yaşamm koçum böcüükk..
Ya bn balda cevizde yiyiom..
Ama genede halsizim..
Ne oldu bana ...
Cumartsi eve gittim.. Mutfak dolaplarımı ındırdım .. Sildim..
Yerlerini değiştirdimm..
Dışlarınıda sildim.. Toz aldım.. Yerleri süpürdüm..
çok çalıştım...
dedim bebekin ismi çınar olmasın ısınamadım dio kim dedi çınar olacak dieki dedim annen çok diretyor çınar güzel şöle böyle...dedi nie hep annen diyosun dedi ben koycam adını çok kızmasın die şöle dedim buğra olsunmu die direk konuyu değiştirdim dedi kimse isim bulmasın ben demedim mi oğlum olunca ben güzel bir isim koyucam basbas bağırmaya başladı dedim babanın adını isityodun yoksa onumu koycan sen dedi ölmüş babamdan ne isityosun onu nie koyim eee öyle demişti istemiyorum alaattin adı babasının...
bu bi çıldırdı sişnirden zangır zangır titriyor bağırıyo çağıryo beni sarsyo tehditler bilmem ne benim ailem hakkında bişi deme benim babam öldü şu bu dedim sen dedin koycam hayır koymıcam beni deli etme bilmem birsürü hakaret sinirlendim arabadan indim ağlayarak resmen hıçkıra hıçkıra dedim ben taksiye bincem kolumu çekiştirdi gitmem die acıttı resmen gitmiceksin die nasıl sıkyo....tabii ben nasıl ağlıyorum ondan nefret ettğimi felan söyledim budahada çıldırdı tabee....
sonra arabaya bin eve gidelim burda durma dedi dedim defol git binmiyorum zorla bindirdi eve götürdü tartıştık baya arabada bıraktı gitti eve beni..işyerine gitti geceye kadarda gelemdi ...bende evde birsürü ağladım baya hemde....sonrada yattım..ama hiç konuşmadım ptsi annesine gittik asla yüzüne bakmadım...onlarda sordular ne oldu felan yok bişi dedi bende anlatmadım...ama anladılar tabee bu dötümde dolanyo felan hemen anladı cin görümce dio kavgamı ettniz yok dedim...laf vermedim onlara kocam karışmayın bişi yok dedi geçti...dün işte doğum günüm die barıştık. ama onunun beni üzmesini unutmadım tabe.
Günaydın kızlar nasılsınız. Geçmişe bakacak vaktim bile yok kusuruma bakmayın online olcam ama sık sık yazamicam bugün bir ara varsa benimle ilgili cevaplanması gereken cevaplarım
miroşşş bibğimm ben nasuıl kacırdım feceden dooom gununuuu kusura bakmaaa
nice mutlu senelereeee artık 3 kişi sayılırsınızzz...
ne mutlu sanaaa kocenıde surundur bosver kacan kovalanır mısalııı
ben hıc sımartmıyorum kocemııı arada dıyor benı sımartsan dıyeee hehehe
ay bend esoleee dogalgazlı yada merkezı ıstma sıstemlı bir ev istiyorum yaa inşallahhhh
foto cekılmedınmı koy kuzummmmm bakalımmm guzel hamiş senii:)
kızlar buarada herkese gunaydın mevzuuu sabahtan en derınlere ınmıssss....
bizdede senın paran benım param yok ama birleştrmıyoruzda kocam bana senın para dursunnn kosede dıyor hep yınede bazı odemelerı ben otomatık yapıyorum... zaten aartık kresde cıktı ortaya hepsıne kocemmmın gucu yetmez onuda ben bır sekılde odeyecem falan fılann tabıkı bırbırımızee sormadan bişler yapmayz harcama vs falan ama sonucta onunda yapacagı şeylerı olur falan ufak tefek seylerde sorma geregı duymaz bende sormasını ıstemem e zaten bende herseyde ona sormuyorumm mesela aylık bır ogrencıye para gonderıyrum ole cok dııl ama kendı kararım aıleme arada gonderıyorum kendı kararım kocemde hıc neden dıye sormadıı .. ama tabe melosun esınn yaptıgı ufak tefek dııl borcu oldugu halde borc vermıs o baskaaa allah hepimize kolaylık versin zor yaa
Ayy ne güldüm oğluyla konuşmuşşşş
ee oğlum daha daha nasılsın arkdaşlar napıyo kreşte günler nasıl geçiyor die sorsaydın bide çocuk neye söz verdini bilyomu acep?
sana pahalı mı dedı yoksa
bensana dedım mıroş benı dınlemıyonussonra al gör işte
sende bıdahakıne ona japon pazarından mum al emı
sıkma canını sana ders olsunnn
6 aylık nasıl üflesın lenn ancak gaz cıkarır
burcu güneşş h geldınızz
yok annem yok eşiminkinden bakıyodum şirket yassak koydu açılmıyor
benimkinden açılıyordu pc yi kafayı yiyo diye baktırım dedim bidaha açılmıyor
gız bende gelemiyom artıkın bendede işler yoğun yanımdaki yardımcı getti tek kaldım
müdür sürekli dibimde poffffffff
miroşum doğum gunun kutlu ossunnnnn dun de ozumun dogum gunuydu ben de ona endekslenmıstımm
burcu güneşşş hoşgeldiniz kızlarrrr
bende evlendiğimde altınlarımı bileziklerimi paralarımı hepsini koceme verdim bir tane bılem yok elimde ama napalım borcumuz vardı
konuşulmayınca bide artık eskisi gibi yazamayınca yazmıyorum
ama her sabah annemde makyajımı yapıp çıkıyorum
soğuklara rağmen
saçlarımı şekil yapmadan asla çıkmam fön maşa vs
kıyafet zati özentili daha napam ki
saçımda değişiklik istiyom boyatıcam sankim
kız facede benim doğum tarhi yazmıyorki...ben yazmadım sevmiyorum yaaa orda yapmacık gibi geliyor beni arayıp sormayan yolda gördüğümde bile zor selma verip bana facete doğum günü kutluyolar face bana pek samimi gelmiyor cnm.
foto çekildim ama evdeki bilg. bozuk yükleyemedim yaptıracak eşim bilg.ama aklımda eklicem olur olmaz. görümce çekti bol bol.
alyaaaaaaaaaaaaaaa şu msj kotun nie doluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bilmiyom şekerim düşünüyom bu aralarboyat sekerim ne renk yapcennnn
kızz cılgın tabıkı soruyorumzz azra napıyorr ıbo napıyorrrr dıye zaten oda dılınden dusrmuyor ıboda ıbo hahaha:)):
ama konusnca sakınleşiyor benım cocukkk:):) artık 2 yasına az kaldıı biz sımdıdeeen aalıstırlaım hahaha soncta tamammı dıyorum tamam dıyorr demekı anlıyor böhöhöhöhöh:)
ıyım ben cnm sen naıslsın
cok derın konular işlıyok bugunnn
bilmiyom şekerim düşünüyom bu aralar
çılgınlık da yapabilirim hahayyyyyyyyyy
Azra mı
kızımımı soruyon kız güneşşşşş
yerim o ömürtoşu
ibo kim kızzzzzzz
hee pahalı dedi kız kart getirmiş değiştirme kartı değişsemmi...neymiş uğur getiryomuş melekk...
bikere melek böyle günah değilmi meleklerin dedim böyle yapılmasının günah oldunu sölerdi...onlar asla görünmez böyle kanatlarıda yok insanlar onları şekillendiryo çok günah derdi..eee benim içime sinmiyor yaaaaaaaaaaaa....
aynen lann japon pazarı nerdeki alayım ordan ucuz bişi doğru diyon...
6 aylık fülemeyi bilmezmi beeee üffffff der herhalde...üflemesede pasta yediririm...
idare ederim keyfim kaçık fark ettim ama pek dahil olamicam bugün
idare ederim keyfim kaçık fark ettim ama pek dahil olamicam bugün
neyseeeeeeeeee düşünceler farklı elbet ben sadece zor günlerde destek beklerdim.
ama olmayınca olmuyor.
ben şimdi oğlum için neler yapabilirim onu düşünüyorum.
konuyu daha fazla uzatıp sıkmayım sizi.
mirayyyyyyyyyyyyyy pasta koydum sana aşkolsun görmedin.
güneş oğlunla konuşmakla doğru yapıyorsun.
bende babasıda kreşe giderken konuşuyoruz.
baba seni bırakıcak akşam anne gelip alacak.
zaten konuşmazsan kaçmak çocukta güvensizlik yaratırmış.
hayat bende saçımı boyatıcam kahve tonlarında balyajlı düşünüyorum.
makyajı iş yerinde acele yapıyorum.
rengim yerine geliyor.
ruh gibi görünüyorum.
kıyafet konusunda pantolondan sıkıldım. elbise etek giymek istiyorum.
lahana gibi giyinmek sıkıyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?