Kokoşş Hatunlar Kulübü

meloş yaa ssk sı yok demı eşinn bıde müşterı gelırse mıne saçma yaa gelmezse maaş almıyormu

cennetin maaşı nekadar ayıptır sorması hihihih:)

Kızlar özür misafirim geldi aniden. Cennete 650 TL ödüyorum kuşum. Büyük şehirlere göre o da uygun burada sadece çocuk bakanlar 400 500 istiyor cennet evin her işini de yapıyor

burda tam cimriler yaaa eşim anlatıyor ben sinir oluyorum.
Saça cimrilik yapan hatunlar alaçatıa otelde geceliğne 250 300 tl ödüyor.
Bir öğlem yemeğine 40-50 para veriyor kişi başı.
Anlamıyorum insanları.

alafranga kullanmıyorum alaturka takılıyorum
Tabıkı etkıler elektrık emıo o fişler prızde ıken ve 10 dan sonra açıom mak.genelde

böcük harbi cimrisin sen.
Tamam prizleri çekeriz kullanmayınca.

Kızlar özür misafirim geldi aniden. Cennete 650 TL ödüyorum kuşum. Büyük şehirlere göre o da uygun burada sadece çocuk bakanlar 400 500 istiyor cennet evin her işini de yapıyor

iyiymmiş valla her eve lazım cennet:)

Benim arkadaşım var foçalı izmirde 5 tl ye fön çektirdiğinden fln bahsetmişti büyük şehirde yaşam evet daha zor ev kiraları daha fazla ulaşımdı vs. bir sürü dert ama bir çok konu da da uygun. Geçenlerde izmirdeydim dayım için ve üzerime hastanede bişeyler dökülünce bornova da bu barların olduğu yer küçükpark mıydı neydi orda bi dükkana girdim üstüme body alim diye kız 5 lira diyince gözüm döndü renk renk aldım burda benzerleri dandik olmalarına rağmen 15 20 tl den başlıyor mesela.

ıyı alıyomuş cnm burdada o kadın 600 650 tl mı ne alıyormuş her işide edıo
böcük harbi cimrisin sen.
Tamam prizleri çekeriz kullanmayınca.

cimri değil tutumlu
hem soruyon hemde yedığımız laafa bak

yok annem istemem ben cennet mennet iyiz böle
yatılıysa heç istemem
ama harbi fiyat az heeeeee

yatılı bende ıstemem

ama dusunsene sabah gelse ben evıme gelene kadar evımde olsa hem iş hem cocuk ugrassa 650 tl alsa hehehe ıymısss:)):)
gerci senn öle bir ıhtıycın yok anan var saolsunn benm anacık gelmiyyy uzaktaa

eee komşularla birlikte yıkamamıştın yaz başında hani
allam neleri hatırlıyom beeeee

hayır yıkamadım onlar yıkadı benımkını yıkarım demıştı ama yıkamadımyıkamamkı verdım yıkandılar hatta kk da bana yakın oturan bı ablamda vrdı aynı yere çağırım gelsın mı

aman anam varda o da zor her sabah çocukla git akşam dön valla şükür tabiki
ama zati ben başkasına emanet edebilir miyim tartışılır

hatırlıyom canım evt öle demişlerdi
takılıyom kız aşkola böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kimiş o abla
anam tanımadığın yok yanim

Son düzenleme:
iyiymmiş valla her eve lazım cennet:)

Evet ilk etapta çok para 650 TL bizi de sıkıntıya sokuyor ama Cennet olarak düşündüğüm zamanda gerçekten hakkından az diyorum ya hep hakkını öyle parayla filan ödeyemem ben onun düşünsenize elin evinde elin çocuğunun altını değiştir onlar yesin içsin sen temizle gerçi benim evim hiç dağınık ve pis olmaz ne çamaşır yıkatırım ne yatak toplatırım o ayrı ama yine de hakkını ödeyemem yani sadece Yunusa değil bize de bakıyor bildiğin yemeğimizi yapıyor ben cumartesi günleri evdeyken kadın kahveme kadar yaptığı oluyor gerçi bende boş durmuyorum temizlik yapıyorum ama olsun yapmakla yükümlü değil sonuçta. Hatta ben kahvaltı yapmayı unutuyorum bir de Cennetten azar işitiyorum ölecen kalacan elimde ben yokken ölde sorumlu tutulmiyim hadi kahvaltıya diye :) Aynı zamanda bana çok iyi yoldaşta Cennetim sağolsun

güneş haklıın bazı kuaförler harbi çok para alıyor. ama bizde uygun fiat.
250 tl gelin başı üstelik önceden gidip prova yaptırıyorsun. 3-4 topuz modeli yapıyorlar.
ayrıca para alınmıyor. gelin başı daha özel oluyor malzemesi spreyi ona göre oluyor.
düşün o gün 3-4 topuz modeli yapıyor.2-3 saati gidiyor ve o an gelen müşterisini alamıyor. birde boya röfle müşterisi ise daha fena.
beklemeyen gidip başka yere yaptırıyor.
pahalı geliyorsa gidip ucuz bir yere yaptırsın burda alternetif çok.
50-60 tl ye yapan var. niye yaptırmıyor çünkü güzel olmuyor.
hem güzel olacak hem ucuz. bu olmaz sonuçta onlar sanat yapıyor. el emeği var.
seçmek senin elinde ister 50 tl verirsin ister adı olan bir yere gidip 1000-1500 tl verirsin.

meloş yaa ssk sı yok demı eşinn bıde müşterı gelırse mıne saçma yaa gelmezse maaş almıyormu

aynen öyle canım. maaş yok sigorta yok. iş yaparsa para alıyor.
haftalık alıyor. çoğu zaman 40-50 tl ile geldi eve.

aman anam varda o da zor her sabah çocukla git akşam dön valla şükür tabiki
ama zati ben başkasına emanet edebilir miyim tartışılır

edemezdım bendeee

HEHE İYYMİŞ OZAMNN

bende halımı yıamaya vericktim mutfakti ..

ablam ver ben yıkarım dedi cnm benmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…