giriverdim iki dakika özledim sizi:)
kıs haberler sende
anlat bakalım nasıl gectı dugun balayı vs:) heheh zaten balayındasınzdır sızzz:):)
anneeeem sorma yaaaa. anlatsam roman olur düğünüm ve sonrası:) herşey sorunsuzdu şükür. kazasız belasız atlattık. akşam beşten sabah dörde kadar sürdü düğünüm. sonra saat beşte evimizdeydik. beşle dokuz arasına bippppppppp koyuyorum... iki üç saat dinlenip çıktık balayı için yola.
kocem bana öyle güzel sürprizler hzırlamışki anlatamam:)
takılardan bahsetsemmi bahsetmesemmi bilemiyorum şimdi. neyse ayıp olmasın yaaaaa söylemim utanırım.
herşey düzgündü yani kızlar. herkes güzelce eğlendi bitti işte. biz de mutluyuz şükür bu kadar işte
maşallah diyelim nilll
alya garusu nerdesın yaaa
anneeeem sorma yaaaa. anlatsam roman olur düğünüm ve sonrası:) herşey sorunsuzdu şükür. kazasız belasız atlattık. akşam beşten sabah dörde kadar sürdü düğünüm. sonra saat beşte evimizdeydik. beşle dokuz arasına bippppppppp koyuyorum... iki üç saat dinlenip çıktık balayı için yola.
kocem bana öyle güzel sürprizler hzırlamışki anlatamam:)
takılardan bahsetsemmi bahsetmesemmi bilemiyorum şimdi. neyse ayıp olmasın yaaaaa söylemim utanırım.
herşey düzgündü yani kızlar. herkes güzelce eğlendi bitti işte. biz de mutluyuz şükür bu kadar işte
5 ten 9 a derkennn hehehe:) nasıl yaniiiiii
mirayy duy duyyy
maşallah diyelim nilll
alya garusu nerdesın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?