Kokoşş Hatunlar Kulübü

güneşim iyi de benim ağzımdan daha doğrusu klavyemden mahalle kuaförü diye bişiy çıkmadı

güneşim iyi de benim ağzımdan daha doğrusu klavyemden mahalle kuaförü diye bişiy çıkmadı

ya kuzm sen demedın ben bukadr yazıyı bu tarz kelımeer ıcın doktum uzattım dıye yazdım bunuu yanı sen haklı olabılrsın ama parana gore yere gıt orda zaten kotu yapıyorlar yazılınca sınrlendım bunuda sen yazmadın genel konusuyorummm

senden alıntı yaptım dıye sana dedım demek dııl yaaa askolsun sadeceee bazı cumleler yanls oyuzden bukdr uzadı bu konu ya neolur kapansın cıdden haddı optum kacıyrm ben duzenleyıcı arastırayım biraz mujkk

ofyaaa hanı mirayyy nerdesın yaaa nerde bu kızlar sıkılldımm valla poffff

hhah böle aynı düşünmediğimiz zamanlarda olcak
ee sıkılacaksak ve böle dert yanacaksak
kişi beğenmeyerek dicek lafım da yok inan

hhah böle aynı düşünmediğimiz zamanlarda olcak
ee sıkılacaksak ve böle dert yanacaksak
kişi beğenmeyerek dicek lafım da yok inan

ya ne kısı begenmemesı ortada yoksunnn deliii delirtme benıı aaaa

güneş seni döferim heeeeeee!
hala beni anlamıyorsun paran yoksa git ucuza kötü yapsınlar demiyorum.
fönü 7 tl ye çekiyorlar.
ama 5 tl var diyenede kalkıp kötü fön çekmiyorlar.
abone paketi var fön için 5 tl isteyen alıyor.
ama röfle yaptırıyorsun bunun saçın boyuna göre bir fiyatı var. kullandığı malzeme vs.
misal 100 tl ye yapıyorsa şurda 50 ye yapıyor ama diye karşılaştırma yaparsa siz bilirsiniz derler.
eşimin çalıştığı yere parası olamayan gelmiyor parası olupta cimrilik eden insanlar geliyor.
ha derse 80 tl var yapar mısın okey. yine aynı özeni gösteriyorlar.
ucuza röfle yaptırıp saçlarını koparan çok bayan gördüm ben.
başta pahalı diye başka yere yaptıranlar düzelttirmeye eşime geliyor.
saç bu canım riske atılamaz. telefisi bazen mümkün olmuyor.
mahhalle kuaförü lafına niye bu kadar takıldın anlamadım.
açıklamasını yaptım. :26:

ayyhhhhhh yeter nannnnnnnnnnnnn
buhran bastı
soldan soldan geliyolar
kopu kapansın kızanlarımmmm

ya basta dedın ıyı oku butun olay ordan cıktı uzatmayalım dıyom hala uzuuunn uzunnn yazıyorum deıdnkı paran yoksa ucuz kuafore gıt ztn ordada kotu yaparlkar ondan gıtmıyorsun dedın bende bu dusncene kızdım gercktn ıyı nıyetlılerde olabılr ayrıca cıkan 1-2 kısnn sıvrılıgı yuzundn bukdr agır konsmaya gerek yok bak benm para sorunum yok okdr ama uzluyorum benmde kocama fırca atanlr var işyernde bızede ukalalık yapanlar var oo herkese bı laf solersek bızde olmazzz yanı o agır olur ...

bak neyse herks bırbırını bugun yanlıs anlıyor ben bırıne yazıyrm oburu banamı dedın dıyor yada ben baskasına banamı dedın dıyorum yarın herkes yenılenmiş gelsın haftanın sonunaa dogruu allah hepımızee kolaylık versın soncta baskasınn işinde claıstıgımz için hepimiz sorun yasıyoruz senın kocan musterılerden sorun yasıyor bız muhendıslerden agır hakaretler yıyoruz baznnn bend ebugn kafayı sıyrcam valla mıllet ekendımı ıfade etcem dıyee dagılın uleynnnn

Son düzenleme:
tamam nan alya ne bağırıyorsun.
tamam herkes farklı düşünüyor.
konuyu kapatalım aman sonra tartışıyoruz gibi olacak banlanmayalım birde.
ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize!

tamam nan alya ne bağırıyorsun.
tamam herkes farklı düşünüyor.
konuyu kapatalım aman sonra tartışıyoruz gibi olacak banlanmayalım birde.
ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize!

hhahahyyy bunla banlansaydık ohooooooooo meloşum
biz neler gördük şu kk da
iyi akşamlar tatlım
hem bağırmıyom öpüyom sizi kokulu kokulu misssssss

Son düzenleme:
güneşcim burda yazarak konuştuğumuz için söylemek istediğimi tam anlatamamış olabilirim.
e malum haftasonu yorgunuz. aman boşverelim herkes istediği yere gitsin.

yrn yenılenmiş oalrk donelım huhaaa ulen sıze kendımı ıfade etcm dıye suan bır arkadasımı cok kırdım nette onada fırca attım hahahaha durun gonlunu alayımmmmmmmmmm herkese mujkkk fıkırler farklı olabılır arkadaslar daimdir

güneşcim burda yazarak konuştuğumuz için söylemek istediğimi tam anlatamamış olabilirim.
e malum haftasonu yorgunuz. aman boşverelim herkes istediği yere gitsin.

off ben zaten gıdemıyorum bir yereee kımse gıdemesınn inşşşşşşşşş:):)

noli la hatunlar gergine bağlamışsınızzz
ama güneş sana sonuna kadar katılıyorummmm
bu arada bende ağda kaş bıyık için mahalle kuaförüne gidiyorum kızlar çokta mutluyum
caddede enayi gibi (kendim adına kullanıyorum bu sıfatı kızlar yanlış anlaşılmasın kendi bakış açımdan)gidip bi kaşa 10 tl bayılacağıma gidiyorum 5 tl ye aldırıyorum çokta memnunum kadından:)
10 tl yede aldırsam çıkıyo 5 ede aldırsam çıkıyo.
He saça gidermiyim kaşa gittiğim kadına hayır çünkü o olayı güzel yapamıyor..
bu işte güven önemli saçı 25 e kesiyomuş aa süperdir burası gideyim demem.bildiğim güvendiğim yerden başka bi yerede gitmem.gittiğim kuaför erkekti benim ama şuanda bana çok uzak olduğu için gidemiyorum.kaş için gittiğim yerde bekarken yaşadığım yerde.benim muhitimdekilerde biraz pahalı bazen mecbur kalıp gidiyorum maalesef ama.
Bazen pahalı olan yerler bile güzel kaş alıp saç yapamayabiliyor.. gelin başı için gittiğim kuaföre tavsiye üzerine gitmiştim ilk kez.Bir gittim o kadar vasat bi yerki dedim napıcam ben.Ama çok çok çok memnun kaldım yaptığı işten.Ki gelin başınıda uyguna yapmamıştı 200 tl falandı sanırım 3,5 sene önce..

Bu olaya herkesin bakış açısı farklı yani babyler..

Son düzenleme:
günaydınnnnnnn kokoşlarımmm

günaydın böcüğüm..

dun sözümü tutamdım..

eltimin bebeği hiç durmuyormuş...

ona bakmaya gittim... çocuk gazlanmış yavrum..

eve geç geldim.. metin ereni yatırdım.. mutfakla oturma odasını topladım..

bende pert oldum uyudum

günaydın cnm bugün metincik nerde peki?

Eki Görüntüle 321440 Eki Görüntüle 321441

ay buna bayıldım kızalr gercı coraplarım her daım duzenlıdır ama bole bişi alcam kesün :):)

bende alcem bundan
cok beğendım

en alaka meloş yaa çok yanlış düşünüyorsun
kusura bakma becerı yetenek varsa 2 elemanlı 2 sandalyelı yerdede olur ve kımse dıyemez paran yoksa gt mahalle kuaförune
ben güzel yaapn yere gıderım senın mahalle arası dedığın yerlere yanı
ben cok uyguna aynı yerde gelın başımmı yaptrdım cokta beğendım belkı cok para verdığım yerde bu kadar güzel olmazdı

eşinin karşısına cıkmış 2 ınsan yüzünden bu lafı edemezsın benm eşimin yanına kımler gelıo bılet almaya bı bılsen
nereye gtsem dıyen mı ararsın eşime fıkır soran mı
sen bı yolculuğa cıkcan nereye gtmen gerektığını bılmez msın
bağıran çağıran şıkayet kağıtları dolduran neler nelr ekmeğımızle oynayanda cok ama napcan gene demıoz gt başka yere

konu kapanmış ya neyse içimde kalmasın

denmez çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…