Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet gerçekten budur... yaşadığım şeyler beni olgunlaştırdı daha öncede diyodum ya zaten hayatta olmaz diye bişey yokmuş onu öğrendim diye..

kim bilir daha neler yaşayacağım hayatım boyunca allah daha büyük acılar vermesin..

böcük dünki ödevlerimden neler yapım sayamm..

çamaşır topladım.. çamaşır serdim..

evi süpürdüm...

wc lavabo yıkadım...

beyazları makınaya attım.. ama sabah çalıştırmka üzere.. çunku askılığım doluydu.. seremezdim..

mutfağı üstün körü topladım...

metin eren çok huysuzdu başka bişe yapamadım..

bugunki ödevim nee...

çamaşırım var serilecek topladıklarım katlanıcak.. bugun banyo yapıck duşakabını difleyebilirm..

nevresimlerimin değişmesi lazım...

birde sabah kahvaltı edildi mutfak harap acele ile çıktı...

bekliorum programı.. hee halvette olabılır ona göre koy sırayı..

eferımm
kuruyanları topla ve ütüleyebılırsın cnm birıktrme
evi silebılrsın
beyazları sermedınse serebılırsın cnm
he h sonu gelmeden nevresımlerı yıka ve as kurusun askıda yer kalmasada olur ser koltukların üzerıne:)

ayy dizisiz olur mu yatmadan bı dizi çekıp duş alabılırsın

hee yemeğin var mı pekı

Son düzenleme:

gızz oku okumadn nasıl cvp vercnn yafsss:):)

kocem ugradı ofısee telefonunuuu actırmak ıcın taa buaralra gondermıslerr ah garıbımmmm bana ıkı arada bır deredee işaret ettiii anladınz siz oni heheh

kocem ugradı ofısee telefonunuuu actırmak ıcın taa buaralra gondermıslerr ah garıbımmmm bana ıkı arada bır deredee işaret ettiii anladınz siz oni heheh

cvp vermedım olmmm ıyımısn:)

hayırlı işler bugun dızı günü herkes çeksın yarın gelsın
yoklama yapcem

valla buhaftasonuna bende camasırlar yıkanms toplanmış yerlestırlmıs olarak gırcem sanırm hehehee:):) buaksamda 1 posta serersem yarınada 3-5 parca ee haftasonuda utu yaprım birde elbise dolabımın içinee bir duzen getırtmem lazım ya kazaklar cok cıkın duryor ofyaaaa böleee sureklıde katlıyorum yerleştırıyorum ama böleee pratık ne yapabılırm kızlar yafsss durun netten ona bakım bii

evet güneş banada bul pratik bişe bulak..

ben hep altkını çekrken üstekiler gidior...

bıktım valla toplamaktan dolabımı..

nevresimleri bugun çıkarıcam bugun atarım..

yemeğim yok cnm ama.. eşim annesinde yicek bugun.. bebeği alck ya..

bugunki işim çamaşır toplaa anladım..

birde kızlar bnm holüm dar...

fotrmantomu kaldırıdm.. küçük odama koydum.. holum boş kaldı oraya darltmıcak önerileriniz varmı.. holumun eni 90 cm falan..

Son düzenleme:

ne işareti kız
ben pek bi safım anlamam kiiiiiiiii

benım hiç olmuycak
ptesı renklılerı yıkadım
salı beyazlar nevresım 2 mak.
çrşb bornozları yıkadım
bugunde gene renkıleı yıkıycam başkada yokben mağazadada çalıştım katlamam hızlı ve hep düzenlıdır kağıt gıbım yk yok bıldiğin kıtap

dünde iççaamasırlarımı düzenledım
bazılarını attım2 çekmecem var dolu dolu
1 çekmeceydı yer kaptım

ühühühühü .. ben niye öyle değilim dolabımdan taşıcklar..

Benimde çamaşırım yok gibi
sadece bizim nevresim ve bornozları yıkıcam cuma akşamı
bi süpür sil yapıcam bide wc banyo

ama silemicem herhalde
yeni fortmanto balkona dolap vs yaptırdım
pazar günü o monte edilcek toz olcak heryer
napsamkiiiii

ıkea da raflar var bezden onlardan alın asın

hol içinde ayna genış gösterır cnm

ohh cocuk gene yok işbırakma hee

ne işareti kız
ben pek bi safım anlamam kiiiiiiiii

pariiss diyor paris akşamaaa he he dedım yolladım:)

cnm aslında bende cok duzenlı katlrım yerleştırrm ama esmanın dedıgı gıbı alttakını alırkn ustler dokulyr acele ısm oldug zamn bazn toplayamıyorumm sınır oluyorum yazın iyide kısın kazaklar cok yer kaplıyor... benım dolabın ust rafı kocaman ust uste yanyana katlayıp koyuyorum ama bolmelı bişler lazım orayaaa

esmaaa aslında dolap için kat kat raflıklar var hanı böle bez gıbı bişeyden ıkeada falan var onlardan neydı adı bılmem aslınd aonlar guzelde oda aksılık kısmı kaplıyor dur ice arastırcam benım ayakkabılıgım yok meselaaa

kilerimde onceden tavana dogru upuzunn bir demır cakmıslar bende o raf gıbı olanlardan aldım ayakkabıların kutularını attım her kata ayakkabılarımı yerleştirdim super oluyorrr...

keşke herseye öe cozum bulabılsem

kapışalım diye şaka olsun dedim canım.
bu senin görüşün tabi ki saygı duyarım.
topuzu yaptırsın duvağını da taksın ama bunu yaptırdığını insanı salak yerine koymak için ilan etmesin.
sana bir örnek topuzunu yaptırıp duvağını evde takan bir müşteri 1 ahfta sora gelip
ben o gün evlendim nikahım vardı siz pahalı yapıyorsunuz diye topuz dedim.
25 tlye malettim diye yaptığı marifet gibi söyleyen bir insana saygı duyulmaz. bu seni enayi yerine koydum demektir.
ister fön çektir duvak tak ister topuz yaptır duvak tak ama bunu insanları salak yerine koymak için yapma.
parası olmayan mahalle kuaförüne gitsin demenin neresi kötü.
mantığı bu orasının fiyatı daha uygun.
mahhale kuaförü daha uygun sokak arasında olduğu için kirası ucuz en fazla 2 kişi çalışır.
mahallede olduğu için böyle denir amaç aşağılamak değil elbet.
paran yoksa ya söylersin yada yaptığını gizler insanların yüzüne vurmazsın.
herşeyin bir bedeli var elbet.
standart demiştin keşke öyle olsa ama sadece kuaförlerde değil.
giyim,ayakkabı vs.
şöyle düşün benim param yok ama mağazada gördüğüm bir ayakkabıyı almak benim hakkım.
ama her hakettiğini elde edemiorsun.
bütçem elverirse nmağazadan alırım. değilse işportadan alırım.
amacım kimseyi aşağılamak değil.
kızdığım emeğe saygı göstermeyen insanlar.
eşimin neler yaşadıklarını bir anlatsam yada yaşayan sen olsan bırak bu mesleği dersin öyle diyim.
neyse ben yaşadığım için böyle düşünüyorum.

ıkea da raflar var bezden onlardan alın asın

hol içinde ayna genış gösterır cnm

ohh cocuk gene yok işbırakma hee

canım işte sımdı esmaya yazdım sende yazmıssın ama onların böle asılmadna olanları varsa bana ole bişi lazım böle sert koyabılecegım bişi cunku askı kısmı benım dolu tasıyor hatta cok kalabalık dolap

len aynı şeyden bahsedıokkk
ya yazın sende havalı şeylere koy hanı içine koyyonya torbaların havasını alıon hee vakumlu olmaz mı

peki bütün bu bakımları yaparken çocuğa kim bakıyor merak ediyorum. 2 Çocuğum var biri 4 biri 2 yaşında tuvalete girdiğimde bile kapıyı tekmeliyorlar. Evimin temizliği, ütüsü, çamaşır, bulaşık, yemek, çocukların bakımı offfff... Ben nasıl bakabilirim kendime?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…