Kokoşş Hatunlar Kulübü

esmadan gel esmadan esmadan gel esmadan fistan giydim basmadan fistan giydim basmadan hadi gülüm yandan yandan ...:118:
eni sonu kafayı yedim.....çalışmaktannn ve belki mesai kalacağım 8 e kadar ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

kızlar adamlar geldi gitti çok şükür ben çıkıyorum hastaneye deliricem ayakta duramıyorum vallahi.

Yazdıklarınızı okumadım ne dedikodu yaptınız bi ara bakacağım akam geniş zamanda fln.

Öpüyorum hepinizi keyfiniz bol olsun görüşürüz

anladım cnm bende öle edıom nevresımler yer kaplıo 20 tane olunca hepsı bazaya sığmadı kullandıklarım
ve bazı kullanmadıklarım gardıropta
evım olsa ayrı yer yaptrcam yada kocemen bı gardırop

off cnm sakın ol

görüşürük cnm

len aynı şeyden bahsedıokkk
ya yazın sende havalı şeylere koy hanı içine koyyonya torbaların havasını alıon hee vakumlu olmaz mı

HEE ONLARDA PATLAK CIKIYOR YINE ALCAM BUSENE BIKAC TANE PRATIK OLUYOR YOK KIZ Birde kışın dolabım cok kalabalık oluyor iştee askı kısmı elbıse vs dolu kazaklarıda ust rafa katlyıyorum dagılıyor bazennn oraya baska pratık bişi lazımmm

buarada yarına camasırlarımı haledersem cuma aksamı dırek eve gıdp ev supurp sılmeyı pğlanlıyorum kuzmda akıllı durrsa haftasonu utu ve bana kalsınnn inşallahh temz temz evde gecırelımmm

buarada son konstugumuz konuda fıkrım sabııttır konu hakkında konusmayacagım dedıgımden berı onunla ılgılı hiçbir konuuuyu okumuyorum istersenız yazılmasın derim ben yoksa yıne uzun uzun

BANA GÖRE yanlış olan cumleler hakkında yazıcamm ve boşu boşuna birbirimizn kalbini kırıcaz lutfen konuyu okumadım okumayacagımda

saygılar...

bimden aldım ben 26 27tl falandı 8 adet boy boy ama kullanmadım bıdaha gelırse alırsın uygun ve güzel

valla ıkea falan bak kesın bulursun cnm yada dolabı yaptr kocemen ben öle etcem başka yolu yok

bimden aldım ben 26 27tl falandı 8 adet boy boy ama kullanmadım bıdaha gelırse alırsın uygun ve güzel

valla ıkea falan bak kesın bulursun cnm yada dolabı yaptr kocemen ben öle etcem başka yolu yok

alayım valla 8 adetse ıyımışş

ikeada guzel seyler var bayadır gitmiyorum gitmek lazımmm

ya varya birdaha esya alacagım zaman iyi hesaplıcam özel yaptırcam... pof yaa gercı guya bunuda ozel yaptrdık mok gıbı yapmıs dogtas

mahalle kuaföre ne gı
benım yıllardır gıttığım annemelrın ordakı kuaförım mahalle arasnda 10 kişiçalışır cokta temız ve uygun işide güzeldır
bence bunu böle nıtelendırmemek lazım
pahalıolan herşey güzel deıldır bana göre
ve bu emeğe saygıya gelınce cnm bızede gelıp müşterı şurda bu kadar dıo
bızde dıyoz o zaman orda yaptr yapcek bişi yok
kım nerde ısterse orda yaptrsın
cok para alan cok unlu bı yere gıttım parama yazık ettıler saçımı bı kestıler mafoldu
yamuk yumuktu hatta ben şekıl verdırdım adama dıo böle böle
bu becerı işidır bence

neysem lenn herkesın görüşü farklı

alya garusu nere gittin merak ettım tatlım yaaa

ay buna bayıldım kızalr gercı coraplarım her daım duzenlıdır ama bole bişi alcam kesün :):)

1-2 koltuklu 2 eleman çalışan sokak arasında küçük dükkanlara denir.
fiatları çok uygundur. öyle denir.
pahalı olan herşey güzel değil elbet. ama eşimim çalıştığı yer normal. semtteki aynı tarzdaki yerlerde fiyatlar genel olarak aynıdır.
saygı konusunu hala anlatamadım.
fiyat sorar şu yerde daha ucuz derse siz bilirsiniz denir.
ama benim anlattığım apayrı birşey.
karşındaki insanı enayi yerine koymak saygısızlık bence.
saçını fönletip ertesi güne düzeltmeye gidersin para almazlar.
ama 5 gün üstüste gidip saçımı düzeltirmeye geldim diyen biri ne kadar saygılı?
yada parasını bilidiği halde 80 tl yaptırdığı bir işleme saç yapıldıktan sonra
50 tl yeter diyip suratına atarcasına veren müşteri ne kadar saygılı?
buranın insanı böyle ama eşimin istanbuldan gelen müşterileri var. buraya gelince eşime gelirler.
farklarını da ortaya koyarlar.
tabi burda herkes aynı değil ama büyük çoğunluğu.
neyse yaşayan bilir diyorum bende konuyu fazla uzatmayım.
herkes istediğini düşünsün. saygı duyarım.

meloş benim yazdığımı okusana bir işin özeti işte

ofyaaa hanı mirayyy nerdesın yaaa nerde bu kızlar sıkılldımm valla poffff

alya cım her durumda terlenmezz ölee paran yoksa git ucuz kotu yapsınlar dıye bişey yok kuzummm kımı yer 5 fon ceker kımı 10 a bakrsn 5 lık daha guzel cekıyordur yada aynıdır zaten kotu yapan basarıszdır uzamasın ıstedım konu yınede uzatmıcam ama bu noktada kımse kusra bakmasınnn öle paran yoksa hadı cnm baska kapıya yok bu ayakkabı almaya kıyafet almaya benzemezz gıdersn 5 tl ye tısort alırsın onu yıllarca gıyersın 100 tl tısort alırsn bakrsn gıyemezsınn bu sanstır ama kuaforde sacını yapan emek harcamak zorundaaa kusura bakmayn paraya gore dıye bişey yok nedemek mahalle kuaforu yaaa offf

neyse tekarr bu konu hakkında yazılanlara cvp vermemek adına cıkıyorum ıyı aksamlar kızlar kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…