yok annem istemem ben cennet mennet iyiz böle
yatılıysa heç istemem
ama harbi fiyat az heeeeee
aynen öyle canım. maaş yok sigorta yok. iş yaparsa para alıyor.
haftalık alıyor. çoğu zaman 40-50 tl ile geldi eve.
güneş haklıın bazı kuaförler harbi çok para alıyor. ama bizde uygun fiat.
250 tl gelin başı üstelik önceden gidip prova yaptırıyorsun. 3-4 topuz modeli yapıyorlar.
ayrıca para alınmıyor. gelin başı daha özel oluyor malzemesi spreyi ona göre oluyor.
düşün o gün 3-4 topuz modeli yapıyor.2-3 saati gidiyor ve o an gelen müşterisini alamıyor. birde boya röfle müşterisi ise daha fena.
beklemeyen gidip başka yere yaptırıyor.
pahalı geliyorsa gidip ucuz bir yere yaptırsın burda alternetif çok.
50-60 tl ye yapan var. niye yaptırmıyor çünkü güzel olmuyor.
hem güzel olacak hem ucuz. bu olmaz sonuçta onlar sanat yapıyor. el emeği var.
seçmek senin elinde ister 50 tl verirsin ister adı olan bir yere gidip 1000-1500 tl verirsin.
Yok yatılı değil. Yatılı bende istemem hastaysam kalıyor ama kendi rızasıyla git yat ben bakarım çocuğa bulşatırcan hadi git yat diyor. Kızlar Uşakta Cennet fazla bile alıyor burda insanlar inanın bana 3 kuruşa köle gibi çalışıtırılyor ki ben asla Cennete yardımcı muamelesi yapmıyorum evin bireyi gibi davranıyorum 7 ye kadar normalde ama eve 4 te gittiysem üstümü değiştirir onu evine yollarım. Bana göre soygunculuk benim yaptığımda ama burada fiyatlar öyle. 400 500 büyük şehirden farkı :):)
Yok yatılı değil. Yatılı bende istemem hastaysam kalıyor ama kendi rızasıyla git yat ben bakarım çocuğa bulşatırcan hadi git yat diyor. Kızlar Uşakta Cennet fazla bile alıyor burda insanlar inanın bana 3 kuruşa köle gibi çalışıtırılyor ki ben asla Cennete yardımcı muamelesi yapmıyorum evin bireyi gibi davranıyorum 7 ye kadar normalde ama eve 4 te gittiysem üstümü değiştirir onu evine yollarım. Bana göre soygunculuk benim yaptığımda ama burada fiyatlar öyle. 400 500 büyük şehirden farkı :):)
Benim gelin başım vardı sadece makyajımı başkasına yaptırmam takıntılıyım biz o zaman 300 TL para ödedik annemler benim nikahımın olduğu gün geldiler uşağa doğruca kuaföre yanıma geldiler ahmet onların parasını da ödedi sonra kasaya gitmiş annem tabi ben sonradan öğrendim bunları demiş ki borcumuz ne kadar :) 350 gelin başı 200 de sizlerin 500 :) Bizde 300 gelin başı 100 annemler için ödedik 400 de bizden aldı 900 cukka tabi bu olay ortaya çıkınca ben bastım kuaförü paramı çatır çatır aldım geri o ayrı :)
ıyı alıyomuş cnm burdada o kadın 600 650 tl mı ne alıyormuş her işide edıo
cimri değil tutumlu
hem soruyon hemde yedığımız laafa bak
tatlım zati karşılıklı memnunsanız sorun yok
ama dediğin gibi o şehirde fiyatlar öle
amann dikkat et ama yeşo yaa evde kamera ney varmı
şerytan belli olmaz
ne bilim aklıma bintürlü şey gelir
kızma bana sakın aklını karıştrmak için değilde
oluyor duyuyoz işte
evde her yerde kamera var banyolar hariç. ayrıca ses kayıt cihazları da var ama Yunustan önce de vardı onlar ev sahibimiz almancı o yaptırmış öyle tuttuk evi :)
Sağolsun :) Elim ayağım gibi. Bende hep diyordum başkasına nasıl emanet ederim diye o yüzden hamileyken başladım aramaya. Ama hiç gözüm arkada işe gelmiyorum Cennet çok güzel bakıyor Yunusuma
hani dört ayak üstüne düşmek bu konuda benim için söylenmiş. Zaten insanın kimsesi olmayınca yakınında mecbur kalıyorsun. Patron karısı muahbbeti varya keyfimden gibi izlenim yaratabilir Cennet konusunda ama ben gerçekten çalışmak zorundayım herkes çünkü belli bir birime sahip çıkıyor ve başında olmam gereken bir birim var benimde yani ben olmazsam bir başkasına maaş verecekler ve ben yine eve biraz daha fazla kazanç sağlamak için çalışıcam taaakkkkiiiiii kocam zengin olana kadar :)
güneş haklıın bazı kuaförler harbi çok para alıyor. ama bizde uygun fiat.
250 tl gelin başı üstelik önceden gidip prova yaptırıyorsun. 3-4 topuz modeli yapıyorlar.
ayrıca para alınmıyor. gelin başı daha özel oluyor malzemesi spreyi ona göre oluyor.
düşün o gün 3-4 topuz modeli yapıyor.2-3 saati gidiyor ve o an gelen müşterisini alamıyor. birde boya röfle müşterisi ise daha fena.
beklemeyen gidip başka yere yaptırıyor.
pahalı geliyorsa gidip ucuz bir yere yaptırsın burda alternetif çok.
50-60 tl ye yapan var. niye yaptırmıyor çünkü güzel olmuyor.
hem güzel olacak hem ucuz. bu olmaz sonuçta onlar sanat yapıyor. el emeği var.
seçmek senin elinde ister 50 tl verirsin ister adı olan bir yere gidip 1000-1500 tl verirsin.
dıyomya aynısını bızım komşu vrıo 600 650 falan ıst burası düşün yanı amanapsın kadın yabancı kımse iş vermezkı kalıo bıdeekmek parası her işide edıo
amaişte türk olmadığından herhalde gıtcek yerıde yok
cokşanslısın o zaman ne güzel aman aman Allah cennetınden eksık koymasın senı
çalışmak durumun ne olursa olsun cok güzel bişi benım kocem zengunde olsa çalışırdım
patronum zengun karusu işkurdu çalışıo kıznın anaokul masraflarını çıkarıyoo yük olmuooo ne güzel
evde oturmak bişi ıfade etmıo
bende düşündüm öyle yatılı yabancı birini evde özellikle de ingilizcesi olan ama sonra dedim naaaaabbııııyooonn yeşo sen :) Hem yatılı hem yabancı tanık olduğum bir olay olduğu için bununla ilgili dedim kalsın gözünü seveyim :)
hah iyi
ya tabi artık tnımşsınz birbirinizide
hani mesele çocuk olunca duygusal bakıyorum ben olaylara
kalsın aman elın yabancısı
valla benım bı huyum var yabancı ınsanı evımde ıstemem ölekı hele bu kaygana neyımse:)
ben yokken evımde olmamalıkımse
çünkü güvenmıyorum bıkez eşim görümcemı bana bırakıp işe enıştesıyle benı almaya gelmıştı son oldu bıdaha asla
eve gıttım görmcem malak gıbı yatıyoo kızlar heryerı karıştırıyoo
Sağolsun :) Elim ayağım gibi. Bende hep diyordum başkasına nasıl emanet ederim diye o yüzden hamileyken başladım aramaya. Ama hiç gözüm arkada işe gelmiyorum Cennet çok güzel bakıyor Yunusuma
hani dört ayak üstüne düşmek bu konuda benim için söylenmiş. Zaten insanın kimsesi olmayınca yakınında mecbur kalıyorsun. Patron karısı muahbbeti varya keyfimden gibi izlenim yaratabilir Cennet konusunda ama ben gerçekten çalışmak zorundayım herkes çünkü belli bir birime sahip çıkıyor ve başında olmam gereken bir birim var benimde yani ben olmazsam bir başkasına maaş verecekler ve ben yine eve biraz daha fazla kazanç sağlamak için çalışıcam taaakkkkiiiiii kocam zengin olana kadar :)
O karıştırma işine bende kıl oluyorum ama benim başka bir şansım yok. Özel eşyalarımı karıştırmıyor ama mutfağı sürekli kafasına göre düzenliyor beni deli ediyor ben böyle rahat ediyorum diyor birde bende her cumartesi inatla o mutfağı yeniden kendi düzenime göre düzenliyorum bu her hafta böyle bir gün birimizden biri pes edicek o günü heycanla bekliyorum :)
cokşanslısın o zaman ne güzel aman aman Allah cennetınden eksık koymasın senı
çalışmak durumun ne olursa olsun cok güzel bişi benım kocem zengunde olsa çalışırdım
patronum zengun karusu işkurdu çalışıo kıznın anaokul masraflarını çıkarıyoo yük olmuooo ne güzel
evde oturmak bişi ıfade etmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?