Kokoşş Hatunlar Kulübü

evt kesın ondan ahh ahh yaz nerdesın
gerçı ben kış mevsımı aşığıyım amakuru soğuk değil yağmur olcek kar olcek

benımde 3 günde ancak kuruyoo h sonunna kadar hergun yıkıom ancak kuruyo

Benımde 3 günde ancak kuruyoo h sonunna kadar hergun yıkıom ancak kuruyo

kızlarrbenimde çok çamaşırım olur ama bi düzene koyuyom hiç yormuyo bu çamaşır işi beni
severim çam yıkayıp asmayı

göremedim slm nı
kendini tanıt istersen

Yeşo der herkes bana kullanıcı adımda da görüldüğü üzre 28 yaşında 4 yıllık evli 5 aylık anneyim. Oğlum var dünyalar tatlısı. yeni doğumdan olsa gerek hastalıklı sinirli cinslerden oldum ben :) kokoşumdur da kendim yani öyledim de denebilir.

Çalışıyorum, evliyim ve anneyim çok ta mutluyum öyle bir şeyler. kendimi tanıtmam için bunlar yeterlidir sanırım. eğitim bilmek isterseniz de üni mezunuyum uluslar arası ilişkiler ve ticaret hukuku okudum yurt dışında, bir yerde dış ticaret müdürü olarak çalışıyorum :) kocamın işçisiyim :) vs. vs. vs. :)

Heeee birde Selaam :)

benımde 3 günde ancak kuruyoo h sonunna kadar hergun yıkıom ancak kuruyo

Bende severim karı yağmuru evde olduğum zamanlar :) ama sabahları evden çıkıp arabaya gidene kadar suratım yanıyor soğuktan :) hele birde kar varsa buz varsa seyreyle sen facia yı işe gelene kadar kaza sayıyorum :) o yüzden hep ilk bahar olsa daha bir çalışma isteği oluyor bende :)

kızlarrbenimde çok çamaşırım olur ama bi düzene koyuyom hiç yormuyo bu çamaşır işi beni

severmisin :) gerçekten mi. Ya pantolon t-shirt gömlek tamam da o eşimin çoraplarının tekerini bulmak of yaaaaa. hepsi birbirine benziyor ama birbirinden farklı hepsi siyah eşini bulup asıcam diye kuduruyorum. Belki çorap asmak derdi olmasa bende severdim. :)

pek bi imalı tanışma olduda:)
bu sana özel değil yani hergelen kendini tanıtıyor ve ölede olması gerekiyor dimi ama

ya ben renkli asmayı sefiom ama beyazzz beni mahf edior

donlar çoraplar... ufak ufak çocuk parçaları... mafh oluyorum ..

çorapları öle asarım çamaşır askısına
katlarken bulurum zorda olmuyo ama
ha bide benim eşimin siyah çorap takıntısı olduğundan zati hepsi aynı model sorn olmuyo

pek bi imalı tanışma olduda:)
bu sana özel değil yani hergelen kendini tanıtıyor ve ölede olması gerekiyor dimi ama

Yok yok ima arama sadece selamda var ima oda verdim daha önce ama kimse beni sallamadı diye :) Konu içerisinde vermedim hatta tanışmak için ayrıca konu açmıştım da :) Yoksa kendimi tanıtmayı pek sevmem ne söylesem bilemem o açıdan kesik kopuk cevaplarım :) Yoksa ben tanıtırım kendimi sabaha kadar :)

donlar çoraplar... Ufak ufak çocuk parçaları... Mafh oluyorum ..

beyazlarıda ayrı severim oh mis gibi asarım
harbi seviom bu çamaşır işini heeeee

konunu bilmediğimden tanımıyodum seni
biz öle gelene başka topiklerdeki gibi sallamamazlık yapmıyoz
bizim gibi kafa olan buyurur gelsinnn:)

çorapları öle asarım çamaşır askısına
katlarken bulurum zorda olmuyo ama
ha bide benim eşimin siyah çorap takıntısı olduğundan zati hepsi aynı model sorn olmuyo

Ben öyle asamıyorum işte. Bende herşeyin bir düzen içinde olacak. Pantolonlar bir yerde gömlekler bir arada t-shirtler donlar çoraplar of fena yani. onlar karman çorman asılırsa bana batarlar. Eşim çok der ben asarım diye ben direk çocuğu veririm kucağına sen yunusu al ben asarım diye kendimi biliyorum çünkü kırılmasın diye uyumasını beklicem ve onların hepsini asker gibi yeniden dizicem :)

bende düzenlı yıkıyom hıc sorun yapmam
ütümde beklemez hıc
kurur hemen ütülerım

anammm keşke benimkide yorgunuz dese adam günde 2 kere olsa yok demez
dese ben niye öle yaptı diye yerim bitiririm kendimi o başka mesele
gece 3 te geldı ıyıde
h geldın memnun oldumAllah bağışlasın cok tatlu maşallah
avatrdakı o demı

ben ne edım dakıkalarca otobus bekle durağa gt akşam çık eve gt aynı
ama sağlık olsun iş olsun sevıyomm çalışmayı
yazında çalışılmaz en ıyısı bahar hakket
bahçemızde var renk renk oluo heryer

donlar çoraplar... ufak ufak çocuk parçaları... mafh oluyorum ..

bende beyazları severımm
bembeyaz
keyıflı oluyoo

Bu arada hazoş yok yauuu
nerde bu kız haberi olan var mı

Ebet ya avatarda ki benim oğlum akşam olsa da mıncıklasam :) bende memnun oldum

Kesinlikle bende öyle yazın sıcaktan çalışmak istemem kışın kasvetten soğuktan ilk bahar güzel. Bizde de bahçe var doğal havuzumuz da var böyle balıklar malıklar filan süper oluyor e patronum da kocam olunca pek bir kaytırıp bahçe keyfi yapıyorum :) ay keşke bende otobüse binsem sabah araba kullanma derdi olmasa o kadar gözümde büyüyor ki ama buraya otobüs gelmiyor şehrin çok dışında. uyurum otobüste valla malum bana uyku yok ya o açıdan :)

Bu tarafa yolu düşen herkese kapım açık bu arada kızlar kahvem çayım her daim iş yerinde evde hazırdır. ( bu taraf uşaktır bu arada )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…