malesef öyle hemde körkütük aşıkım aşıkkkkkkkkkkk
ama artık o sürüncek ben hiç üstüne düşmicem dün bir kez bile aramadım beni nie aramıyosun diyip durdu...bide akşam bir güzeldim sorma gayet şık saçlarımıda yaptırdım kırık fön süper oldu...kıskandı durdu dün akşm beni öptü durdu annemlerin yanında hemde bikere duduğıma öpücük kondurdu utandım haytta öyle yapmazdı aslında...
esma sende kırık fön yaptır süper oluyor uzun saça ...
miroşşşş burasıda 7 derce dondum...
allahım yaaa.. doğal gazlı ev istiyorum.. yada kömür kaloriferi.. ayy sıcacık oluyor ozman..
şu iskenderuna bir toki yapsalar ilk ben taşınıcam herhalde:))
tabe çıkarsa :))
hihoyyyyytttt... süper olmuşş miroşş..
aman boşverr... almasınlar .. onunda lafını edemezler... yavaş yavaş alırsın sen...
kocişe bak sen kocişe... bir parise gidiverseydin dicemde.. dememe bırakmamış gitmişsindir zaten...
yokmu toki ben var die bilyodum?
doğal gaz için akbağları kazmaya başlamışlardı belki oğlun askere gidince evin doğal gazlı olur şimdilik oğlunun gazıyla yetin cnm
o nasıl laf yahu. karıkocanın gizlsi saklısımı olur. ne demek patronla aramda. çok ayıp etmiş. ben olsam kırılırdım o lafa:S
ne bıcım laf o yaa
noldu akşammm ben olsa çemkırırdım kıyametı kparırdımmm
kızlar dün doğum günümdü işyerinde çok çalışmaktan size yazamadım ama ...akşam tam çıkcam 4:45 saat gül dolu sepet geldi şok oldum ofiste herkes böyle.....
müdür felanda burdaydı oooo felan dediler benim koca beni böyle kandırdı işte...:26:sevindim üstünde seni herşeyden çok seviyorum cnm karıcığım yazıyordu....
neyse süprizler devam etti akşam yemeğe gidiyoruz sen ben ailen ve benim ailem dedi neyse akşamda yemeğe götürdü...
ordan eve geçtik üstünde özlemim yazan bir pasta geldi üfledim felan dağıttım bizimkilere...annem oturma odama istikbalde halı almıştı 300 TL ye...
kayın valide elinde elbise ile gelmiş evimde okdar eksik varken neyse görümce kolye almışşaşırdınız dimi eşim bide hediye almış üzerine bukadar şeyin benide şaşırttı....
boğazlı şık bir kazak polograje dan bide çok şık bir hırka almış...
kayınvalde ve görümce ye sinir oldumn bilyolar evimde eksik var ne gerek var kıyafete yaa evime bir şey alıp geldini hiç bilmem zaten evimdeki perdeden tüm halılarıma annem aldı bunuda biliyorlar üstelik hala kadın tamamlamaya çalışyor eksiğimi...
allahım yaaa.. doğal gazlı ev istiyorum.. yada kömür kaloriferi.. ayy sıcacık oluyor ozman..
hımm şöe dalgalı gibi olandanmı kız...
bende sefıom onu..
burda neresi güzel yapar ama bilmmim..
günaydın kokoşlarımmmmm
miroşum iyiki doğdun iyiki varsın az da olsa tanıdım seni tatlım nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere ailenle inş.
kocana da tebrik koydum eferim onasürprizler süperrrrrr
ahmete git orası güzel yapar kırık fön de bilirler üstler düz aşağısı bukle bukle gidiiiiiiiiiii fırçayla yapıyor...
canım malesef her erkek bir olmuyor..akşam konuştum dediki anında gelişti söyledi bende verdim. dur eşime sorayım diyemezdim dedi. yine aynı şeyi tekrarladı. patronuyla onun arasındaymış ve başında olanları bilmiyorsun dedi neymiş dedim vergi borcu dedi.
ya ben anlamıyorum erkekleri bana ne vergi borcundan biz ortak değiliz. dedim yine borç ver yazık. bundan sonra karışmıyorum ne yaparsan yap dedim. senin paran ama sana bundan sonra ikramiyemi vermiyorum oğlum için birikitiricem dedim.
hala kırgınım ama. bizde senin paran benim param muhabbeti olmaz. ben banka kartımı eşime verdim. maaşımı alır verir bana ben de hepsini ona veririm. kira+kredi öde diye.
ama ikramiyemi kendim birikitiricem artık. bu kadar yılda 5 kuruş birikimimiz yok sıkıldım artık. ister saçsın parasını ister tutsun çok biliyor ya. haciz de gelse umrumda değil. ben kendimi boşuna üzüyorum, umursamayacağım.
çemkirdim ama kendini haklı çıkardı işte. bende bundan sonra karışmıyorum borcunu kendi düşünsün.
deim kartları kullanma artık. kullanmıyormuş, benim isteklerimi almak için kullanmış.
bana o eksik bu eksik diyorsun bende alıyorum dedi.
almak zorundasın zaten dedim.
üstüme başıma istemiyorum dedim ama hata ediyorum ben.
eşin ne güzel süpriz hazırlamış. benim odun süpriz yapmayı beceremez. hep ben yapardım o yapmazdı. şimdi bende yapmıyorum.
kıs kaynanan sana özel hediye almış. doğumgününde eve hediye alınır mı?
boşver takma.
dün bende dondum gece 0 dereceydi. yattım ısınamadım. eşime battaniyeyi çıkarttım. sarıldı ama zor ısındım. bu kış ilk defa battaniye örtüyorum. doğalgaz geldi ama evsahibi ne zaman alacak bilmiyoruz.
bnm saçı yapana kadar ahmete afakanlar basar
hemde 1 satte anca biter
akşam konuştum dediki anında gelişti söyledi bende verdim. dur eşime sorayım diyemezdim dedi. yine aynı şeyi tekrarladı. patronuyla onun arasındaymış ve başında olanları bilmiyorsun dedi neymiş dedim vergi borcu dedi.
ya ben anlamıyorum erkekleri bana ne vergi borcundan biz ortak değiliz. dedim yine borç ver yazık. bundan sonra karışmıyorum ne yaparsan yap dedim. senin paran ama sana bundan sonra ikramiyemi vermiyorum oğlum için birikitiricem dedim.
hala kırgınım ama. bizde senin paran benim param muhabbeti olmaz. ben banka kartımı eşime verdim. maaşımı alır verir bana ben de hepsini ona veririm. kira+kredi öde diye.
ama ikramiyemi kendim birikitiricem artık. bu kadar yılda 5 kuruş birikimimiz yok sıkıldım artık. ister saçsın parasını ister tutsun çok biliyor ya. haciz de gelse umrumda değil. ben kendimi boşuna üzüyorum, umursamayacağım.
çemkirdim ama kendini haklı çıkardı işte. bende bundan sonra karışmıyorum borcunu kendi düşünsün.
deim kartları kullanma artık. kullanmıyormuş, benim isteklerimi almak için kullanmış.
bana o eksik bu eksik diyorsun bende alıyorum dedi.
almak zorundasın zaten dedim.
üstüme başıma istemiyorum dedim ama hata ediyorum ben.
eşin ne güzel süpriz hazırlamış. benim odun süpriz yapmayı beceremez. hep ben yapardım o yapmazdı. şimdi bende yapmıyorum.
kıs kaynanan sana özel hediye almış. doğumgününde eve hediye alınır mı?
boşver takma.
dün bende dondum gece 0 dereceydi. yattım ısınamadım. eşime battaniyeyi çıkarttım. sarıldı ama zor ısındım. bu kış ilk defa battaniye örtüyorum. doğalgaz geldi ama evsahibi ne zaman alacak bilmiyoruz.
bnm saçı yapana kadar ahmete afakanlar basar
hemde 1 satte anca biter
benim saçlarda uzadı ama biraz da gür olsa güzel durcak çok zayıf ve ince telli
günaydın cnm antalya bile soğuk valla 4 derece şuan atkı bere eldiven ne varsa çıkardım....
şimdi çayım gelir ohhh miss gibi........
kızlar dün doğum günümdü işyerinde çok çalışmaktan size yazamadım ama ...akşam tam çıkcam 4:45 saat gül dolu sepet geldi şok oldum ofiste herkes böyle.....
müdür felanda burdaydı oooo felan dediler benim koca beni böyle kandırdı işte...:26:sevindim üstünde seni herşeyden çok seviyorum cnm karıcığım yazıyordu....
neyse süprizler devam etti akşam yemeğe gidiyoruz sen ben ailen ve benim ailem dedi neyse akşamda yemeğe götürdü...
ordan eve geçtik üstünde özlemim yazan bir pasta geldi üfledim felan dağıttım bizimkilere...annem oturma odama istikbalde halı almıştı 300 TL ye...
kayın valide elinde elbise ile gelmiş evimde okdar eksik varken neyse görümce kolye almışşaşırdınız dimi eşim bide hediye almış üzerine bukadar şeyin benide şaşırttı....
boğazlı şık bir kazak polograje dan bide çok şık bir hırka almış...
kayınvalde ve görümce ye sinir oldumn bilyolar evimde eksik var ne gerek var kıyafete yaa evime bir şey alıp geldini hiç bilmem zaten evimdeki perdeden tüm halılarıma annem aldı bunuda biliyorlar üstelik hala kadın tamamlamaya çalışyor eksiğimi...
canım malesef her erkek bir olmuyor..
boşuna kendini yıpratma...
dırdır edipte huzuurunuda bozma..
vermiş parayı sonuçta.. yapack bişe yok..
sende tavrını koydun.. en azından bundan sonra vermeye cesaret edemez..
sen canını sıkma artık..
ikramiyelerini biriktir..
her erkek kolay kolay yola gelmiorr... illa bi yerlerden birr müsibet yaşıcakki.. ahhh nasihatları dinlseydim dicek..
bende eşimle çok tartıştım zamanında bu konulardan.. ama elime... huzursuzluktan başka bişe geçmedi..
sonra benm dediğim olunca.. aaa esma doğru söylemiş dedi içinden bir çok kere adım gibi eminim..
yavaş yavaş.. doğru adım atmaya başladı...
erkeklere çok para muhabeeti yapınca. (bazıları için) buna benm kocamda dahil..
para kazanıyoruz die.. üstünlük taslıyoruz gibi gelior.. buda hoşlarına gitmiyor..
sen birikimini her zman yap..
uyarınıda verdin.. bundan sonra dikkat eder...
ama bunun için huzursuz olma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?