ay ne guzel benım bel sakat artık gıyemıyorum cok sık ama yınede vazgecmemm:):):9
su konuya daldım sok oldum ya uzuldummm pof
kızz agrılrım gece basladı herald eolucam sımdı wcye gıtcem kontrolee
Ben vaz geçemiyorum vallahi ama gerçi haftasonları eşofmandan vaz geçemem ama çok kez yunus kucağımda topuklu ile uzun uzun yürüdüğüm zamanlarda oldu. Şimdilik bir sorun yok henüz başındayım tabi :) Birde ben biraz mecburiyetten giyorum tabi her daim şık olmak durumundayım malum. Seviyorum kot blazer altına topuklu çizme. Hem rahat hem de yeterince şık oluyor durumu kurtarıyor o topuklar o açıdan yani :)
konu sok edecek cınsten ama hersey artık bı acıyıp hal aldı ılışkıler falan nebılyım artık sasurtmıyor ınsanı hıc bırsey
git bı bak bakalım
valllaa yesom hesap soracagım kısı 15 yasındaysa ne sorup ne cevap alıcam oda ayrı bı konu ama evet karsılarına gecıp heasap sormalı
Böyle birşey karşısında ben düşünebilme yetimi kaybederim sanırım. Mantıklı davranmak bir yana öfkemi kusmanın peşinde koşardım herhalde. Asabi ve sinirli biri olduğumu bildiğim için yani. Çok zor Allahım kimseye yaşatmasın ya. Evlerden ırak
ben rahatlıgı cok severımmm tabı ama sıklıkda onemli benım esım cok kıskanc ama bır okdrda sık olmamı ıster yanıııı sevıyor adam napım cocuk gıbı gıyınme dıyor hehehe:):)
burcuuu gıdışat ıyı deıl cnm yaaa bole seylerı duydukcaa morlaım bozuluyor bide cocuk yapıyoruz bazen dıyorum yazık cocuklarımızaa nekdr ııy yetıstırmek ıstesekde artık toplum kotuye gıdyorrr
ben rahatlıgı cok severımmm tabı ama sıklıkda onemli benım esım cok kıskanc ama bır okdrda sık olmamı ıster yanıııı sevıyor adam napım cocuk gıbı gıyınme dıyor hehehe:):)
burcuuu gıdışat ıyı deıl cnm yaaa bole seylerı duydukcaa morlaım bozuluyor bide cocuk yapıyoruz bazen dıyorum yazık cocuklarımızaa nekdr ııy yetıstırmek ıstesekde artık toplum kotuye gıdyorrr
vallaaa ılk anda herseyı yakıp yıkmak gelır ınsanın ıcınden herhal yanısss babası supelenıyorda bu nasıl supelenmıor onu anamadım
Benim ki de öyle eşofman evde giymek için dışarıda giyme :)
Kesinlikle gidişat çok kötü sen istediğini vermeyi dene yetiştirmeye çalış ama etraflarında kötü örnekleri gözlerinin önüne serecek o kadar çok araç var ki. En çok üzüldüğüm konu da bu aslında gençler kafalarını sadece aşka markaya ve zengin olma hayallerine yoruyorlar. Ne kadar alırsan o kadar iyi ebeveyn muamelesi görüyorsun. İnşallah çocuklarımızı güzelce yetiştirebiliriz hepimiz ne diyim.Herkes aldatılmaya aday valla kocalar içinde geçerli bu artık
Benim ki de öyle eşofman evde giymek için dışarıda giyme :)
Kesinlikle gidişat çok kötü sen istediğini vermeyi dene yetiştirmeye çalış ama etraflarında kötü örnekleri gözlerinin önüne serecek o kadar çok araç var ki. En çok üzüldüğüm konu da bu aslında gençler kafalarını sadece aşka markaya ve zengin olma hayallerine yoruyorlar. Ne kadar alırsan o kadar iyi ebeveyn muamelesi görüyorsun. İnşallah çocuklarımızı güzelce yetiştirebiliriz hepimiz ne diyim.Herkes aldatılmaya aday valla kocalar içinde geçerli bu artık
Az önce aklımdan onu geçirdim bende nasıl olur da anlamaz hadi kardeşinden şüphelenmesi zorda kocası ne bileyim anlar herhalde insan yani ben olsam anlardım herhalde diye düşünüyorum ama ne bileyim. Ya bilmiyorum da ben hep diyorum bir gün elbet bende aldatılıcam biliyorum ama umarım haberim olmaz anladığım anda ölsemde kocam için bitti işte. Ne kötü bişey doğada tek eşliliğin erkekler için imkansız olduğu kesin ve bile bile biz onlara hayatımızı adıyoruz işte. Hepimizin hakkında hayırlısı ne diyim. Allah herkese ağız tadı versin akıl sağlığı versin
haklısın cnm allah hayrlı evlatlar yetıstırmeyı nasıp etsın hepımızee
cnm belkı o klasık olark hanı abla ya sevgılısı var normal dıye dusundu tabı kocası aklına nerdn gelck soncta ılk basta kımse kocasınn kardesınn ustune kondrmaz aklına bıle getırmez ama baba farklı dusnur bu kızın sevgılısı var galıba sureklı telefonda bılmem ne de bı bakayım kim dusuncesıyle merakını gıdermeye calısrken ogrenmiş olabılırrr dıye dusnuyorum sonucta baba kardes aynı evdeler yaa ay allhım hepımızı korusun ne bu bölee yaaa
aynen benımkıde esofmanla dısarı cıkarmaz
yeshocum topuklu giyenlere bayılıyorum valla.
kotla bile çok şık duruyor. bekarken aldığım topuklular evde hala kutularında duruyor.
valla senin kuzuna maşallah. 41 kere.
sende öyleysen sana benzemesi normal.
benimki ne bana ne babaya çekmemiş mesela dahah yürümüyor. elinden tutunca yürüyor ama takılmıyorum.
benimkide sürekli baba diyor ilk söylediği kelime oldu. anne demiyor hala.
diğer konuya da çok şaşırdım. allah kimseye yaşatmasın.
15 yaşında bir genç kız. aklı tam başında diyemem.
çünkü o aklı başında olamaar eskidendi. ben yaş olarak hepinizden büyüğüm. ne alakası var demeyin.
kendi dönemim için konuşayım o yaşlarda büyüğüme cevap vermek.
bir erkekle arkadaş olsan bile dışarda beni görürler diye ödüm kopardı.
erkeklerin taşkınlığından korktuğumdan kız lisesinde okudum ben.
babamı küçük yaşta kaybettim ben. o nedenle de liseyi böyle okumayı tercih ettim.
iyi de yapmışım.
allah çocuklarımızı korusun,iyi terbiye ile yetiştirmeyi nasip etsin.
:) ama ben çıkıyorum valla :) Ona da giydiriyorum oğluma da diyorum bak kocacım ne kadar uyumlu bir çekirdek aile olduk çok rahat böyle ooohhhh hadi keyfimizi kaçırma hadi hadi diye :)
canım kocasından nıye suphelenmedı dıyorum ben kardesınden degıl tamam kardesı olacagı aklına gelmezdıde bır baskası oldugu gelebılırdı
haklısın cnm allah hayrlı evlatlar yetıstırmeyı nasıp etsın hepımızee
cnm belkı o klasık olark hanı abla ya sevgılısı var normal dıye dusundu tabı kocası aklına nerdn gelck soncta ılk basta kımse kocasınn kardesınn ustune kondrmaz aklına bıle getırmez ama baba farklı dusnur bu kızın sevgılısı var galıba sureklı telefonda bılmem ne de bı bakayım kim dusuncesıyle merakını gıdermeye calısrken ogrenmiş olabılırrr dıye dusnuyorum sonucta baba kardes aynı evdeler yaa ay allhım hepımızı korusun ne bu bölee yaaa
ben cıkmıyorum yasom bana elbıse etek tayt hepiciği yasak
Valla gene Böcüğüm Ahmet bey kızdı benim koltuğumu kaldırmışsın ordan diye onu da oraya koyunca o şekil olmuyor mecbur kaldım valla :) HHayır bir kere okuma koltuğunda kitap okurken görmedim ben :) Genelde koltuğa yayılıyor ya da yatağa gidiyor :) Neyse evde onun da istediği olsun o kadarcık fazlası istese de olmaz zaten :)
Gelirim valla ben severim erinmem de asla yakınlarda olsam gel dediğin anda damlardım inan ki apartmanda derin temizliğe girenler çağırırlar beni sık sık hadi şu salona şekil verelim diye bende zevkle giderim bayılıyorum ben evle dekorasyonla uğraşmaya imaknım olsa neler yaparım ben evime de işte artık kendi evime inş. Ben yanlış meslek seçmişim mimarlık okumadığıma çok çok çoookkk pişmanım
Getireyim valla o bahaneyle uşaktan da çıkmış olurum ama daha garantisi bitmedi bitene kadar yetkili servise gidiyor paşam :) Hafta içinde hallederim artık ya ararım gelir alırlar evden o bahaneyle bir gün daha evde kalırım bende kikiikikikikikkiki :)
Ben yalnız sardım çok fena size accuk bağımlılık yaptınız 4 kalem malz giriyorum 10 satır buraya yazıyorum :):)
heee haklısın cnm ne bılım işte bazen hatunların aklına gelsede konduramıyorlar ama dedgın gıbı mutlaka bişilerden acık vermıstır bu adam
Aaaaaaayyyy tayt üfffff ya bana kalsa iş yerinde bile giyerim yani ki çok şık kombine edilebiliyor tayt. Bayılırım ben evde dışarda birde taytla diz üstü çizme süper tamaaaammmm hazırım hadi gidelim Burcummmmm nereye ditcez :)
z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?