Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bende onlarda deniyorum sürekli. 120 cc mama yapıyorum ılıktan biraz sıcak sonra 1 denedim 2 denedim 2,5 denedim 3 te denedim çay kaşığı ile yoğurt atıyorum içine. sarıyorum küçük mutfak havlusuna sıcak bir yere koyuyorum ama kokusu değişiyor hiç kıvamlı olmuyor su gibi oluyor. Nasıl yapıyordun sen mamayla

nannn gecen ılac kullanıyordum bı bakayım yan etkılerıne dedım libido dusmesı yapar yazıyordu hemen bıraktım ılacı zatı kor topal ıdare edıyommm

Hangi ilaç oooo :) Hayır biz libidosu yüksek kadınlara söyleki yanlışlıkla kullanmayalım malum paris seyahatlerimiz tadındayken azalmasın :)

canım annende hazırmıs kusmeyee ama yaaa .. neyse halleddrrsın alırsın gonlunuuu bıraa cocugun daha onemli suan

senden olsa olsa rahibe koçu olurrrr beeeee tuyoları varmışş pehhhhhhhhhhhhhh

hahahayttttt

maşallah darısı basımaa

bende bazn kısa surelı markete ınerken dusa gırerkn vs mecbur kaldıgımda verıyorm komsularıma 3 tanesıyle ıyı anlasabılıyorm saolsunlar.. ama uzun surelı vermedım pek

güneş sen benm ekürümsün annem..

aynı kaderi paylaşıok senle..

libidosuz garularuz bizz...

efet yaaaaaa koşalım hadüü:):) senın goçun benım goçum ama odevlerı agır veriyy ooo istesemde uyamamm:)

ya makına kullanıyormusn memnunmusun aslında bend eıstıyorum evımde 2adet yogurt canavarı var yaaa...

hangı sutle yapıyorsun guzle oluyormu bana bılgı versene sırf evde kalabalık olmasın dıye almıyorum aslında ama hazır yogurtlrdn nefret edıyrm ben pek yememdeee evdkeıler malum

ya denerım cnmm bendee...

benm uymama gerekn 2 sayfa lıstem var ama zorlanıyorum tabıkı deterjanbıle yasak ona kalırsaa

carsafları falan 80 derecede yıkamam gerkıyor haftada bırrr zor iş bunlar yaa allah yardımcımız olsunn işte ev supurmeye gelınce sık supuremıyorum ...

nannn gecen ılac kullanıyordum bı bakayım yan etkılerıne dedım libido dusmesı yapar yazıyordu hemen bıraktım ılacı zatı kor topal ıdare edıyommm

mannak iyi yapmışsın
sana dün sordum cvp virmedin
bebe düşünmüyon mu annemmmmmm

iyi bırak bakalımmmmm komsu onemlı tabıııkısı benım hıc yok ısımlerını bıle bılmıoym ama ust katımı tanıyom sureklı gurultu yapııp benı cıleden cıkarttıkları için

yaa bend eyapıyordum ama herzmn tutmuyordu mamadan yapması zor

güneşimmm...
Yoğurt makinem yok benimde
bende size sordum var mı diye
ben normal kendim yapıyom
güzel de oluyor
aslında gerek yok

ben süt olarak içimden vazgeçmem herşeye onu kullanıyom
kızımada ondan içiriyom

yaa bend eyapıyordum ama herzmn tutmuyordu mamadan yapması zor

hiç mamadan yapmadım
benim dr yapma demişti
süt yoğurt olduğunda
çocuklardaki yan etkilerini kaybediyormuş zati
küçük mama kavanozları varya her akşam onlarda mayaladım

hee pardonya yanlıs anladım heveslendımmm..

eskıden bende yogurt yapardım ama evlenmeden once hihih evlendıkten sonra 1-2 yaptımmm okaaa

BURCU düşün düşün mm..rr işin

Öyle valla annem işte ellemem bir kaç gün napalım.

Mutlaka dene ısırgan otunu tohumunu alma ama sakın kurutulmuş yapraklarını al. Çarşafları bende 80 derecede yıkıyorum beyaz sabunla ( toz ) yunusun çamaşırlarını da öyle kesinlikle yumuşatıcı kullanmıyorum. Odasını sürekli duru su ile temizliyorum hiç bir şekilde deterjanla temizlenmiyor odası kapısı her daim kapalı bir de odasının. Çamaşır suyunu kullanmadan edemiyorum ben valla banyoları mutfağı mutlaka hergün çamaşır suyuyla temizliyorum o zamanda banyoların kapısı zaten kapalı mutfağında kapısını kapatıyorum açıyorum kapısını eve koku yayılmıyor ama geri kalan her yerde ben deterjan kullanıyorum yoksa temizlenmez ki . Süpürme işini sanırım Cennet olmasa bende düzenli yapamazdım. Cennet yapıyor ben sadece akşamları mutlaka bir kez daha evi duru suyla bir siliyorum o zaten deterjanla halletmiş oluyor.Haa birde ev çok kalabalık olduğunda da tıkanıyor Yunusum o yüzden asla toplu misafir kabul etmiyorum.

yazdım tatlım mamayla değil süt le yapıyom
şimdi sütü ısıtıyom ılıktan az sıcak
sonra kaseye biraz yoğurt alıyom
sütün miktarına göre
karıştırıorum
az bişiy sütten ekliyom
terbiye yapıyoz ya çorbalara öyle
sonrada süte döküp karıştırıyom
sıkıca sarıyom
oldu bitti

hiç mamadan yapmadım
benim dr yapma demişti
süt yoğurt olduğunda

ya işte ne bıleyım ozmn dıyorlardı mamadan yapıyoruz falan onermıslerdı bende yaptımmm kımısı tuttu kımısı tutmadı

hiç mamadan yapmadım
benim dr yapma demişti
süt yoğurt olduğunda

Bak bunu bilmiyordum sormak ta hiç aklıma gelmedi bunu sorucam mutlaka

pastörize süt mü kullandın peki ?

ya işte ne bıleyım ozmn dıyorlardı mamadan yapıyoruz falan onermıslerdı bende yaptımmm kımısı tuttu kımısı tutmadı

mamadan geçen kızkardeşim yapmış ordaydım baktım
hani süt keser peynir gibi olur ya öle olmuş
dedim yapma mamadan sütten yap diye
tadı iğrencti

Bende öyle ama hiç tutturamadım :) internette orda burda hep mamadan yoğurt diye duyunca :)

çenenız kopsunn

GOÇÇÇ

YAAA BEN MECBUR CAMASIR SUYU VS KULLANIYORUM SONRADA HAVALANDIRIYORUMM ama olan bana oluyor zaten en cok maske kullanıyorum ama cok cozum dııl toza cozum gıbı ama kokuya malsfff

mamadan geçen kızkardeşim yapmış ordaydım baktım
hani süt keser peynir gibi olur ya öle olmuş
dedim yapma mamadan sütten yap diye
tadı iğrencti

Ay sorma zaten o tadı iğrenç şeyleri dayıyoruz çocuklara :) Bişeyede benzemiyorlar kıyamam kuzumda napsın öyle içiyor yiyor işte :) Bir tek şu tahıllar pirinçliler filan güzel zaten benim zibidi de kaşık mamasına başladı başlayalı sütü red ediyor ancak gece uykusunda kaptırabiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…