bende halı yıkayanlar şıkayet edıommmo korkudan
cennetin maaşı nekadar ayıptır sorması hihihih:)
Ayy kız sizin mağdur durumunuz ama olaya koptum..
Demek duvağı evde takıorlar...
Becerebiliyorlrmı barii...
Kız ama şunu sölim gelin başına burda uçuk fiyatlar alınıyorr...
Insanlar düğün yaprken zaten masraf edior.. 350 400 gibi rakamlar gelin başı makyajı..
Porselen majyaj cart curt diorlar.. ödüon dünya para...
alafranga kullanmıyorum alaturka takılıyorum
Tabıkı etkıler elektrık emıo o fişler prızde ıken ve 10 dan sonra açıom mak.genelde
Kızlar özür misafirim geldi aniden. Cennete 650 TL ödüyorum kuşum. Büyük şehirlere göre o da uygun burada sadece çocuk bakanlar 400 500 istiyor cennet evin her işini de yapıyor
delüüüü sende yıkamıştın ya
seni kim edicek
ben yıkmaya verdım olm
wayyyyyyyy fiatlar burdan daha pahalı. Eşimin çalıştığı yerde fön 7 manikür pedikür daha uygun diye biliyorum. Boya fiatı hemen hemen aynı. Ama burda kadınlar acayip pazarlıkçı. Kaliteli ürün kullanıyorlar ama şu kadar olmaz mı bilmem ne. Bazı uyanıklar topuz yaptıyor 25 tl ye evde gidip duvak takıp nikaha gidiyorlar. Valla bu şehirden bıktım eşim yüzdelikle çalışıyor maaşı yok. Müşteri gelirse para kazanıyor. şartlar zor yani.
Araştırma yapıyorum o nedenle.
iyiymmiş valla her eve lazım cennet:)
Kızlar özür misafirim geldi aniden. Cennete 650 TL ödüyorum kuşum. Büyük şehirlere göre o da uygun burada sadece çocuk bakanlar 400 500 istiyor cennet evin her işini de yapıyor
böcük harbi cimrisin sen.
Tamam prizleri çekeriz kullanmayınca.
yok annem istemem ben cennet mennet iyiz böle
yatılıysa heç istemem
ama harbi fiyat az heeeeee
ıyı alıyomuş cnm burdada o kadın 600 650 tl mı ne alıyormuş her işide edıo
cimri değil tutumlu
hem soruyon hemde yedığımız laafa bak
eee komşularla birlikte yıkamamıştın yaz başında hani
allam neleri hatırlıyom beeeee
yatılı bende ıstemem
ama dusunsene sabah gelse ben evıme gelene kadar evımde olsa hem iş hem cocuk ugrassa 650 tl alsa hehehe ıymısss:)):)
gerci senn öle bir ıhtıycın yok anan var saolsunn benm anacık gelmiyyy uzaktaa
hayır yıkamadım onlar yıkadı benımkını yıkarım demıştı ama yıkamadımyıkamamkı verdım yıkandılar hatta kk da bana yakın oturan bı ablamda vrdı aynı yere çağırım gelsın mı
iyiymmiş valla her eve lazım cennet:)
valla bnce en ıyısını yapıyorlar gelın bası dıye fıyatın gozunu cıkarıyorlar kımse sokaktan toplmıyorkı canım parayııı yanı tamam send eahaklısn kocan kazancak ama bana gorede 200 tl yada daha az yada fazla ne bıleyım okdar paraya yazıkk ındırım yapın deseler yapmazlar. elit bir kuafor yada deıl hepsı aynı gelın bası dedımmı fıyatta hıcbır esneklık yok ..
ben yapamadım öle bişi ama yapmak ısterdımm... zaten gelınle damadı soymayı sevıyor ınsanlar sadecekaufor ıcın yazmadımmm yanlıs anlasılma olmasın pastacısı fotocusu yoldakılerı lokantacısı vs vs
meloş yaa ssk sı yok demı eşinn bıde müşterı gelırse mıne saçma yaa gelmezse maaş almıyormu
aman anam varda o da zor her sabah çocukla git akşam dön valla şükür tabiki
ama zati ben başkasına emanet edebilir miyim tartışılır
Evet ilk etapta çok para 650 TL bizi de sıkıntıya sokuyor ama Cennet olarak düşündüğüm zamanda gerçekten hakkından az diyorum ya hep hakkını öyle parayla filan ödeyemem ben onun düşünsenize elin evinde elin çocuğunun altını değiştir onlar yesin içsin sen temizle gerçi benim evim hiç dağınık ve pis olmaz ne çamaşır yıkatırım ne yatak toplatırım o ayrı ama yine de hakkını ödeyemem yani sadece Yunusa değil bize de bakıyor bildiğin yemeğimizi yapıyor ben cumartesi günleri evdeyken kadın kahveme kadar yaptığı oluyor gerçi bende boş durmuyorum temizlik yapıyorum ama olsun yapmakla yükümlü değil sonuçta. Hatta ben kahvaltı yapmayı unutuyorum bir de Cennetten azar işitiyorum ölecen kalacan elimde ben yokken ölde sorumlu tutulmiyim hadi kahvaltıya diye :) Aynı zamanda bana çok iyi yoldaşta Cennetim sağolsun
yok tatlışım tutumlu
temiz pratik garusun vesselam
yapabilene bravo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?