Kokoşş Hatunlar Kulübü

yok annem yok eşiminkinden bakıyodum şirket yassak koydu açılmıyor
benimkinden açılıyordu pc yi kafayı yiyo diye baktırım dedim bidaha açılmıyor

gız bende gelemiyom artıkın bendede işler yoğun yanımdaki yardımcı getti tek kaldım
müdür sürekli dibimde poffffffff

böcük bugun bişe yapmıcam..

komşum bana mantı açıor bugu diğer komşularla toplanıp sağolsunlar ..

canlarım onlar benm..

ona inerim.. mantı yaparız...

sonram eve çıkarım .. banyo gunum çocuğu uyutur birde bu sğoukta parise giderzi sanırsam..

iş yazmadım kendıme bugun..

bu konuda senle anlaşamıyoruz böcüğüm.
evladıma bakmak zorunda değiller herşeyini biz alıyoruz zaten.
ama burda çevremde olan herkes torununa bişeyler yapıyor.
bu bakmak değildir.
ama destek olmak ayrı birşey.
çevremizde herkesin ailesi destek oluyor bize soruyorlar yok.
aileler destek olduğu için insanlar birşey sahibi oluyor.
eşimle aynı meslekte çalışan arkadaşları var.
ailesi hep destek.
ev verdiler kira ödemiyorlar.
elektrik su masraflarını karşılıyorlar.
torunlarının ihtiyaçlarını alıyorlar.
altlarında son model araba.
2. çocuğuna hamile kaln bile var.
evleninceye kadar oğlunun parası yiyen bir aileye ne diyim daha.
insan evladını yönlerdiri, birikim yaptırır.
bunların işi gücü yemek.
bugüne kadar onların ladığı mamayla bezle durmadı çocuğum.
ama bu ay aldılar diyelim biz ona yapacağımız masrafı su ödüyoruz, elektirk ödüyoruz.
fayda faydadır.
biz kendi başımızın çaresine bakıyoruz bu saatten sonra kimse umrumda değil.

sağol şeker...yok çok özür diledi bide dün bütün gün aramadım üzüldü..döndü durdu arkamda önümde...
ama dediğin gibi yinede fazla yüz vermicem.

onun kızı yokmuydu bee ne oğlu oğlundamı var meloşşşşşşşşşşşşşşşşşş?

ya hakkaten hiç kokoşluk konuşmuyoz artık ben şu sıralar yani uzun zamandır makyaj yapmıyorum.. makyaj yapmadan güzel olmanın yolları va mı????

bende evlendiğimde altınlarımı bileziklerimi paralarımı hepsini koceme verdim bir tane bılem yok elimde ama napalım borcumuz vardı

ya hakkaten hiç kokoşluk konuşmuyoz artık ben şu sıralar yani uzun zamandır makyaj yapmıyorum.. makyaj yapmadan güzel olmanın yolları va mı????

konuşulmayınca bide artık eskisi gibi yazamayınca yazmıyorum

ama her sabah annemde makyajımı yapıp çıkıyorum
soğuklara rağmen
saçlarımı şekil yapmadan asla çıkmam fön maşa vs
kıyafet zati özentili daha napam ki
saçımda değişiklik istiyom boyatıcam sankim

ohhh ellerıne sağlıkk cnm neyse tembel günün olsun haftada 1 gün
oo dizide varsa tmm
ama yarın koca bı lıste beklıomm

kendı ağzınla dıyorsun senınevladına bakmak zorunda deıller dıye
bak hep yapanları göruyr gözunn
bana bırısı yardım ettımı söyle yaa
yada benı geç bu devırde yardım edılmeyen o kadar cokkı senın gözun bı kişide kalmış
evlılık bu deıl
evladını atsın demıyom kımse ama evlendı yardım ederse ömürlerı boyunca sorumluluk alamaz ölelerı
aıle kavramı nedır bılmez
hepbı asalak olarak yaşarlar
sankı bıze gelenler yemıoo ınan bana hep dıon yaa ozamanlar taskıt yoktu bılmem ne
ya bu zamnda gelınıne takılan takıları emanet takan var mı bana bı de
sana ne taktılar
bana ne ben artı bınlece lıra uçak bılet parası ödedım
neyse konu bu değil
ben kımseye güvenmem sende güvenme
bekleme kımseden bişi hıc lafını bıle etme
hatta almmam bişilerını madem cocuğunu bu yaşına kadar ıhtıyacı olmadan yetştrdın devam et
senın ıyılığın için dıyorum cnm sakın yanlış anlama ama unut onları ya kımkı onlar

iyi de canım eşinin ailesinin böle bi imkanı varmı
hem paraları olsa bile yapmak zorunda değiller kı herkesın parası kendıne sonucda
aile bence kendınce ayakta durmalıdır sırtını aileye yaslamıs olanlar bence daha kendı ailesini ayakta tutamayanların yaptıgı iş en ufak bir şeyde toparlayamazlar onun ıcın onlar yapmıyor dıye hıc canını sıkma sahsen kocam babasının parasıyla evımızı gecındıren sırtını ona yaslayan bırısı olsun hıc ıstemezdım kendınce ayakta dursun
haaa tabıkı destek ayrı bır sey zor zamanlarda destek olmak farklı bı durum

valla helal olsun kuzummmm

sen ne dedın o ne dedıkı

dedim bebekin ismi çınar olmasın ısınamadım dio kim dedi çınar olacak dieki dedim annen çok diretyor çınar güzel şöle böyle...dedi nie hep annen diyosun dedi ben koycam adını çok kızmasın die şöle dedim buğra olsunmu die direk konuyu değiştirdim dedi kimse isim bulmasın ben demedim mi oğlum olunca ben güzel bir isim koyucam basbas bağırmaya başladı dedim babanın adını isityodun yoksa onumu koycan sen dedi ölmüş babamdan ne isityosun onu nie koyim eee öyle demişti istemiyorum alaattin adı babasının...

bu bi çıldırdı sişnirden zangır zangır titriyor bağırıyo çağıryo beni sarsyo tehditler bilmem ne benim ailem hakkında bişi deme benim babam öldü şu bu dedim sen dedin koycam hayır koymıcam beni deli etme bilmem birsürü hakaret sinirlendim arabadan indim ağlayarak resmen hıçkıra hıçkıra dedim ben taksiye bincem kolumu çekiştirdi gitmem die acıttı resmen gitmiceksin die nasıl sıkyo....tabii ben nasıl ağlıyorum ondan nefret ettğimi felan söyledim budahada çıldırdı tabee....

sonra arabaya bin eve gidelim burda durma dedi dedim defol git binmiyorum zorla bindirdi eve götürdü tartıştık baya arabada bıraktı gitti eve beni..işyerine gitti geceye kadarda gelemdi ...bende evde birsürü ağladım baya hemde....sonrada yattım..ama hiç konuşmadım ptsi annesine gittik asla yüzüne bakmadım...onlarda sordular ne oldu felan yok bişi dedi bende anlatmadım...ama anladılar tabee bu dötümde dolanyo felan hemen anladı cin görümce dio kavgamı ettniz yok dedim...laf vermedim onlara kocam karışmayın bişi yok dedi geçti...dün işte doğum günüm die barıştık. ama onunun beni üzmesini unutmadım tabe.

bende evlendiğimde altınlarımı bileziklerimi paralarımı hepsini koceme verdim bir tane bılem yok elimde ama napalım borcumuz vardı

olsun cnm yaparsınız ınş.

ohh kokoşummmm benımmmm

boyat sekerim ne renk yapcennnn

bak benım babam emeklı 60 yaşında kışın gelınce gelır çalışır
bak geçen abımlere torba şeker aldı
patates desen cuvalla alır
ama ben asla demem bana al dıye sımdık yengem dıoo dedesın yap nolur babasın yap dıye
kendı aılesı iğne almadı torunlarına bişi almaz
noldu hep beklentı
cko yanlışş cokkkk
babamı sömürüyolar resmenn

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız. Geçmişe bakacak vaktim bile yok kusuruma bakmayın online olcam ama sık sık yazamicam bugün bir ara varsa benimle ilgili cevaplanması gereken cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…