ne okuyun bakemm
ben şuan kanunı şarklene karşı
bu topic sonradan böle oldu hahaha :):)
Canım benim insanlar evleniyorlar 10 yıllar evli kalıp çocuk yapıyorlar sonra boşanıyorlar hayat her zaman senden yana olmaz ki olsa adı hayat olmaz. Emeklerini düşünme onların karşılığı o zamanlar yaşadığın güzel günlerdi şimdi yeniden sen olup yine güzellikler için farklı emekler sarf etmelisin.
evet artık yavaş yavaş olumlu düşünmeye başlıyorum.. allahım onu tamamen unuttursun bana inşallah..
kimse yok ki topikte zati
miroş hazoş april kimyon yok yok işte
benimde keyfim yok bugün şu 2-3 saatir
burcu da hangi alemde ki acabaaaaaa
tamamen unutmanda yanlış unutursan belki karşına benzer biri çıktığında onu tanıyamazsın. Umarım aklın mantığın gücüyle bu kalbinin isyanını bastırırsın canım
ben güçlü bi insanım.. dua ettikce rabbim yanımda oluyo ... allahın verdiği yaşattığı herşeye şükrederim..
inşallah daha güzel günler yaşarım..
ay kız benmi yaptım acep ya
ben güçlü bi insanım.. dua ettikce rabbim yanımda oluyo ... allahın verdiği yaşattığı herşeye şükrederim..
hayat annem senin psikolojin de kötü yani bişiy yap
bigün mutlu bigün üzgünsün karmakarışık oldun
artık konuşmicam bu konuda
sadece ve sadece TO PAR LANNNNNNNNNN artıkkk alalacele
eeeee topik maksatını bayağı aştı sohbet topiği oldu sadece
kokoşlukla ilgili yok mu önerisi olan
benim canım sıkkın birazda konu açin yazayım size
ebet yaaaaa. Bugün topicte pek cansız öyle hava da kasvetli zaten adamlarda gelmedi ahlaksızlar onları bekliyorum hasta hasta. az kaldı paat diye patlicam yani
ulen şaka et bende normal yazı yaızyrm sızde cıddıye alıyorsunz ne dedım sımdı gel buraya:92::92:
ay evet ya sorma aradılar az önce geliyoruz diye az önce dediğim 1 saat oldu nerden geliyorlar anlamadım ki uşağın topu zaten 30 dk ben bu kadar zamanda afyona gider kaymaklı ekmek kadayıfımı yerdim vallahi
aşkın gözyaşları 1i bitirdim 2 ve 3 den devam edicem şiddetle tavsiye ederim bir solukta okunan bi kitap =))
bende okuyorum bendeeee :) soktum yine burnumu
Cumhuriyetten önce ve sonra kadın haklarını okuyorum :) Biraz ağır :)
bende yaa belım tutuldu yazmaktan he iş iş nerey kadar daah 4.aydayım
kız okumadımkı yazdıklarınızı ben
ılgımı çekmedı
ben onları geçen yıl bıtırdım annem
3 yok şemsı tebrızlı varkolay gele
babı ali aldım en son o tarz ktaplardan
bu elımdekı bıtsın aşkın şehıdını okuycammm
4 ANA KURAL
KURAL 1: "Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.
KURAL 2: "Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile
değiştiremeyiz. 'Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı' gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir."
KURAL 3: " İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.
KURAL 4: "Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun
bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?