Kokoşş Hatunlar Kulübü

kendine sabah kahvaltı hazırla şöle peynirli domatesli sanviçler fıstık ezmesi bal sür ekemeğe çay içme o iyi değil kansızlıkta halsizlik yapıyor çayda kansızlık yapıyor ....

kendine doğal bitki çayları al aktarcılardan ıhlamur ada çayı kuşburnu...

balı çok tüket bak nasıl kendine gelirsin..

ayy cnmbıraz boşa bı kavga olmuş sankı bıde ölen babasına düşkündü herhalde kırıldı naptığını bılmedı
sana davranışları cok yanlış
neyse cnm üzmennn kendınızı lütfenn

Günaydın kızlar nasılsınız. Geçmişe bakacak vaktim bile yok kusuruma bakmayın online olcam ama sık sık yazamicam bugün bir ara varsa benimle ilgili cevaplanması gereken cevaplarım

ıyım ben cnm sen naıslsın
cok derın konular işlıyok bugunnn

kız facede benim doğum tarhi yazmıyorki...ben yazmadım sevmiyorum yaaa orda yapmacık gibi geliyor beni arayıp sormayan yolda gördüğümde bile zor selma verip bana facete doğum günü kutluyolar face bana pek samimi gelmiyor cnm.
foto çekildim ama evdeki bilg. bozuk yükleyemedim yaptıracak eşim bilg.ama aklımda eklicem olur olmaz. görümce çekti bol bol.

Ayy ne güldüm oğluyla konuşmuşşşş

ee oğlum daha daha nasılsın arkdaşlar napıyo kreşte günler nasıl geçiyor die sorsaydın bide çocuk neye söz verdini bilyomu acep?

kızz cılgın tabıkı soruyorumzz azra napıyorr ıbo napıyorrrr dıye zaten oda dılınden dusrmuyor ıboda ıbo hahaha:)):

ama konusnca sakınleşiyor benım cocukkk:):) artık 2 yasına az kaldıı biz sımdıdeeen aalıstırlaım hahaha soncta tamammı dıyorum tamam dıyorr demekı anlıyor böhöhöhöhöh:)

böcüğüm bakmak değil destek olmak dedim.
ben tüm masrafları karşılasınlar demiyorum.
örnek verdiğim bir kişi değil canım.
etrafımda herkes ailesi destek oluyor mu diye soruyor.
ailesi yardım edenler niye asalak gibi olsun ki.
ben çocuğum evlendirince tamam işim bitti deyip bişey yapmayım mı?
tabiki kimse onlar yapacak diye bekleyip yaşamaz.
benim dediğim arada destek olurlarsa zor günler çabuk atlatılır.
herkes evledına ev veriyor niye zorluk çekmesinler kira parasını başka şeye harcasınlar diye.
en son arkadaşım evlandi. ailesi ev verdi.
aynı apartmandalar. annesi gelir yemek getirir alışverişine yardım eder.
karı koca çalışıp para biriktiriyor.
ev alacaklar.
eşim cuma hutbesinde dinlemiş ban akendi anlattı.
analık babalık görevi mezara kadar devam edermiş.
ve evladın anan baban kardeşin açken sen tok yatıyorsan bu günahtır.
diye anlattı.
benim ailem yapmıyor ama ben çocuğuma yapacam demişti.
neyse ben dün eşime dedim söyle onlardan bişey isteme dedim.
biz başımızın çaresine bakarız.
ama geçende aramış istemiş bugün kargo göndermişler.

hee pahalı dedi kız kart getirmiş değiştirme kartı değişsemmi...neymiş uğur getiryomuş melekk...

bikere melek böyle günah değilmi meleklerin dedim böyle yapılmasının günah oldunu sölerdi...onlar asla görünmez böyle kanatlarıda yok insanlar onları şekillendiryo çok günah derdi..eee benim içime sinmiyor yaaaaaaaaaaaa....

aynen lann japon pazarı nerdeki alayım ordan ucuz bişi doğru diyon...

6 aylık fülemeyi bilmezmi beeee üffffff der herhalde...üflemesede pasta yediririm...

alyaaaaaaaaaaaaaaa şu msj kotun nie doluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

burcu güneşşş hoşgeldiniz kızlarrrr

hoşbulduk tatlımmm bbuğcuyla konusma slm verıp kacar nasılsaaa:):)

bende evlendiğimde altınlarımı bileziklerimi paralarımı hepsini koceme verdim bir tane bılem yok elimde ama napalım borcumuz vardı

benım hepsı duryorda neoluyorr hehehe

bende işyerınde maakyaj yapıyorum kendımeeee hafıften kıyafette rahat bişeyler gıyıyoyrum cok soguk hava yaa usuyorum ne gıysem

ne renk yaptrcan kuzum yaaa

heee yaaa nebıleyımmm ben facede bayaa takıulıyorum hanı haberm olmadı dıye deıdm ztn facede gormedım dıye hehehe

alyaaaaaaaaaaaaaaa şu msj kotun nie doluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nolii be özelde takılıyorsunuz

boyat sekerim ne renk yapcennnn
bilmiyom şekerim düşünüyom bu aralar
çılgınlık da yapabilirim hahayyyyyyyyyy

Azra mı
kızımımı soruyon kız güneşşşşş
yerim o ömürtoşu
ibo kim kızzzzzzz

neyseeeeeeeeee düşünceler farklı elbet ben sadece zor günlerde destek beklerdim.
ama olmayınca olmuyor.
ben şimdi oğlum için neler yapabilirim onu düşünüyorum.
konuyu daha fazla uzatıp sıkmayım sizi.

mirayyyyyyyyyyyyyy pasta koydum sana aşkolsun görmedin.

güneş oğlunla konuşmakla doğru yapıyorsun.
bende babasıda kreşe giderken konuşuyoruz.
baba seni bırakıcak akşam anne gelip alacak.
zaten konuşmazsan kaçmak çocukta güvensizlik yaratırmış.

hayat bende saçımı boyatıcam kahve tonlarında balyajlı düşünüyorum.
makyajı iş yerinde acele yapıyorum.
rengim yerine geliyor.
ruh gibi görünüyorum.
kıyafet konusunda pantolondan sıkıldım. elbise etek giymek istiyorum.
lahana gibi giyinmek sıkıyor beni.

bilmiyom şekerim düşünüyom bu aralar
çılgınlık da yapabilirim hahayyyyyyyyyy

Azra mı
kızımımı soruyon kız güneşşşşş
yerim o ömürtoşu
ibo kim kızzzzzzz

hehehe evet alcaz senın kızııı

kreşte arkadaslrıymıs kızz isimlerını sayıklıyor aglıyor sabah gıtmemek ıcın ama yınede ısımlerınıdee sayıklıyorr dıyorkıı ''iboooo gay gay'' kay dıyor yane haha sanırm orda kaydırıyorlarr.. bazende oynaaa onaaa hıc susmak bılmıyor

GÜNAYDIN HATTA tünaydın canlar
bende saç rengimi değiştirdim önceki açıktı şimdi bronze kahve oldu ve kestirdim
koçiş toplantılarda yeni halimi görmedi sürpriz yapıcam inş. beğenir
gerçi o benim her halimi beğenir ondan dolayı bi cesaret hiç sormadan değiştirdim

bu cuma akşamı itibariyle izne çıkıyorum kızlar.
evde netim yok. 15 gün yokum.
hepinizi sohbetinizi çok özleyeceğim.

ben sevmem öle şeylerı ama sen bılın cnm
madem kartı var değiş gtsınnn

mum al hee yaktıkça senı hatrlasın

idare ederim keyfim kaçık fark ettim ama pek dahil olamicam bugün

nıye lennn

idare ederim keyfim kaçık fark ettim ama pek dahil olamicam bugün

tatlım askımm ghoşgeldınde neden keyfın kacık yaaa sorunmu var paşan nasıll iyileşti dımıı inşş...

meloşş tabiikiii

konusmak cok faydalıymıss..

birde asla yalan solemiyoruzz gelcem hemen vs yada ne bıleyım iştee bak sunu yap bunu alırım gıbı yapmayacagmz seyler asla yok..

hersabah aanlatıyorum babayla bız ıse gıdıcez akşam gelecegız sen burda oynayacaksınnn birlikte evımıze gıdıcez aglamak yok taammammı sozmu ...

babasıda aynı sekılde...

en cok kızdıgı sey sus sana sunu alcm aglama bunu yapcm vs vs cok kızaar ole bebekde olsa onun beynınee ıslenıyor sonuctaa...

birde cocuga işte para kazaanmak ıcın gıdıyoruz biz sana sunu alabılmek ıcın falan asla dememek lazım cevremde bunu yapanlar var cok kızyorum cocukları buyudukce psıkolojılerııı cokuyor anne ben ondan

ıstemıyorum calsmayn gıtmeyn falan demeye baslıyorlar kendılerını suclu hıssedıyorlar anam ne zore cocuk buyutmek heheh sabah yıne mızklandı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…