Kokoşş Hatunlar Kulübü

anemmmm heç içemem sıcak ve sekerlı
anca soguk ve sekersız olcakkk onuda kırk yılda bır

hahaha annem alır kaynatırdı inek sütünü...

ohh mis gibi içerdim....

sıcak sıcak ..

şimdi görmeye dayanamıorum..

patörize hiç sevemedim benn

annnaaa komşuyamı bırakacan nan basına bısey gelmesinnn
ayy çok tatlısın yaaaa seviyom kız seni ve sizi
bazı alınganlar olabülür
haaaaaa parıs yap dıyenede bakkkkınnnnnnnnnn
hahhayyyyy koptum
kız işyerındeyimmm nasıl çalışam

Bu kadr yorgunlupa parise gidersem...

Kocam böcüğe herhalde.. Nobel ödülü yollar

ayy valla kopardınız ve rezil ettiniz beni burdaki kıza püskürttüm çayı mannaklar
nobel haa çatladım nannnn
zor yazıyom

bende sut sevmıyorum cocuklugumdada ıcmedım ergenlıktede ama 30 yaşlarda ıçmek gerekıyor bende ıçmeye calıcıcam yavas yavas

ben sutun tadını bılmem nefret ederımm ıyyy

hahahayytt öle işteee goç sayılırım bend euygulamasamda tuyo cok huhaa

bu kadr yorgunlupa parise gidersem...

kocam böcüğe herhalde.. nobel ödülü yollar

kız nebılem komsuya bırakıp ev suprcm deyınce sımdı sandımmm:):) iştesın demek neysee ozmn paris odevın kesın var bugun ... sor istersen bocuke hahaha

kop kısss kop bende senı ohüü öhüüüü sizi seviyommmmmmmmm

bende sut sevmıyorum cocuklugumdada ıcmedım ergenlıktede ama 30 yaşlarda ıçmek gerekıyor bende ıçmeye calıcıcam yavas yavas

bu kadr yorgunlupa parise gidersem...

kocam böcüğe herhalde.. nobel ödülü yollar

hee o alıngan binim hihihhi:):)huhhaa

ara yaa korkunun ecele faydası yok belliki anne öle yada böle kusecek sana artık bunu göze al senı tamamen sıleck dıılya alırsn kuserse gonlunuu cıcek yollrsın hahaa

Aradım aradım ve küstü dürüst davrandım. Dedim ki annecim Yunusun durumunu biliyorsun o kediyi 3 hafta bir odaya kapatamam kapatsam bile kimse bakamaz kumunu mamasını benden başka kimse halletmez ben de onların hiçbirini yapamam. ayrıca Ahmete sormadan karar veremem ama sormaya da cesaretim yok çünkü kedilerimi verdin diyip bana küs yattığı geceler oluyor dedim. Tamam öyle olsun zaten işim düşmesin hep böyle yapıyorsun sen dedi çat kapadı :)

senden olsa olsa rahibe koçu olurrrr beeeee tuyoları varmışş pehhhhhhhhhhhhhh

annnaaa komşuyamı bırakacan nan basına bısey gelmesinnn

burcu burcu... kız komşum ablamdan ötee...

okadr iyiki...

allah yokluğunu vermesin....

okadr iyi bir kadınkii.. çoğu zman bir tabakta benm için yemek yapar..

ben iş yaprken gelir oğlumu tutar ..

kendine ne alırsa banada alır..

çok sefiyorum valla... allah binlerce kez razı olsun..

evim çok güzel değil 85 m2 ama komşularım pırlanta...

ev alma komşu al dedikleri bu olsa gerek...

bıraz dan bır daha arar ağlamaklı bı ses tonunda konusursun

Kızlar süt süt dediizde
dün akşam yoğurt yaptım
güzel olmuştu mak. Yok ama kendim yaptım
mak. Kullananız varmı
ben market yoğurtlarını yiyemiyom
bi tava yoğurdu alıyom onuda istemiyom ondan kendim yapıyorum daha sağlıklı
kızım için zati en çok

Isırgan otunu tavsiye ederim bak. Su kaynat bir kupaya koy üzerine biraz ısırgan at demlensin sabahları aç karnına iç anneannem de alerjik astım dı ve çok içerdi Yunus a henüz ısırgan veremiyorum nedenide bilmiyorum ama daha küçük verme dedi detoks özelliği çok fazlamıymış neymiş bebeğe iyi gelmezmiymiş şuanda sadece tozdan koruyorum zaten tüğ müğ meselesi neredeyse çözüldü hala ara ara binlerce kez süpürdüğüm halde dolap altlarından yatak altlarından çıkıyorlar. Beni en büyük sorunum evim yerden ısıtmalı benim ve bütün toz havaya kalkıyor o tıkıyor yunusu günde bir kez yatak döşek koltuk her yer süpürülüyor 2 3 defa da silmek zorunda kalıyorum. Halıları zaten çok aza indirdim yatak odamda yunusun odasında kesinlikle yok salonda var sadece birde girişte. ve her hafta perde yıkıyorum toz topluyor diye. Tabi ne kadar işe yarar daha bilmiyorum biraz daha beklicez ilaç için ama yaşını doldursun ısırgana başlicam bende az kaldı 6,5 aycık :S Heeeeeeeeeee birde Yunusu her akşam yatmadan önce yıkıyorum ve kesinlikle şu bebek kremlerinden kullanmıyorum belden yukarısına

Ay yoğurt yapamıyorum ya :) Denedim defalarca yunusa ama mamadan mayalamaya çalıştım hala deniyorum ama tutturamadım henüz :)

ay yoğurt yapamıyorum ya :) denedim defalarca yunusa ama mamadan mayalamaya çalıştım hala deniyorum ama tutturamadım henüz :)

kız çok kolay
ayy bide sabah onun hevesine acaba nasıl olmuş diye kalktım çok güzel tutmuş taş gibi
töbe töbe çocuk gibi seviniyom
mesele çocuk olunca öle oluyor
ben kızıma küçük mama kavanozları varya günlük onlarda her akşam mayalıyodum
şimdi büyüdü bizimkinden yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…