ben goremıyorum meloşun resımelrı kaldırdımı yoksaa!
saol cnm kocem bırtane leoparlı begendım onu alcek bunu aldıgımı duyarsa almaz onu ama bu gunluk bu eskı MODEL CANTALR varya onlrdan yınede boyut olark buyuk ama ınce gıbı bakalım valla sırf pratık dıye aldımm:) yeşil renk birde buarada alya nerde yaaa hıc yazmaıd bıara burda gıbı dıılmıydı yanlısmı hatrlıyorm of dur bır takıbe gıdeyım alya asgumu
bir süre hareket görmeyince hesap yapmış olabilirler ortalama işlem sayısı varmış yakalanması gereken onu yakalamazsan keserlermiş benimde başıma gelmişti sana gerekçe ne gösterdiler
yok bibğim sureklı hareket halındeyım ben al sat havale vırt zırt odemelrrr yanı öle bişi mummkun deel ayrıca maas hesabım oldugu ıcnde ayrı bır anlasma vardı hıc kesılmedı 3 senedırde sımdı nıye kestıler gerızekalı dıyorkı otomatık odeme talımatınız varmıs evet dıyorum. internetten kendınız odeme yapmıssınız evet oncesı tarıh param varken bıtmedn yapayım dedım işte bu nedenle kestık faaln fılan sebeb arıyorlar yanı once baska sebeb soledıler bastırdım sonra bunu bende hesabı ıptal ettırcem yarın gelıyorum butun paramı cekcem dedım baska bankaya gecıcem memnun deılım zaten pof ugrasamıcm salaklarlaa
arkadaş listesinde yoksanız ondan göremiyosunuzdur kızlar...
kaldrmıştım şimdi koydum burcu güneş bakın çabuk.
hayat sende bak bunu görmedin.
yılbaşı albümünde.
çabık olun silcem.
sağolun kızlar1
güneşim kalabalığız ama herkesin birimi ayrı. genelde herkes tek çalışıyor.
arkadaşlarımı bile yenekte görüyorum ancak. yada tuvalette
çok sıkıcıdır yesho aman kafanı dinle boşver. nerde çokluk orda ..... derler boşver.
burcu sağol canem.
ya benimki son güzlerde çok fena. bir türlü sırt üstü yatıp altını aldırtmıyor. yatırınca yıldırım hızıyla dönüyor.
altını almak güç olmaya başladı. eline oyuncak kitap versemde kar etmiyor.
hele kaka yaptıysa işim daha da zor. birde kızıp ciyak ciyak bağırıyor, elimi ısırıyor.
akşamda erken yatardı şimdi 9 u buluyor uyuması.
buda beni yoruyor ve işimi yapamıyorum.
bu arada işim çok ama yapamıyorum. iş yapacağım masada elektirk yok bilgisayara giremiyorum. bakalım arıza ne zaman yapılacak?
en azında bir ara birilerini görüyorsunuz. Ben ne yapiyim kızlarbenim müşetirlerim hep yurt dışında çok sık gelmezler koca oda mobilyalar ve ben yalnızız akşama kadar çay kahve getiren dışında kimseyi görmüyorum
güneş nerde yaw bu hatunlar bugün yok heeee!
bende kaçıyorum şimdi hepiciğinizi öpüyorum gümrüğe gitmem lazım kızlar mucuk mucuk
takmamaya çalışıyorum canım. en iyisi kız aslında ben yapamadım hiç öyle. ben de çok çanta var. yakında dağıtmaya başlıycam hayrına:))
nilcim babalar kızlarının evli olduğunu kolay kabul etmiyorlar. hala çocuk gibi karışabilyorlar.
yaşadıkların zordur elbet ama hiç kendini üzme.
senin eşin arkanda ya önemli olan bu.
bu günlerin tadını çıkar.
böcük ne trip atıyon nan. rüyanda beni mi gördün
bi daha size resim yok
ben misler gibi yedim valla :)
herkesin bi çanta ihtiyacı varmış
kızlar ne sorucam. iş yerimden bir arkadaşımın bebeği oldu.
aramak istiyorum ama benim bebeğim olduğunda kimse beni aramadı.
işten ayrılmıştı. bende aramayım diyorum.
insanlar bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranıcam dedim ama hata mı yapıyorum?
kız deliii ne parası kım kaybtmş ben bulam hehe aldık işte mecburıyet.
...
salla senı mutsuz eden kımse kım olursa olsun uzak dur
ben öleyım valla cok uzun süre kullanırım 1 yıl falan sonra bı tane daha alırım öle almam süreklı
zaten ekonomık garuyum öle harcamam altın alıomm genelde
ahah havam olsun lenn
ayy hakket ne öle bayanlar lenn ben tek olmalıyım hep
cok güel cıkmışsın hacı:
ben aramazdım umrumda dahı olmazdı salla
para var huzur var ama bak harcama cok ev alcez senle
ay müşterının bırı geldı adam anlatıyoo
2012 cok güzel olcek
5 yıllık işimi bıraktım hayalım olan rusyaya gıdıp rusça öğrencem
12 yıllık arabamı satcam falan derken bende dedım
ınşallah eşiniz yoktur
bı durdu herkes sonra koptular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?