- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Hani çok yoğundun sen?????
Gel çabuk........
4 ANA KURAL
KURAL 1: "Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.
KURAL 2: "Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile
değiştiremeyiz. 'Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı' gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir."
KURAL 3: " İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.
KURAL 4: "Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun
bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir."
böcük dünki ödevlerimden neler yapım sayamm..
çamaşır topladım.. çamaşır serdim..
evi süpürdüm...
wc lavabo yıkadım...
beyazları makınaya attım.. ama sabah çalıştırmka üzere.. çunku askılığım doluydu.. seremezdim..
mutfağı üstün körü topladım...
metin eren çok huysuzdu başka bişe yapamadım..
bugunki ödevim nee...
çamaşırım var serilecek topladıklarım katlanıcak.. bugun banyo yapıck duşakabını difleyebilirm..
nevresimlerimin değişmesi lazım...
birde sabah kahvaltı edildi mutfak harap acele ile çıktı...
bekliorum programı.. hee halvette olabılır ona göre koy sırayı..
bende yaa belım tutuldu yazmaktan he iş iş nerey kadar daah 4.aydayım
kız okumadımkı yazdıklarınızı ben
ılgımı çekmedı
ben onları geçen yıl bıtırdım annem
3 yok şemsı tebrızlı varkolay gele
babı ali aldım en son o tarz ktaplardan
bu elımdekı bıtsın aşkın şehıdını okuycammm
gızz oku okumadn nasıl cvp vercnn yafsss:):)
kocem ugradı ofısee telefonunuuu actırmak ıcın taa buaralra gondermıslerr ah garıbımmmm bana ıkı arada bır deredee işaret ettiii anladınz siz oni heheh
eferımm
kuruyanları topla ve ütüleyebılırsın cnm birıktrme
evi silebılrsın
beyazları sermedınse serebılırsın cnm
he h sonu gelmeden nevresımlerı yıka ve as kurusun askıda yer kalmasada olur ser koltukların üzerıne:)
ayy dizisiz olur mu yatmadan bı dizi çekıp duş alabılırsın
hee yemeğin var mı pekı
valla buhaftasonuna bende camasırlar yıkanms toplanmış yerlestırlmıs olarak gırcem sanırm hehehee:):) buaksamda 1 posta serersem yarınada 3-5 parcaee haftasonuda utu yaprım birde elbise dolabımın içinee bir duzen getırtmem lazım ya kazaklar cok cıkın duryor ofyaaaa böleee sureklıde katlıyorum yerleştırıyorum ama böleee pratık ne yapabılırm kızlar yafsss durun netten ona bakım bii
gızz oku okumadn nasıl cvp vercnn yafsss:):)
kocem ugradı ofısee telefonunuuu actırmak ıcın taa buaralra gondermıslerr ah garıbımmmm bana ıkı arada bır deredee işaret ettiii anladınz siz oni heheh
valla buhaftasonuna bende camasırlar yıkanms toplanmış yerlestırlmıs olarak gırcem sanırm hehehee:):) buaksamda 1 posta serersem yarınada 3-5 parcaee haftasonuda utu yaprım birde elbise dolabımın içinee bir duzen getırtmem lazım ya kazaklar cok cıkın duryor ofyaaaa böleee sureklıde katlıyorum yerleştırıyorum ama böleee pratık ne yapabılırm kızlar yafsss durun netten ona bakım bii
benım hiç olmuycak
ptesı renklılerı yıkadım
salı beyazlar nevresım 2 mak.
çrşb bornozları yıkadım
bugunde gene renkıleı yıkıycam başkada yokben mağazadada çalıştım katlamam hızlı ve hep düzenlıdır kağıt gıbım yk yok bıldiğin kıtap
dünde iççaamasırlarımı düzenledım
bazılarını attım2 çekmecem var dolu dolu
1 çekmeceydı yer kaptım
evet güneş banada bul pratik bişe bulak..
ben hep altkını çekrken üstekiler gidior...
bıktım valla toplamaktan dolabımı..
nevresimleri bugun çıkarıcam bugun atarım..
yemeğim yok cnm ama.. eşim annesinde yicek bugun.. bebeği alck ya..
bugunki işim çamaşır toplaa anladım..
birde kızlar bnm holüm dar...
fotrmantomu kaldırıdm.. küçük odama koydum.. holum boş kaldı oraya darltmıcak önerileriniz varmı.. holumun eni 90 cm falan..
ne işareti kız
ben pek bi safım anlamam kiiiiiiiii
benım hiç olmuycak
ptesı renklılerı yıkadım
salı beyazlar nevresım 2 mak.
çrşb bornozları yıkadım
bugunde gene renkıleı yıkıycam başkada yokben mağazadada çalıştım katlamam hızlı ve hep düzenlıdır kağıt gıbım yk yok bıldiğin kıtap
dünde iççaamasırlarımı düzenledım
bazılarını attım2 çekmecem var dolu dolu
1 çekmeceydı yer kaptım
cnm sana bişey dedıgm yokkk öperim :):)
buarada kımseyle kapısmam
oyuzden artık son kez bu konuda yazıcam ben asagılama durmlarına kızyorum bırkere ustune basa basa heryer esıt olsun demedımm diyorum sizleree. ama mahallee bılmem nesı falan cırrkın seyler bunlar herkesde az
cok benı tanımıssınızdır para ıcın bu tartısmalara gırmem sukur.
melodi duymusutr ben ıbrahım ıbrahıme gıderım para sorun deıldır...
ama ben parası olmayan mahalle kuaforune gıtsın gıbı bır cumleye kızıyorum cırkın seyler bence bunlarrr bencılce bence bırde yok topuzunu yaptıryr duvagını kendı takıyor dıyor taabıkı butcesıne ne uygunsa onu yaptırrr o topuz parasını vermısmıdır vermıstırr gerısı kımseyı İLGİLENDİRMEZ.! DUVAGINI ister evde ıster nıkahta ıster balayında kım ısterse ona taktırır!
önce ınsana saygı para sonra gelır! nasılsa
ıkea da raflar var bezden onlardan alın asın
hol içinde ayna genış gösterır cnm
ohh cocuk gene yok işbırakma hee
ühühühühü .. ben niye öyle değilim dolabımdan taşıcklar..
ıkea da raflar var bezden onlardan alın asın
hol içinde ayna genış gösterır cnm
ohh cocuk gene yok işbırakma hee
pariiss diyor paris akşamaaahe he dedım yolladım:)
cnm aslında bende cok duzenlı katlrım yerleştırrm ama esmanın dedıgı gıbı alttakını alırkn ustler dokulyr acele ısm oldug zamn bazn toplayamıyorumm sınır oluyorum yazın iyide kısın kazaklar cok yer kaplıyor... benım dolabın ust rafı kocaman ust uste yanyana katlayıp koyuyorum ama bolmelı bişler lazım orayaaa
esmaaa aslında dolap için kat kat raflıklar var hanı böle bez gıbı bişeyden ıkeada falan var onlardan neydı adı bılmem aslınd aonlar guzelde oda aksılık kısmı kaplıyordur ice arastırcam benım ayakkabılıgım yok meselaaa
kilerimde onceden tavana dogru upuzunn bir demır cakmıslar bende o raf gıbı olanlardan aldım ayakkabıların kutularını attım her kata ayakkabılarımı yerleştirdim super oluyorrr...
keşke herseye öe cozum bulabılsem
hem evliyim,hemde cocuğum var 17 aylık hemde kokoş vede bakımlıyım allahıma şükür..kendime bakmayı seiyorum napıyım...fizikde yerinde allaha şükür ..boy 1.65 kilo 49....giyinmek süslenmek dedinmi akla ben gelirim...düzenli spor yaparım hala..platesimi eksik etmem...düzenli beslenirim...saçım sürekli boyalıdır,makyajı severim...güzel vede çekicide giyinirim...böylelikle kendime güvenim tam...bence bütün evli bayanlar bakımlı olmalı...salmayın kendiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?