ben sevmem öle şeylerı ama sen bılın cnm
madem kartı var değiş gtsınnn
mum al hee yaktıkça senı hatrlasın
nıye lennn
tatlım askımm ghoşgeldınde neden keyfın kacık yaaa sorunmu var paşan nasıll iyileşti dımıı inşş...
meloşş tabiikiii
konusmak cok faydalıymıss..
birde asla yalan solemiyoruzz gelcem hemen vs yada ne bıleyım iştee bak sunu yap bunu alırım gıbı yapmayacagmz seyler asla yok..
hersabah aanlatıyorum babayla bız ıse gıdıcez akşam gelecegız sen burda oynayacaksınnn birlikte evımıze gıdıcez aglamak yok taammammı sozmu ...
babasıda aynı sekılde...
en cok kızdıgı sey sus sana sunu alcm aglama bunu yapcm vs vs cok kızaar ole bebekde olsa onun beynınee ıslenıyor sonuctaa...
birde cocuga işte para kazaanmak ıcın gıdıyoruz biz sana sunu alabılmek ıcın falan asla dememek lazım cevremde bunu yapanlar var cok kızyorum cocukları buyudukce psıkolojılerııı cokuyor anne ben ondan
ıstemıyorum calsmayn gıtmeyn falan demeye baslıyorlar kendılerını suclu hıssedıyorlar anam ne zore cocuk buyutmek heheh sabah yıne mızklandı zaten
amaaan işte kocan varsa derdin var
bak benım babam emeklı 60 yaşında kışın gelınce gelır çalışır
bak geçen abımlere torba şeker aldı
patates desen cuvalla alır
ama ben asla demem bana al dıye sımdık yengem dıoo dedesın yap nolur babasın yap dıye
kendı aılesı iğne almadı torunlarına bişi almaz
noldu hep beklentı
cko yanlışş cokkkk
babamı sömürüyolar resmenn
böcük bugun bişe yapmıcam..
komşum bana mantı açıor bugu diğer komşularla toplanıp sağolsunlar ..
canlarım onlar benm..
ona inerim.. mantı yaparız...
sonram eve çıkarım .. banyo gunum çocuğu uyutur birde bu sğoukta parise giderzi sanırsam..
iş yazmadım kendıme bugun..
yesho kimyon hoşgeldiniz nasılsınız kızlar?
mantıdan sonra uykun gelip yatmazsan gidersin parise....
GÜNAYDIN HATTA tünaydın canlar
bende saç rengimi değiştirdim önceki açıktı şimdi bronze kahve oldu ve kestirdim
koçiş toplantılarda yeni halimi görmedi sürpriz yapıcam inş. beğenir
gerçi o benim her halimi beğenirondan dolayı bi cesaret hiç sormadan değiştirdim
bu cuma akşamı itibariyle izne çıkıyorum kızlar.
evde netim yok. 15 gün yokum.
hepinizi sohbetinizi çok özleyeceğim.
Hoşbulduk canım nolsun işte kocalar nolcak kadınlara dır dır dır derler de bizde tam tersi. Oğlum daha iyi yüzü gözü düzeldi baya :)
hepimizde var bi tane sıkma canını şekerim...
ya hakkaten hiç kokoşluk konuşmuyoz artık ben şu sıralar yani uzun zamandır makyaj yapmıyorum.. makyaj yapmadan güzel olmanın yolları va mı????
var tabede ben seni görmeden hiçbi tio vermicem resmini koy şöle göreyim şunu şunu yap derim bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende evlendiğimde altınlarımı bileziklerimi paralarımı hepsini koceme verdim bir tane bılem yok elimde ama napalım borcumuz vardı
aa bak öle deme ben vermek zorundaydım cnm
evlendık iğneden ipliğe bız aldık
kredıler kartlar derken eşim nasıl ödesın asgarı ücretle sonra 2.ayda hacız gelırdı Allah korusn
kenarda duran altınım olmuş huzurum olmamış olur mu
ama eğer durumu varsa borcu olmasa verrmek cok saçma
hatta ben annemın taktığı kelepçelerı asla bozdurmam demıştım ama bozdurdum
napım cok zordaydık
Rabbım sağlık versın eşim hepsını alır gerı
hatta 3.ayda krredı bıtcektı almaya başlamak için kenara para attık ama maalesef eşim işsız kaldı
tatlım askımm ghoşgeldınde neden keyfın kacık yaaa sorunmu var paşan nasıll iyileşti dımıı inşş...
meloşş tabiikiii
konusmak cok faydalıymıss..
birde asla yalan solemiyoruzz gelcem hemen vs yada ne bıleyım iştee bak sunu yap bunu alırım gıbı yapmayacagmz seyler asla yok..
hersabah aanlatıyorum babayla bız ıse gıdıcez akşam gelecegız sen burda oynayacaksınnn birlikte evımıze gıdıcez aglamak yok taammammı sozmu ...
babasıda aynı sekılde...
en cok kızdıgı sey sus sana sunu alcm aglama bunu yapcm vs vs cok kızaar ole bebekde olsa onun beynınee ıslenıyor sonuctaa...
birde cocuga işte para kazaanmak ıcın gıdıyoruz biz sana sunu alabılmek ıcın falan asla dememek lazım cevremde bunu yapanlar var cok kızyorum cocukları buyudukce psıkolojılerııı cokuyor anne ben ondan
ıstemıyorum calsmayn gıtmeyn falan demeye baslıyorlar kendılerını suclu hıssedıyorlar anam ne zore cocuk buyutmek heheh sabah yıne mızklandı zaten
evet bende karsıyım kendısı yapıyorsa ne alla varda yapmıyorsada bısey dıyemem kı omur boyu bakacak değil herhalde yuva kurup çocuk yapacak kadar buyumussen evını gecındırecek kadar da buyumussun demektır.
haaa maddı durumu cok kotudur ailesinin de durumu vardır tabıkı elden ıstıyecegıne ailenden istersın o ayrı
hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın
böcüğüm bakmak değil destek olmak dedim.
ben tüm masrafları karşılasınlar demiyorum.
örnek verdiğim bir kişi değil canım.
etrafımda herkes ailesi destek oluyor mu diye soruyor.
ailesi yardım edenler niye asalak gibi olsun ki.
ben çocuğum evlendirince tamam işim bitti deyip bişey yapmayım mı?
tabiki kimse onlar yapacak diye bekleyip yaşamaz.
benim dediğim arada destek olurlarsa zor günler çabuk atlatılır.
herkes evledına ev veriyor niye zorluk çekmesinler kira parasını başka şeye harcasınlar diye.
en son arkadaşım evlandi. ailesi ev verdi.
aynı apartmandalar. annesi gelir yemek getirir alışverişine yardım eder.
karı koca çalışıp para biriktiriyor.
ev alacaklar.
eşim cuma hutbesinde dinlemiş ban akendi anlattı.
analık babalık görevi mezara kadar devam edermiş.
ve evladın anan baban kardeşin açken sen tok yatıyorsan bu günahtır.
diye anlattı.
benim ailem yapmıyor ama ben çocuğuma yapacam demişti.
neyse ben dün eşime dedim söyle onlardan bişey isteme dedim.
biz başımızın çaresine bakarız.
ama geçende aramış istemiş bugün kargo göndermişler.
konuşulmayınca bide artık eskisi gibi yazamayınca yazmıyorum
ama her sabah annemde makyajımı yapıp çıkıyorum
soğuklara rağmen
saçlarımı şekil yapmadan asla çıkmam fön maşa vs
kıyafet zati özentili daha napam ki
saçımda değişiklik istiyom boyatıcam sankim
allah seni ne etmesin mirayyyyyyyyyyyyyyyyy!
etiketime bak bi ne yazıyor?
aynen lenamaaan işte kocan varsa derdin var
evet bende karsıyım kendısı yapıyorsa ne alla varda yapmıyorsada bısey dıyemem kı omur boyu bakacak değil herhalde yuva kurup çocuk yapacak kadar buyumussen evını gecındırecek kadar da buyumussun demektır.
haaa maddı durumu cok kotudur ailesinin de durumu vardır tabıkı elden ıstıyecegıne ailenden istersın o ayrı
yok canım o ayrı konu. ben öyle demek istemedim. benim kocam iş kurduğunda ben tüm maaşımı ona veriyodum sevgiliyken düşün. o değil dediğim. zorunluluk yoksa diye dedim ben
ayy cnmbıraz boşa bı kavga olmuş sankı bıde ölen babasına düşkündü herhalde kırıldı naptığını bılmedı
sana davranışları cok yanlış
neyse cnm üzmennn kendınızı lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?