Kokoşş Hatunlar Kulübü

hımm şöe dalgalı gibi olandanmı kız...

bende sefıom onu..

burda neresi güzel yapar ama bilmmim..

yokmu toki ben var die bilyodum?

doğal gaz için akbağları kazmaya başlamışlardı belki oğlun askere gidince evin doğal gazlı olur şimdilik oğlunun gazıyla yetin cnm

yok cnm ev çok soğuktu anca klima bütün gece çalışmasına rağmen...bilyosun büyük ...

eşimde işe gitti benim doğum gününden sonra geç geldi bana dokunmamış uyandırmamış azcık dürtseydi tamamdı da dürtmemiş bence üşütürüm die yaklaşmıyor yanıma...

yokmu toki ben var die bilyodum?

doğal gaz için akbağları kazmaya başlamışlardı belki oğlun askere gidince evin doğal gazlı olur şimdilik oğlunun gazıyla yetin cnm

var cnm toki ama sarımazıda...

dar gelirli olan 2+1 varya... o herkeze çıkmıorr.. hemde uzak...

günaydın kokoşlarımmmmm

miroşum iyiki doğdun iyiki varsın az da olsa tanıdım seni tatlım nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere ailenle inş.
kocana da tebrik koydum eferim ona sürprizler süperrrrrr

o nasıl laf yahu. karıkocanın gizlsi saklısımı olur. ne demek patronla aramda. çok ayıp etmiş. ben olsam kırılırdım o lafa:S

akşam konuştum dediki anında gelişti söyledi bende verdim. dur eşime sorayım diyemezdim dedi. yine aynı şeyi tekrarladı. patronuyla onun arasındaymış ve başında olanları bilmiyorsun dedi neymiş dedim vergi borcu dedi.
ya ben anlamıyorum erkekleri bana ne vergi borcundan biz ortak değiliz. dedim yine borç ver yazık. bundan sonra karışmıyorum ne yaparsan yap dedim. senin paran ama sana bundan sonra ikramiyemi vermiyorum oğlum için birikitiricem dedim.
hala kırgınım ama. bizde senin paran benim param muhabbeti olmaz. ben banka kartımı eşime verdim. maaşımı alır verir bana ben de hepsini ona veririm. kira+kredi öde diye.
ama ikramiyemi kendim birikitiricem artık. bu kadar yılda 5 kuruş birikimimiz yok sıkıldım artık. ister saçsın parasını ister tutsun çok biliyor ya. haciz de gelse umrumda değil. ben kendimi boşuna üzüyorum, umursamayacağım.

ne bıcım laf o yaa
noldu akşammm ben olsa çemkırırdım kıyametı kparırdımmm

çemkirdim ama kendini haklı çıkardı işte. bende bundan sonra karışmıyorum borcunu kendi düşünsün.
deim kartları kullanma artık. kullanmıyormuş, benim isteklerimi almak için kullanmış.
bana o eksik bu eksik diyorsun bende alıyorum dedi.
almak zorundasın zaten dedim.
üstüme başıma istemiyorum dedim ama hata ediyorum ben.

eşin ne güzel süpriz hazırlamış. benim odun süpriz yapmayı beceremez. hep ben yapardım o yapmazdı. şimdi bende yapmıyorum.
kıs kaynanan sana özel hediye almış. doğumgününde eve hediye alınır mı?
boşver takma.

dün bende dondum gece 0 dereceydi. yattım ısınamadım. eşime battaniyeyi çıkarttım. sarıldı ama zor ısındım. bu kış ilk defa battaniye örtüyorum. doğalgaz geldi ama evsahibi ne zaman alacak bilmiyoruz.

günaydın kokoşlarımmmmm

miroşum iyiki doğdun iyiki varsın az da olsa tanıdım seni tatlım nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere ailenle inş.
kocana da tebrik koydum eferim ona sürprizler süperrrrrr

günaydın şekerim...

canım malesef her erkek bir olmuyor..

boşuna kendini yıpratma...

dırdır edipte huzuurunuda bozma..

vermiş parayı sonuçta.. yapack bişe yok..

sende tavrını koydun.. en azından bundan sonra vermeye cesaret edemez..

sen canını sıkma artık..

ikramiyelerini biriktir..

her erkek kolay kolay yola gelmiorr... illa bi yerlerden birr müsibet yaşıcakki.. ahhh nasihatları dinlseydim dicek..

bende eşimle çok tartıştım zamanında bu konulardan.. ama elime... huzursuzluktan başka bişe geçmedi..

sonra benm dediğim olunca.. aaa esma doğru söylemiş dedi içinden bir çok kere adım gibi eminim..

yavaş yavaş.. doğru adım atmaya başladı...

erkeklere çok para muhabeeti yapınca. (bazıları için) buna benm kocamda dahil..

para kazanıyoruz die.. üstünlük taslıyoruz gibi gelior.. buda hoşlarına gitmiyor..

sen birikimini her zman yap..

uyarınıda verdin.. bundan sonra dikkat eder...

ama bunun için huzursuz olma..

söyleyin sizde ev sahibine yaa ne güzel doğal gaz var kullanın...

evet eşim sever süpriz felan hediye...birazda konuşmuyorum die bukadar detaylı yapmış ama afettim...dün kaç kez özür diledi dedim bana bak bu hediyeler önemli diil beni üzme yeter bebeğimiz sağlıklı doğsun stresli olmasın neşeli olsun...sinir ve stresten uzak olsun istiyorum bebikimin...

kız bana özel almışta benim evime bişi almadı bu kadın bari evime bişi alsa normal zamanda gam yemicem...

neyse ben kendim hallederim herşeyi...nasılsa çalışyorum..

Son düzenleme:
günaydın cnm antalya bile soğuk valla 4 derece şuan atkı bere eldiven ne varsa çıkardım....

şimdi çayım gelir ohhh miss gibi........

donuoommmm mırayyy donuommmm

öncelıkle nıce yıllara cnm arkadaşım bıdahakınde ınş evladınla kutluycaksın
Rabbım sağlık huzur versın

ayrıca kımse ınsanın kendı aılesı gıbı olmuoo cok şey beklemek bızı hayal kırıklığından başka bişiye düşürmez
ayrıca görunceene gıttın kazak aldın sen demı pahalı
al sana 5 tl kolye demış

kız burası - lerde ben dıyım 10 sen de 20donuokk
sularımız dondu düşün dağ bide burası şehre göre daha soğuk
benım evımde doğalgaz sobalı sankı normal soba 2 dk sıcacık ama oturma odandan başka her yer buz
yatak odamdada elektrıklı battanıye kullanıom ıdare edıok
ınş.cnm

bıraktım zaten ona hesap işlerini. umrumda değil artık.
ya hala akıllanmıyor. bunda yıldır evliyiz 5 tane kredi kartı vardı kapattık.
en son 1 sene kartsız iyiydik.
doğum yapıcam nolu nolmaz diye kullanılmayan benim adıma olan kartı
kullanıma açtırdık.
2 kere kredi çektik kapatmak için. şimdi taksitler duruyor. ben iznimde kendiminkini kapattırıcam.
ne yaparsa yapsın artık takmıyorum.
insan bir hata yapar akıllanır.
tamam mecbur oluyor bazen parası olmuyor çocuk olunca bekle diyemiyorsun.
ama biraz çaba göstersin.
bunalr ailecek böyle 11 yıldır tanıyorum nerdeyse hep borçları var
ve hiçbirşeyin sahibi değiller.
anası borcum var der hep eminim bankada parası vardır.
zeytinliği var para getirmiyor der. en iyi zeytinlerin onda olduğunu öğrendim.
babası desen sorumsuz alkoliğin teki.
2 karı boşamış hiçbirşeyi yok elinde.
bugün bulduğunu bugün yerler.
ben çocuğuma bunları yaşatmayacağım.
bundan sonra ona birikim yapıcam.
bu kadar zaman paramı ikramiyemi eline verdim.
alyansımı sattım, bileziğimi verdim.
artık yeter!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…