Kokoşş Hatunlar Kulübü

Hoşbulduk canım nolsun işte kocalar nolcak kadınlara dır dır dır derler de bizde tam tersi. Oğlum daha iyi yüzü gözü düzeldi baya :)

evet bende karsıyım kendısı yapıyorsa ne alla varda yapmıyorsada bısey dıyemem kı omur boyu bakacak değil herhalde yuva kurup çocuk yapacak kadar buyumussen evını gecındırecek kadar da buyumussun demektır.
haaa maddı durumu cok kotudur ailesinin de durumu vardır tabıkı elden ıstıyecegıne ailenden istersın o ayrı

mantıdan sonra uykun gelip yatmazsan gidersin parise....

hoşgeldınn tatlımmmgulegule kullan sacınıı:):)

bu cuma akşamı itibariyle izne çıkıyorum kızlar.
evde netim yok. 15 gün yokum.
hepinizi sohbetinizi çok özleyeceğim.

bnmde uzun bır ızne ıhtıyacım var aslında yaa seneler oldu ızne cıkmayalı

Hoşbulduk canım nolsun işte kocalar nolcak kadınlara dır dır dır derler de bizde tam tersi. Oğlum daha iyi yüzü gözü düzeldi baya :)

aman maşallah cnm ıns bırdaha ole olmazz

ya hakkaten hiç kokoşluk konuşmuyoz artık ben şu sıralar yani uzun zamandır makyaj yapmıyorum.. makyaj yapmadan güzel olmanın yolları va mı????

var tabede ben seni görmeden hiçbi tio vermicem resmini koy şöle göreyim şunu şunu yap derim bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yok canım o ayrı konu. ben öyle demek istemedim. benim kocam iş kurduğunda ben tüm maaşımı ona veriyodum sevgiliyken düşün. o değil dediğim. zorunluluk yoksa diye dedim ben

çok doğru diyorsun canım.
son söylediğin iyi oldu eşim sana mama alcam işe gidiyorum filan diyor. akşam konuşayım demesin öyle.
benimki şükür artık ağlamıyor.
sabahları müdürü var oranın genç bir çocuk onla iyi anlaşıyorlarmış.
ağlamıyor artık.

hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın

iyi olmaya çalışıyorum şükür. oğluşun düzelmiş sevindim canım.

bakmak destek olmak aynı kapı cnm
bakmak içinde maddı harcama senınn gözunde destek olmak içinde
hem destek olmakta zorunda değiller
dedım sana geçende ben bekar olsam babam benı dans kursuna yollasa evlı olan abımın karısı yanı yengem buna laf etse
sanane derım yaa
evlendın tmm
demekkı güvendın hazır hıssettn evlendınderım

doğru analık babalıkgörevı mezara kadar ama bunu nıye maddı anlamda algılıyorsunkı manevı olarak denmış bı söz
mantıklı düşün
Allah kuranda ınsanlar bıldırım yaparken nıye maddı olarak yapsınkı belkı aılenın durumu yok
böle bişi mümkün mü
manevı bı söz o cnm

he evlenınce dıon ya işim bıttı çekılsın mı ana baba
çekılmesın tabe zor durumda yardım etsın ama sen süreklı bunu dıle getırıyorsun yanı cok şey beklıyorsun beklleme üzülürsün
dıonkı başkası ev vermış evlandına yok alışverışte yardım edıo
yok bana sorularlar
bunu soran ınsanlara nekı
kural mı var aıle yardım edecek dıye
kımse bana öle bişi soramaz mesela
onlara ne
bana göre evt onlar asalak cnm

dün siz beni görseydiniz görümcenin kuaföründe bir kız var yeni başladı gamze bir makyaj yaptı hem sade hem güzel süperdim ulannnn.....

şu bilg. olsun atcam evdeki resimleri...elbise giydim göbüşümüde görceksiniz ....az bekleyin...ARKASI YARIN....

amaaan işte kocan varsa derdin var
aynen len
boşayak mı:)

kesınlıkle

yok canım o ayrı konu. ben öyle demek istemedim. benim kocam iş kurduğunda ben tüm maaşımı ona veriyodum sevgiliyken düşün. o değil dediğim. zorunluluk yoksa diye dedim ben

anldım cnm

alkışlıonda burcunun demek ıstedığı sanırım borç
başkasından ısteyene kadar aılesınden ıster tabısı ama borç altını cızıommm
yoksa ben mı yanlış anladımm

Son düzenleme:

evet babasını 2002 de çok erken kazada kaybetmiş....ama ben koymayalım dedim bişi demedimki...o hemen öfkelendi daha iki laf etmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…