Kokoşş Hatunlar Kulübü

çok tatlı oğlun ne derler vitrin süsü gıbım:)

uşak a hıc yolum düşmez herhalde bakalım
kocadan patron olmas yaa ama kaytarmak var demı ıstersen işe gtmemezlık yapıyor musunyada gtmen mı gerekıo
ben kaytarrıdımda

Maşallah maşallah tabi oğlum benim için dünyanın en güzel bebeği o ayrı ama sağolsun herkes çok sevimli buluyor oğlumu benden nasıl çıktı öyle bişey bilemiyorum :)

Kocadan patron oluyor vallahi hemde öyle böyle değil :) Biz eşimle bu işi kurarken evlenmeye karar verdik zaten eskiden beraber çalışıyorduk. Ben disiplinliyim ya bizim kışın pek işimiz olmaz ama ben düzenli olarak gelmeye gayret ederim tabi gelip böyle forumlarda takılıyorum o da ayrı iş miş hak getire yani. Kaytardığımda oluyor ama ben kaytarmayınca daha hayırlı oluyor çünkü ben evde kaldığım her saniye kendimi çok yoruyorum burda en azından çayım kahvem geliyor oturuyorum :)

Son düzenleme:

nıye çıkmasn kız ya sana benzıo ya babasına:)
çıkmış işte

ayy ben kaytarırdım yaa mesela sabah geçgelırdım gelır gelmez kk ya açar yer içer eve erken gıderdımAllah ne verdıyse koca patron olunca kullanırdım ne yalan dıyım
hasta olsan ınanmıycak değil ya
bız hastayız gene gelıok gelmesek yalan derler gerçı ben 1,5 yıldır aynı yerdeyım gelmedığım olmadı ama bı kez ızın aldım kaç kez dedı patron

KOKOŞLARIM mutlu yıllaaar , iyi seneler 2012 çoook güzel geçsin...
küçücük bir fırsat buldum hemen girdim heran çıkabilirim işler çok yoğun
sizzzzzzzz napıosunuz bakıım kaç gündür giremiyorum zaten merak ettim kokoşalrımı :))

nerdesin kız sennn

tşkler cnm senınde güzel geçsınnasılsın

nek nerelerde yahu

öyle kaytarıyorum yahu o kadar da değil :) Geç geldiğim oluyor gelip bir iki saat kalıp döndğüm oluyor vs. ama burada kaytarıp yapılabilecek bir şey yok. Kaytarınca doğru eve eve gidince yeşo dururmu girişiyor temizliğe akşama pert :)

Oğlum doğduğunda babasının kopyasıydı şimdi benim bebekliğimin kopyası. Buzdolabımda benim bebeklik fotom var bakıcısı neden yunusun fotosunu bu kadar eskittin moda mı demişti :)

ahh ahh keşke eşim patronum olsaymış :)canın sıkıldı gt eve temızlıkte yapsan rahat edıon
ben bazen temızlık için işe gtmesem bugun keşke dıye cok geçırırım içimden
amaşükür benımde patronum cok ıyıdırıyıkı var sağolsun

he moda deseydın:)

çamaşır kurutma bende de dert.
salonum çamaşır odası oldu valla. içeriye astıklarım kurumuyor günlerce nemli olanları koltuklara seriyorum.
askıda yer kalmayınca balkona asıyorum. akşam oğlan uyuyunca topluyorum is kokuyor deli olucam. bir askı daha alsam iyi olacak.
bu arada gülmeyin ama çamaşırıma mandal yetmemeye başladı gidip mandal aldım.
eskiden çamaşırları bende düzgün aradım ama şimdi çorapları tek tek asıyorum.
katlarken buluyorum çiftlerini.
sabahın buz gibi soğuğunda dışarıya asıyorum uğraşmıyorum o yüzden.

Temizlik yapmaktan çok zevk alırdım ben eskiden bir başlardım sabahtan ne cam kalır ne duvar ne kapı ama artık öyle değilim ki. Ben doğumdan sonra bir acaip oldum evlendiğim günden beridir eşim kadın alalım temizliğe dese de ben duramıyorum ki beğenmiyorum başkasının yaptığı işi cidden sorunlarım var bu konuda ama yorgunluktan artık yapamıyorum desem yeridir. Bakıcım işte hergün sil süpür yapıyor oğlumun alerjisi oluduğu için onuna avutuyorum kendimi çünkü gücüm filan kalmadı. Ben doğumdan sonra çok kontrolsüz zayıfladım gerçi hep zayıftım ama gücüm yerindeydi artık gücüm filan yok toz alırken bile yoruluyorum oğlum uyumuyor benim ne gece ne gündüz 15 dakika uyuyor saatlerce uyanık kalıyor durum böyle olunca birde çok fazla zayıflayınca direnç mirenç kalmadı bende sırf temizlik yapmiyim diye işe saatinde gelip saatinde gidiyorum valla :)

ay yok bozmak istemedim kadını :) ağzıma çok güzel şeyler gelmişti de kıyamadım. :) Yok Cennetim o eski bir fotoğraf zaten dedim geçtim :)

Son düzenleme:

beslenmene dıkkat edıyor musun cnm
kaç kılosun pekı
kendne dıkkat et uykusuzluk yorgunluk hastalık getırır dıkkatlı ol
temızlık yapılır cnm senın bıde yardımcın var sanırım akşamda kalıyor mu bakıcı
şanslıyın yanı bu konuda takma onuda

süt pekmez falan iç
benım enerjım pekmezden gelıo meselacnm anam yapıyoo her yıl

ben misafir yatak odasını kullanıyorum çamaşır asmak için. zaten başka boş yerimde yok oda ayrıda. bende de kurumuyor kurumadan diğer postayı yıkamıyorum valla oğlum içinde ayrıbir çamaşırlık aldım onunkileri ona asıyorum yz kış içeri asıyorum benim evim çünkü zemin kat toz toprak olmasını istemiyorum birde ben balkonumda kedilere köpeklere sürekli yiyecek içecek birşeyler bırakıyorum o yüzden mesken biliyorlar asamıyorum oraya :) düzen takıntısından kurtulabilsem bende keşke :) çok yıpranıyorum :)

Beslenmeme pek dikkat edemiyorum şuanda 43 kiloyum. iş yerinde kahvaltı öğlen yemeğimiz düzenli ama akşamları ne yazık ki olamıyor. Bakıcım sabah 8 akşam 7 çalışıyor eve gidip üstümü değiştirene gözüme çarpanları toparlayana kadar onun gitme vakti geliyor sonra bir daha akşam yemeğini yemek için oğlumun uyumasını bekliyorum çünkü benim oğlum sadece beni istiyor benden başkasında durmak istemiyor bakıcısı hariç. sürekli kucakta olmak istiyor sağolsun doğduğunda annemle kayıvalidem alıştırdılar sonra bırakıp gittiler valla şimdi sürekli kucakta. biraz da tosun kendileri kopuyor sırtım mırtım. Dün gece sanırım bir 3 saat uyudum çok bile bana :) temizliğe gelince eşim bilse ki ben evde durunca temizlik yapmicam sana bir hafta dokunmicam diyor yat dinlen kuaföre git gez dicem diyor ama ben sezeryanla doğum yaptım ve eve geldiğimin ertesi günü elime bez aldım o derece yani benim durumum psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum o yüzden bende eşimde evde kalmamdan yana değiliz :) Pekmez sevmiyorum ben ama süt içiyorum ballı :)

çok zayıfmışsın cnm yaadıkkat et
yeemk yapıyor mu pekı sen mı yapıyorsun
eşinde senı tanıyor evde dursan kendını yorcaksın bılıyo ama böle yapmamalısın
sütte ıyıdır ama pekmez kan yapar zınde tutar ben lıkır lıkır içerım
meyve cok yemelısın balık faln tam zamanı
beben emıyor mu:26:
tıtızlık hastalk mı sende yoksa temızlık sever mısn sadece
nermın gıbı değilsın demı umutsuz ev garulaırndakı:)

ben çok zayıftım zaten hamile kaldığımda 39 kilo ile hamile kaldım hep zayıftım yani 58 kiloyu gördüm hamileliğimde ve onudoğumdan sonra sadece 5 kilo verdim çok korumaya çalıştım kilomu iyiydi öyle hamileyken gücüm kuvvetim şimdiki halime göre yerindeydi ama nasıl verdim bende anlamadım uykusuzluktandır diye düşünüyorum bir anda vermeye başladım kiloları en son tartıldığımda da 43 kiloydum işte. meyve balık çok tüketirim allahtan hele denizden babam çıksa yerim ama uşakta taze balık bulmak biraz zor oluyor.

oğlum hiç emmedi beni sadece bir hafta zorla sağıp verdim ama sürekli kustu biberonla bile almadı anne sütünü. Karşı komşumun oğlunu emzirdim bir ay kadar sütüm kaçmasın diye onda hiç birşey olmadı o gayet emdi oda benimle çok yakın doğumu. ama benim oğlum kesinlikle emmek istemedi. 3 aya kadar zorladım sürekli ama almadı artık bende bıraktım zaten sütüm de ilginç bir şekilde 15 günde çekildi. mama çocuğu benim oğlum sosyete doğdu :)

yardımcım yemek yapıyor sağolsun. Hakkı öyle parayla filan ödenck gibi değil. Yardımcım benimle her yerede geliyor. Geçenlerde izmirde hastam vardı gitmek zorundaydım hastanede koşturmam gerekiyor diye benimle izmire bile geldi. Dünya iyisidir çok şanslıyım o konuda.

Nermin benim yanımda halt etmiş o kadar diyorum sana. Yılbaşında misafirlerim vardı cuma günü temizlik yaptım ama duvarları silemedim kafama takıldı cuma gecesi eşimin uyumasını bekledim ve duvar sildim o derece bu arada evimde 180 m² ve her odasını sildim banyolar mutfak dahil bir yatak odasına dokunmadım ışığı açamadığım için ( yanlış anlama hava atmak için söylemiyorum bunu sadece artık cidden düşünmeyi bırakıp bu konuda bişeyler yapmam gerekiyor. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…