kız çok kolay
ayy bide sabah onun hevesine acaba nasıl olmuş diye kalktım çok güzel tutmuş taş gibi
töbe töbe çocuk gibi seviniyom
mesele çocuk olunca öle oluyor
ben kızıma küçük mama kavanozları varya günlük onlarda her akşam mayalıyodum
şimdi büyüdü bizimkinden yiyor.
nannn gecen ılac kullanıyordum bı bakayım yan etkılerıne dedım libido dusmesı yapar yazıyordu hemen bıraktım ılacı zatı kor topal ıdare edıyommm
Aradım aradım ve küstü dürüst davrandım. Dedim ki annecim Yunusun durumunu biliyorsun o kediyi 3 hafta bir odaya kapatamam kapatsam bile kimse bakamaz kumunu mamasını benden başka kimse halletmez ben de onların hiçbirini yapamam. ayrıca Ahmete sormadan karar veremem ama sormaya da cesaretim yok çünkü kedilerimi verdin diyip bana küs yattığı geceler oluyor dedim. Tamam öyle olsun zaten işim düşmesin hep böyle yapıyorsun sen dedi çat kapadı :)
senden olsa olsa rahibe koçu olurrrr beeeee tuyoları varmışş pehhhhhhhhhhhhhh
burcu burcu... kız komşum ablamdan ötee...
okadr iyiki...
allah yokluğunu vermesin....
okadr iyi bir kadınkii.. çoğu zman bir tabakta benm için yemek yapar..
ben iş yaprken gelir oğlumu tutar ..
kendine ne alırsa banada alır..
çok sefiyorum valla... allah binlerce kez razı olsun..
evim çok güzel değil 85 m2 ama komşularım pırlanta...
ev alma komşu al dedikleri bu olsa gerek...
güneş sen benm ekürümsün annem..
aynı kaderi paylaşıok senle..
libidosuz garularuz bizz...
Kızlar süt süt dediizde
dün akşam yoğurt yaptım
güzel olmuştu mak. Yok ama kendim yaptım
mak. Kullananız varmı
ben market yoğurtlarını yiyemiyom
bi tava yoğurdu alıyom onuda istemiyom ondan kendim yapıyorum daha sağlıklı
kızım için zati en çok
Isırgan otunu tavsiye ederim bak. Su kaynat bir kupaya koy üzerine biraz ısırgan at demlensin sabahları aç karnına iç anneannem de alerjik astım dı ve çok içerdi Yunus a henüz ısırgan veremiyorum nedenide bilmiyorum ama daha küçük verme dedi detoks özelliği çok fazlamıymış neymiş bebeğe iyi gelmezmiymiş şuanda sadece tozdan koruyorum zaten tüğ müğ meselesi neredeyse çözüldü hala ara ara binlerce kez süpürdüğüm halde dolap altlarından yatak altlarından çıkıyorlar. Beni en büyük sorunum evim yerden ısıtmalı benim ve bütün toz havaya kalkıyor o tıkıyor yunusu günde bir kez yatak döşek koltuk her yer süpürülüyor 2 3 defa da silmek zorunda kalıyorum. Halıları zaten çok aza indirdim yatak odamda yunusun odasında kesinlikle yok salonda var sadece birde girişte. ve her hafta perde yıkıyorum toz topluyor diye. Tabi ne kadar işe yarar daha bilmiyorum biraz daha beklicez ilaç için ama yaşını doldursun ısırgana başlicam bende az kaldı 6,5 aycık :S Heeeeeeeeeee birde Yunusu her akşam yatmadan önce yıkıyorum ve kesinlikle şu bebek kremlerinden kullanmıyorum belden yukarısına
nannn gecen ılac kullanıyordum bı bakayım yan etkılerıne dedım libido dusmesı yapar yazıyordu hemen bıraktım ılacı zatı kor topal ıdare edıyommm
burcu burcu... kız komşum ablamdan ötee...
okadr iyiki...
allah yokluğunu vermesin....
okadr iyi bir kadınkii.. çoğu zman bir tabakta benm için yemek yapar..
ben iş yaprken gelir oğlumu tutar ..
kendine ne alırsa banada alır..
çok sefiyorum valla... allah binlerce kez razı olsun..
evim çok güzel değil 85 m2 ama komşularım pırlanta...
ev alma komşu al dedikleri bu olsa gerek...
mannakiyi yapmışsın
sana dün sordum cvp virmedin
bebe düşünmüyon mu annemmmmmm
kız çok kolay
ayy bide sabah onun hevesine acaba nasıl olmuş diye kalktım çok güzel tutmuş taş gibi
töbe töbe çocuk gibi seviniyom
mesele çocuk olunca öle oluyor
ben kızıma küçük mama kavanozları varya günlük onlarda her akşam mayalıyodum
şimdi büyüdü bizimkinden yiyor.
yaa bend eyapıyordum ama herzmn tutmuyordu mamadan yapması zor
güneşimmm...
Yoğurt makinem yok benimde
bende size sordum var mı diye
ben normal kendim yapıyom
güzel de oluyor
aslında gerek yok
ben süt olarak içimden vazgeçmem herşeye onu kullanıyom
kızımada ondan içiriyom
canım annende hazırmıs kusmeyee ama yaaa .. neyse halleddrrsın alırsın gonlunuuu bıraa cocugun daha onemli suan
hahahayttttt
maşallah darısı basımaa
bende bazn kısa surelı markete ınerken dusa gırerkn vs mecbur kaldıgımda verıyorm komsularıma 3 tanesıyle ıyı anlasabılıyorm saolsunlar.. ama uzun surelı vermedım pek
efet yaaaaaa koşalım hadüü:):) senın goçun benım goçum ama odevlerı agır veriyy ooo istesemde uyamamm:)
ya makına kullanıyormusn memnunmusun aslında bend eıstıyorum evımde 2adet yogurt canavarı var yaaa...
hangı sutle yapıyorsun guzle oluyormu bana bılgı versene sırf evde kalabalık olmasın dıye almıyorum aslında ama hazır yogurtlrdn nefret edıyrm ben pek yememdeee evdkeıler malum
ya denerım cnmm bendee...
benm uymama gerekn 2 sayfa lıstem var ama zorlanıyorum tabıkı deterjanbıle yasak ona kalırsaa
carsafları falan 80 derecede yıkamam gerkıyor haftada bırrr zor iş bunlar yaa allah yardımcımız olsunn işte ev supurmeye gelınce sık supuremıyorum ...
bende onlarda deniyorum sürekli. 120 cc mama yapıyorum ılıktan biraz sıcak sonra 1 denedim 2 denedim 2,5 denedim 3 te denedim çay kaşığı ile yoğurt atıyorum içine. Sarıyorum küçük mutfak havlusuna sıcak bir yere koyuyorum ama kokusu değişiyor hiç kıvamlı olmuyor su gibi oluyor. Nasıl yapıyordun sen mamayla
hiç mamadan yapmadım
benim dr yapma demişti
süt yoğurt olduğunda
çocuklardaki yan etkilerini kaybediyormuş zati
küçük mama kavanozları varya her akşam onlarda mayaladım
hiç mamadan yapmadım
benim dr yapma demişti
süt yoğurt olduğunda
çocuklardaki yan etkilerini kaybediyormuş zati
küçük mama kavanozları varya her akşam onlarda mayaladım
yazdım tatlım mamayla değil süt le yapıyom
şimdi sütü ısıtıyom ılıktan az sıcak
sonra kaseye biraz yoğurt alıyom
sütün miktarına göre
karıştırıorum
az bişiy sütten ekliyom
terbiye yapıyoz ya çorbalara öyle
sonrada süte döküp karıştırıyom
sıkıca sarıyom
oldu bitti
ya işte ne bıleyım ozmn dıyorlardı mamadan yapıyoruz falan onermıslerdı bende yaptımmm kımısı tuttu kımısı tutmadı
ya işte ne bıleyım ozmn dıyorlardı mamadan yapıyoruz falan onermıslerdı bende yaptımmm kımısı tuttu kımısı tutmadı
çenenız kopsunn
Öyle valla annem işte ellemem bir kaç gün napalım.
Mutlaka dene ısırgan otunu tohumunu alma ama sakın kurutulmuş yapraklarını al. Çarşafları bende 80 derecede yıkıyorum beyaz sabunla ( toz ) yunusun çamaşırlarını da öyle kesinlikle yumuşatıcı kullanmıyorum. Odasını sürekli duru su ile temizliyorum hiç bir şekilde deterjanla temizlenmiyor odası kapısı her daim kapalı bir de odasının. Çamaşır suyunu kullanmadan edemiyorum ben valla banyoları mutfağı mutlaka hergün çamaşır suyuyla temizliyorum o zamanda banyoların kapısı zaten kapalı mutfağında kapısını kapatıyorum açıyorum kapısını eve koku yayılmıyor ama geri kalan her yerde ben deterjan kullanıyorum yoksa temizlenmez ki . Süpürme işini sanırım Cennet olmasa bende düzenli yapamazdım. Cennet yapıyor ben sadece akşamları mutlaka bir kez daha evi duru suyla bir siliyorum o zaten deterjanla halletmiş oluyor.Haa birde ev çok kalabalık olduğunda da tıkanıyor Yunusum o yüzden asla toplu misafir kabul etmiyorum.
mamadan geçen kızkardeşim yapmış ordaydım baktım
hani süt keser peynir gibi olur ya öle olmuş
dedim yapma mamadan sütten yap diye
tadı iğrencti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?