ya bend ebu anlayısı anlayamıyorum parası yok dıye yada az dıye kotumu olmak zorunda o sacorta karar bır fıyat belırleseler keske herkes işini guzel yapsaaa benm butcem azz aa ozaman kotuyu hakedıyorummm... cok sacma!
hehe okadr olcak kadınnn vaktı senden cok gecıyor o mutfaktaa şekerimm:)
Buna bende katılıyorum. Ama daha önce saçımı bir yerde ucuza boyattım ve güzelim saçlarımı kestirmek zorunda kaldım. Aslında bu işi bir standarta oturtmaları lazım fön her yerde aynı boya her yerde aynı olmalı her bütçeye de uygun olmalı bence berberler gibi ahmet nereye gitse 10 tl ye sakal traşı oluyor
O karıştırma işine bende kıl oluyorum ama benim başka bir şansım yok. Özel eşyalarımı karıştırmıyor ama mutfağı sürekli kafasına göre düzenliyor beni deli ediyor ben böyle rahat ediyorum diyor birde bende her cumartesi inatla o mutfağı yeniden kendi düzenime göre düzenliyorum bu her hafta böyle bir gün birimizden biri pes edicek o günü heycanla bekliyorum :)
Böcüğüm bende öyle çalışmak benim doğamda var sürekli bişeyler le uğraşmam lazım ama bu aralar o kadar kötüyüm ki evde kalasım var çok :) Bugün uykusuzluktan herhalde kafamı çevirsem başım dönüyorkağıtlar kalemler elimin altından kayıp gidiyor sanki cesaret edebilsem basıp eve gidicem ama araba kullanmayı bile kesmiyor gözüm
ya bencılce dusunmek ıstemıyorum ben belkı verebılırm o paraları ama veremeyenler var onlr napsın cırkınmı yaptrsnlr yani az para veren mutlaka kotumu olmalı cok sacma dar dusunmektır bu ozamn ben gıtcm sukadr param var yap oda ıcınden dıcekkı aman az parası varms neyse yapayım ama gelısıguzel eyy allammm yaa ne gunlere kaldık!
kızlar selam. dün indim lobiye kocem gayet janti giyinmiş inmiş aşağı bi elinde telefon bi elinde kahve konuşuyo karizma karizma. ayyyy bi baktım iki kadın kocemi izliyo. şaka dedik dün burada ama kaptrcaktım adamı yaneeeee. noluyo dedim ne noluyo dedi. sanki farkında değilsin sinir etme beni dedim hem bu kadar şık giyinmek zorundamısın dedim. o kadar sakinki gıcık e sen beni giydiriyosun dokuz yıldır sanki başkası hazırlıyo bunları dedi. banane dedim:)) çuvalla gezeyim o zaman dedi. yok o zaman da bakarlar dedim:))
döndük kızlar bu arada. iki gün erken bitti tatil. eşimin dedesi rahatsızlanmış. ben de dönelim ihtiyaç olur dedim. eşim kalalım dedi ama içim rahat etmedi ne olur ne olmaz
pes eden sen olcan gıbı:)
cnm yerınde olsam cok acil işlerı halleder gıderdım
arabayı bırak taksıyle falan gtsen olmaz mı yada bırı senı bıraksa 2 dk olmaz mı
bende konuşa konuşa ancak 2 ay yaptım daha 10 ay pc gırılcek iş var
sabah otobuste kıtap okuyom teklı koltuktayım karşımdada tanıdığım bı abı hergun aynı otbusle aynı sanayıye gelıoz neyse
kadının bırı geldı nasıl üstüme üstüme
çantası kıtabımı kapatıyoo bı bakıom sert setrt anlamıo
ya sabır çeke çeke geldım
okudğumdanda anlamadım sinirimden en sonunda kıtabı sertçe çevırırken kadının bı vurdumtopladı kendını sonra abıde güldü
dedım ben kıtapmı okuycam onu mu anlamadım
sabah sabah gerı kafallara çattım yaa
öncelıkle cok gecmıs olsun cnm
sonrasından çuval gıydırsen ıyı olcak
pes eden sen olcan gıbı:)
cnm yerınde olsam cok acil işlerı halleder gıderdım
arabayı bırak taksıyle falan gtsen olmaz mı yada bırı senı bıraksa 2 dk olmaz mı
bende konuşa konuşa ancak 2 ay yaptım daha 10 ay pc gırılcek iş var
sabah otobuste kıtap okuyom teklı koltuktayım karşımdada tanıdığım bı abı hergun aynı otbusle aynı sanayıye gelıoz neyse
kadının bırı geldı nasıl üstüme üstüme
çantası kıtabımı kapatıyoo bı bakıom sert setrt anlamıo
ya sabır çeke çeke geldım
okudğumdanda anlamadım sinirimden en sonunda kıtabı sertçe çevırırken kadının bı vurdumtopladı kendını sonra abıde güldü
dedım ben kıtapmı okuycam onu mu anlamadım
sabah sabah gerı kafallara çattım yaa
kızlar selam. dün indim lobiye kocem gayet janti giyinmiş inmiş aşağı bi elinde telefon bi elinde kahve konuşuyo karizma karizma. ayyyy bi baktım iki kadın kocemi izliyo. şaka dedik dün burada ama kaptrcaktım adamı yaneeeee. noluyo dedim ne noluyo dedi. sanki farkında değilsin sinir etme beni dedim hem bu kadar şık giyinmek zorundamısın dedim. o kadar sakinki gıcık e sen beni giydiriyosun dokuz yıldır sanki başkası hazırlıyo bunları dedi. banane dedim:)) çuvalla gezeyim o zaman dedi. yok o zaman da bakarlar dedim:))
döndük kızlar bu arada. iki gün erken bitti tatil. eşimin dedesi rahatsızlanmış. ben de dönelim ihtiyaç olur dedim. eşim kalalım dedi ama içim rahat etmedi ne olur ne olmaz
nilcinm hoş geldin bak sana demedimmi koş yanına damat beyin haklıymışım bak
geçmiş olsun bu arada
güneşve yeşo ben size katılamicam bu konuda frencahsing de değil ve tek fiyat sisitemi de mantıklı değil
kuaförlük mesleğinde
neticede yapan var yapan var bu mesleği
beceri işi bu
şarkıcılık gibi
Taksi ne arar la bazarda :) Burda taksi yok ki kuşum olan da 80 tl para istiyor şimdi tel geldi 13:30 dan sonra misafirim gelicekmiş ondan sonra da ahmet beni eve bırakır iş miş yapma dedim kocam takılıyorum öyle sizinle :)
Ay otobüs süper ya bayılıyorum ben etrafımı gözetlemeye :) hele tripcan kızlar varya onlara ölüyorum. Böyle erkek dursa karşısında offf pofff yapan. :) Daha İstanbuldayken Ahmetle bir gün bir yerden bir yere gidiyorduk hatırlamıyorum nere otobüsle daha çıkmıyoruz bile birbirimizi de pek sevmediğimiz zamanlar neyse ayakta duruyoruz körüklüde ortada :) orda da tekli koltuklar var ya bi kız oturuyor biz tabi ahmetle kızın tam karşısındayız kız ofladı pofladı allam ya fln demeye başladı ahmet dedi ki ya bu bana mı ofluyor anlamadım ki yer değişsek. dedim tamam kız devam etti böyle oflamaya poflamaya ama ahmet kıza hiç bakmıyor ordayım bende kız en sonunda gerizekalı birine mi benzettin ne bakıyorsun dedi. Ahmet şok cevap bile veremedi kuzum :)
Alya kuşu kesinlikle katılma bildiğin saçmaladım işte :) Bir an kom.... duygularım kabardı da dedim ya dövün beni kendime geleyim yani :)
hahhayyy seninkide pek sessiz miş kızzz yazık adama sen korusaydın hain garuuuuuuuuuuuuu
Taksi ne arar la bazarda :) Burda taksi yok ki kuşum olan da 80 tl para istiyor şimdi tel geldi 13:30 dan sonra misafirim gelicekmiş ondan sonra da ahmet beni eve bırakır iş miş yapma dedim kocam takılıyorum öyle sizinle :)
Ay otobüs süper ya bayılıyorum ben etrafımı gözetlemeye :) hele tripcan kızlar varya onlara ölüyorum. Böyle erkek dursa karşısında offf pofff yapan. :) Daha İstanbuldayken Ahmetle bir gün bir yerden bir yere gidiyorduk hatırlamıyorum nere otobüsle daha çıkmıyoruz bile birbirimizi de pek sevmediğimiz zamanlar neyse ayakta duruyoruz körüklüde ortada :) orda da tekli koltuklar var ya bi kız oturuyor biz tabi ahmetle kızın tam karşısındayız kız ofladı pofladı allam ya fln demeye başladı ahmet dedi ki ya bu bana mı ofluyor anlamadım ki yer değişsek. dedim tamam kız devam etti böyle oflamaya poflamaya ama ahmet kıza hiç bakmıyor ordayım bende kız en sonunda gerizekalı birine mi benzettin ne bakıyorsun dedi. Ahmet şok cevap bile veremedi kuzum :)
Çok geçmiş olsun canım umarım çok önemli birşey değildir.
Kıspeçe tak sen kocene :) Kar maskesi taktır hazır kış ayındayız da üşüme kocacım dersin
dövmim annem seni
sende yaratıcı fikir çok da icratt yok zaarrr
seni uyku bi kendine getirir vur kafayı yat 1-2 saat
amaaaan öyle tipler çok. bi kere ben geziyorum nişanlıyız o sırada. eşim de beni görmüş. tesadüf aynı yerdeymişiz. ben kıyafet bakarken gözüm görmüyo etrafı tabi. beni izliyomuş arkadan. sonra bi kız ne bakıyosun be salak dedi. bi döndüm benimki kız ne diyosunuz falan diyo. gttim bana bakıyo nişanlım hanımefendi size değil hemen herşeyi üstünüze alınmayın dedim. kız dumur oldu:))
sağol canım. yaşlı artık normaldir. ayy bize düğünde kelepçe taktılar o bile karetmiyo yahuu:))
nilcinm hoş geldin bak sana demedimmi koş yanına damat beyin haklıymışım bak
geçmiş olsun bu arada
güneşve yeşo ben size katılamicam bu konuda frencahsing de değil ve tek fiyat sisitemi de mantıklı değil
kuaförlük mesleğinde
neticede yapan var yapan var bu mesleği
beceri işi bu
şarkıcılık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?