- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
yok kız var çocukk
eşim alıp getirecek..
nsıl yanı dağınık mı:26:
cnm hafta içi dağılabılıor..
ama akşam el atıorum..
ben yazlılarımı vakumladm.. bazada..
kışlıklarım var.. onları koydum..
birde benm gardolapta mesela 2 göze çarşafları koymuşum.. oda etken....
off cnm sakın olesmadan gel esmadan esmadan gel esmadan fistan giydim basmadan fistan giydim basmadan hadi gülüm yandan yandan ...:118:
eni sonu kafayı yedim.....çalışmaktannn ve belki mesai kalacağım 8 e kadar ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kızlar adamlar geldi gitti çok şükür ben çıkıyorum hastaneye deliricem ayakta duramıyorum vallahi.
Yazdıklarınızı okumadım ne dedikodu yaptınız bi ara bakacağım akam geniş zamanda fln.
Öpüyorum hepinizi keyfiniz bol olsun görüşürüz
len aynı şeyden bahsedıokkk
ya yazın sende havalı şeylere koy hanı içine koyyonya torbaların havasını alıon hee vakumlu olmaz mı
HEE ONLARDA PATLAK CIKIYOR YINE ALCAM BUSENE BIKAC TANE PRATIK OLUYOR YOK KIZ Birde kışın dolabım cok kalabalık oluyor iştee askı kısmı elbıse vs dolu kazaklarıda ust rafa katlyıyorum dagılıyor bazennn oraya baska pratık bişi lazımmm
buarada yarına camasırlarımı haledersem cuma aksamı dırek eve gıdp ev supurp sılmeyı pğlanlıyorum kuzmda akıllı durrsa haftasonu utu ve bana kalsınnn inşallahh temz temz evde gecırelımmm
bimden aldım ben 26 27tl falandı 8 adet boy boy ama kullanmadım bıdaha gelırse alırsın uygun ve güzel
valla ıkea falan bak kesın bulursun cnm yada dolabı yaptr kocemen ben öle etcem başka yolu yok
kapışalım diye şaka olsun dedim canım.
bu senin görüşün tabi ki saygı duyarım.
topuzu yaptırsın duvağını da taksın ama bunu yaptırdığını insanı salak yerine koymak için ilan etmesin.
sana bir örnek topuzunu yaptırıp duvağını evde takan bir müşteri 1 ahfta sora gelip
ben o gün evlendim nikahım vardı siz pahalı yapıyorsunuz diye topuz dedim.
25 tlye malettim diye yaptığı marifet gibi söyleyen bir insana saygı duyulmaz. bu seni enayi yerine koydum demektir.
ister fön çektir duvak tak ister topuz yaptır duvak tak ama bunu insanları salak yerine koymak için yapma.
parası olmayan mahalle kuaförüne gitsin demenin neresi kötü.
mantığı bu orasının fiyatı daha uygun.
mahhale kuaförü daha uygun sokak arasında olduğu için kirası ucuz en fazla 2 kişi çalışır.
mahallede olduğu için böyle denir amaç aşağılamak değil elbet.
paran yoksa ya söylersin yada yaptığını gizler insanların yüzüne vurmazsın.
herşeyin bir bedeli var elbet.
standart demiştin keşke öyle olsa ama sadece kuaförlerde değil.
giyim,ayakkabı vs.
şöyle düşün benim param yok ama mağazada gördüğüm bir ayakkabıyı almak benim hakkım.
ama her hakettiğini elde edemiorsun.
bütçem elverirse nmağazadan alırım. değilse işportadan alırım.
amacım kimseyi aşağılamak değil.
kızdığım emeğe saygı göstermeyen insanlar.
eşimin neler yaşadıklarını bir anlatsam yada yaşayan sen olsan bırak bu mesleği dersin öyle diyim.
neyse ben yaşadığım için böyle düşünüyorum.
mahalle kuaföre ne gı
benım yıllardır gıttığım annemelrın ordakı kuaförım mahalle arasnda 10 kişiçalışır cokta temız ve uygun işide güzeldır
bence bunu böle nıtelendırmemek lazım
pahalıolan herşey güzel deıldır bana göre
ve bu emeğe saygıya gelınce cnm bızede gelıp müşterı şurda bu kadar dıo
bızde dıyoz o zaman orda yaptr yapcek bişi yok
kım nerde ısterse orda yaptrsın
cok para alan cok unlu bı yere gıttım parama yazık ettıler saçımı bı kestıler mafoldu
yamuk yumuktu hatta ben şekıl verdırdım adama dıo böle böle
bu becerı işidır bence
neysem lenn herkesın görüşü farklı
ben hak veriyorum sana tatlım
dedim ya
kuaför var kuaför var
herşeyin de adabı var
gelin olcaksan gelin başını yaptırır ödersin paşa paşa paranı lamı cimi yok kardeşim
herşey usulune göre
böle gelmiş böle gider
HAMAMA GİDEN TERLER misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?