Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet artık yavaş yavaş olumlu düşünmeye başlıyorum.. allahım onu tamamen unuttursun bana inşallah..

evet artık yavaş yavaş olumlu düşünmeye başlıyorum.. allahım onu tamamen unuttursun bana inşallah..

tamamen unutmanda yanlış unutursan belki karşına benzer biri çıktığında onu tanıyamazsın. Umarım aklın mantığın gücüyle bu kalbinin isyanını bastırırsın canım

tamamen unutmanda yanlış unutursan belki karşına benzer biri çıktığında onu tanıyamazsın. Umarım aklın mantığın gücüyle bu kalbinin isyanını bastırırsın canım

ben güçlü bi insanım.. dua ettikce rabbim yanımda oluyo ... allahın verdiği yaşattığı herşeye şükrederim..

inşallah daha güzel günler yaşarım..

hayat annem senin psikolojin de kötü yani bişiy yap
bigün mutlu bigün üzgünsün karmakarışık oldun
artık konuşmicam bu konuda
sadece ve sadece TO PAR LANNNNNNNNNN artıkkk alalacele

eeeee topik maksatını bayağı aştı sohbet topiği oldu sadece
kokoşlukla ilgili yok mu önerisi olan
benim canım sıkkın birazda konu açin yazayım size

ay kız benmi yaptım acep ya

he sen yaptın gel bakım tek ayak cezası sana:)

kimse yok ki topikte zati
miroş hazoş april kimyon yok yok işte
benimde keyfim yok bugün şu 2-3 saatir
burcu da hangi alemde ki acabaaaaaa

evet yaa hazal zaten hıc gırmıyor sanırımmmm bayadırrr da dıgerlerıde oncedn kayplrdııı

evet yaa hazal zaten hıc gırmıyor sanırımmmm bayadırrr da dıgerlerıde oncedn kayplrdııı

ne olmuş böyle yaaaaaaaaaaa ard arda aynı mesajlar :)

Kız kokoşluk dedin de. Benim canım bu aralar pek bi süslenmek istiyor her sabah için bu sabah diyorum ama sonra kotu çekiyorum üzerine gömlek işe geldiğim için topuklu bittiiii ne makyaj var ne saçlara fön. beni atın bu topicten vallahi ben hak etmiyorum yani :)

ee kuzum böle blöe atlatıcam napiimm hergün mutsuz olsam kafayı yerim.. bigün öle bi gün böle geçicek günler...

4 ANA KURAL

KURAL 1: "Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.

KURAL 2: "Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile
değiştiremeyiz. 'Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı' gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir."

KURAL 3: " İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.

KURAL 4: "Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun
bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir."

ebet yaaaaa. Bugün topicte pek cansız öyle hava da kasvetli zaten adamlarda gelmedi ahlaksızlar onları bekliyorum hasta hasta. az kaldı paat diye patlicam yani

bende yaa belım tutuldu yazmaktan he iş iş nerey kadar daah 4.aydayım
ulen şaka et bende normal yazı yaızyrm sızde cıddıye alıyorsunz ne dedım sımdı gel buraya:92::92:

kız okumadımkı yazdıklarınızı ben
ılgımı çekmedı

ay evet ya sorma aradılar az önce geliyoruz diye az önce dediğim 1 saat oldu nerden geliyorlar anlamadım ki uşağın topu zaten 30 dk ben bu kadar zamanda afyona gider kaymaklı ekmek kadayıfımı yerdim vallahi

aşkın gözyaşları 1i bitirdim 2 ve 3 den devam edicem şiddetle tavsiye ederim bir solukta okunan bi kitap =))

ben onları geçen yıl bıtırdım annem
3 yok şemsı tebrızlı varkolay gele
babı ali aldım en son o tarz ktaplardan

bu elımdekı bıtsın aşkın şehıdını okuycammm

Hani çok yoğundun sen?????
gel çabuk........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…