- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Yazın daha küçük ve ince parçalar oluyor birde hemen kuruyor ya ondan olabilir. Yazın aslında daha çok çamaşır çıkarıyoruz biz ama günde bir kaç posta kurutabildiğim için şimdi ki kadar dolmuyor sepetim. Evin içinde 2 günde ancak kuruyor çamaşırlar birde evimiz çok sıcaktı bizim sözde :)
hahhayy hayrola gece 3 te yokmuydu dizi neyim
çimemedin haaa vlalla bende öle pis hissederim kendimi
heleki saçım yağlıysa amnnn ogün akşam olmazzzzzzz
evt kesın ondan ahh ahh yaz nerdesın
gerçı ben kış mevsımı aşığıyım amakuru soğuk değil yağmur olcek kar olcek
Benımde 3 günde ancak kuruyooh sonunna kadar hergun yıkıom ancak kuruyo
yoktu valla eşim yorgunmuşbugun telafı etcez artık
göremedim slm nı
kendini tanıt istersen
evt kesın ondan ahh ahh yaz nerdesın
gerçı ben kış mevsımı aşığıyım amakuru soğuk değil yağmur olcek kar olcek
benımde 3 günde ancak kuruyooh sonunna kadar hergun yıkıom ancak kuruyo
kızlarrbenimde çok çamaşırım olur ama bi düzene koyuyom hiç yormuyo bu çamaşır işi beni
severim çam yıkayıp asmayı
yeşo der herkes bana kullanıcı adımda da görüldüğü üzre 28 yaşında 4 yıllık evli 5 aylık anneyim. Oğlum var dünyalar tatlısı. Yeni doğumdan olsa gerek hastalıklı sinirli cinslerden oldum ben :) kokoşumdur da kendim yani öyledim de denebilir.
çalışıyorum, evliyim ve anneyim çok ta mutluyum öyle bir şeyler. Kendimi tanıtmam için bunlar yeterlidir sanırım. Eğitim bilmek isterseniz de üni mezunuyum uluslar arası ilişkiler ve ticaret hukuku okudum yurt dışında, bir yerde dış ticaret müdürü olarak çalışıyorum :) kocamın işçisiyim :) vs. Vs. Vs. :)
heeee birde selaam :)
severmisin :) gerçekten mi. Ya pantolon t-shirt gömlek tamam da o eşimin çoraplarının tekerini bulmak of yaaaaa. hepsi birbirine benziyor ama birbirinden farklı hepsi siyah eşini bulup asıcam diye kuduruyorum. Belki çorap asmak derdi olmasa bende severdim. :)
severmisin :) gerçekten mi. Ya pantolon t-shirt gömlek tamam da o eşimin çoraplarının tekerini bulmak of yaaaaa. Hepsi birbirine benziyor ama birbirinden farklı hepsi siyah eşini bulup asıcam diye kuduruyorum. Belki çorap asmak derdi olmasa bende severdim. :)
pek bi imalı tanışma olduda:)
bu sana özel değil yani hergelen kendini tanıtıyor ve ölede olması gerekiyor dimi ama
ya ben renkli asmayı sefiom ama beyazzz beni mahf edior
donlar çoraplar... Ufak ufak çocuk parçaları... Mafh oluyorum ..
donlar çoraplar... ufak ufak çocuk parçaları... mafh oluyorum ..
yok yok ima arama sadece selamda var ima oda verdim daha önce ama kimse beni sallamadı diye :) konu içerisinde vermedim hatta tanışmak için ayrıca konu açmıştım da :) yoksa kendimi tanıtmayı pek sevmem ne söylesem bilemem o açıdan kesik kopuk cevaplarım :) yoksa ben tanıtırım kendimi sabaha kadar :)
çorapları öle asarım çamaşır askısına
katlarken bulurum zorda olmuyo ama
ha bide benim eşimin siyah çorap takıntısı olduğundan zati hepsi aynı model sorn olmuyo
kızlarrbenimde çok çamaşırım olur ama bi düzene koyuyom hiç yormuyo bu çamaşır işi beni
severim çam yıkayıp asmayı
gece 3 te geldı ıyıdeanammm keşke benimkide yorgunuz dese adam günde 2 kere olsa yok demez
dese ben niye öle yaptı diye yerim bitiririm kendimi o başka mesele
h geldın memnun oldumYeşo der herkes bana kullanıcı adımda da görüldüğü üzre 28 yaşında 4 yıllık evli 5 aylık anneyim. Oğlum var dünyalar tatlısı. yeni doğumdan olsa gerek hastalıklı sinirli cinslerden oldum ben :) kokoşumdur da kendim yani öyledim de denebilir.
Çalışıyorum, evliyim ve anneyim çok ta mutluyum öyle bir şeyler. kendimi tanıtmam için bunlar yeterlidir sanırım. eğitim bilmek isterseniz de üni mezunuyum uluslar arası ilişkiler ve ticaret hukuku okudum yurt dışında, bir yerde dış ticaret müdürü olarak çalışıyorum :) kocamın işçisiyim :) vs. vs. vs. :)
Heeee birde Selaam :)
Bende severim karı yağmuru evde olduğum zamanlar :) ama sabahları evden çıkıp arabaya gidene kadar suratım yanıyor soğuktan :) hele birde kar varsa buz varsa seyreyle sen facia yı işe gelene kadar kaza sayıyorum :) o yüzden hep ilk bahar olsa daha bir çalışma isteği oluyor bende :)
donlar çoraplar... ufak ufak çocuk parçaları... mafh oluyorum ..
konunu bilmediğimden tanımıyodum seni
biz öle gelene başka topiklerdeki gibi sallamamazlık yapmıyoz
bizim gibi kafa olan buyurur gelsinnn:)
geldim valla direk daldım konuya paris maris :)
[FONT=Comic Sans MS .!.:h geldın memnun oldumAllah bağışlasın cok tatlu maşallah
avatrdakı o demı[/FONT]
ben ne edım dakıkalarca otobus bekle durağa gt akşam çık eve gt aynı
ama sağlık olsun iş olsun sevıyomm çalışmayı
yazında çalışılmaz en ıyısı bahar hakket
bahçemızde var renk renk oluo heryer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?