Kızlarr merhaba
Canım bende çok eski sayılmam ama seninle muhattab olabilmemiz için kendini tanıtman gerekiyor selam vermen gerekiyor kolay ve çabucak bende öğrendim. Öyle bir giriş yaptın ki 23 yaşındayım ne zaman parise gidicem haftada kaç kez paris paris dışında ki bir konuya henüz yorumunu göremedim. Ayrıca benimle anlaşmak zorunda da değilsin burada sevilesi bir dolu hatun kişi var o yüzden boşverelim gitsin. Aramıza katılacaksan da o zaman hoşgeldin seni de bir tanıyalım.
Canım bende çok eski sayılmam ama seninle muhattab olabilmemiz için kendini tanıtman gerekiyor selam vermen gerekiyor kolay ve çabucak bende öğrendim. Öyle bir giriş yaptın ki 23 yaşındayım ne zaman parise gidicem haftada kaç kez paris paris dışında ki bir konuya henüz yorumunu göremedim. Ayrıca benimle anlaşmak zorunda da değilsin burada sevilesi bir dolu hatun kişi var o yüzden boşverelim gitsin. Aramıza katılacaksan da o zaman hoşgeldin seni de bir tanıyalım.
merhabaaBende karışıversem aranıza nasıl olur
offf bende kötü oldum çok zor evt yaa inş bişiy yoktur
amin tatlım
hay hayyy tanıt kendini tatlım
kokoş musun ne giyersin
ne sürersin
BENDE AYNEN KATILIYORUM şuraya gelip casus gibi laf dinlemeyin yada sohbete katılın seçim sizin.. haribo gözüm görmesin artık seniiiCanım bende çok eski sayılmam ama seninle muhattab olabilmemiz için kendini tanıtman gerekiyor selam vermen gerekiyor kolay ve çabucak bende öğrendim. Öyle bir giriş yaptın ki 23 yaşındayım ne zaman parise gidicem haftada kaç kez paris paris dışında ki bir konuya henüz yorumunu göremedim. Ayrıca benimle anlaşmak zorunda da değilsin burada sevilesi bir dolu hatun kişi var o yüzden boşverelim gitsin. Aramıza katılacaksan da o zaman hoşgeldin seni de bir tanıyalım.
Kızlarr merhaba
Organizenin girişinin hemen bir kaç metre gerisinde organizenin ambulanslarını giderken gördüm sanırım ölü bir hayli 6 araba gördüm ben hasarlı birinin önü yok birinin arkası. bu yol üzerinde çok can veren oluyor zaten inanılmaz tehlikeli bir yol boyum kadar buz var önlem alınmamış her sene yaz kış ölenlerin sayısı belli değil Ankara izmir kara yolu üzerinde ama ne haberleri çıkıyor ne de bir önlem alınıyor. Hatta başıma gelen birşeyi paylaşmak isterim.
Yazın acilen utso ya gitmem lazım vaktim dar basmışım gidiyorum virajı döndüm ki virajın orta yerinde sağ şeritte tampon sol şeritte köpek ölüsü işim olmasına rağmen emniyet şeridi olmadığı için bankete düşürdüm arabayı ve virajın başına reflektör koydum sonra trafik aradım ve karayollarını polis amca teşekkür etti insanlığım için vs. neyse ben tabi işime geç kaldım bu arada 1 hafta sonra durulmaz yerde durduğum için trafik ceza kağıdı geldi ankara izmir karayolu üzerinde bilmem kaçıncı km. de emniyet şeridi olmayan bir yerde durduğum için ceza yemişim evim ile işim arası 40 km kızlar emniyet şeridi yol boyu yok. Ve abartmıyorum büyük küçük her gün mutlaka bir kaza oluyor.
Sonra neymiş belediye karayolları falan filan çalışıyormuş yedim bende
Organizenin girişinin hemen bir kaç metre gerisinde organizenin ambulanslarını giderken gördüm sanırım ölü bir hayli 6 araba gördüm ben hasarlı birinin önü yok birinin arkası. bu yol üzerinde çok can veren oluyor zaten inanılmaz tehlikeli bir yol boyum kadar buz var önlem alınmamış her sene yaz kış ölenlerin sayısı belli değil Ankara izmir kara yolu üzerinde ama ne haberleri çıkıyor ne de bir önlem alınıyor. Hatta başıma gelen birşeyi paylaşmak isterim.
Yazın acilen utso ya gitmem lazım vaktim dar basmışım gidiyorum virajı döndüm ki virajın orta yerinde sağ şeritte tampon sol şeritte köpek ölüsü işim olmasına rağmen emniyet şeridi olmadığı için bankete düşürdüm arabayı ve virajın başına reflektör koydum sonra trafik aradım ve karayollarını polis amca teşekkür etti insanlığım için vs. neyse ben tabi işime geç kaldım bu arada 1 hafta sonra durulmaz yerde durduğum için trafik ceza kağıdı geldi ankara izmir karayolu üzerinde bilmem kaçıncı km. de emniyet şeridi olmayan bir yerde durduğum için ceza yemişim evim ile işim arası 40 km kızlar emniyet şeridi yol boyu yok. Ve abartmıyorum büyük küçük her gün mutlaka bir kaza oluyor.
Sonra neymiş belediye karayolları falan filan çalışıyormuş yedim bende
hoşgeldin sevgili kokoşTanıtıyımm hemencikkAlanyada yaşıyorummm muhasebeciyimm Bakıma giyime kuşama çok önem veririmm imkanı olan herkeznde önem vermesi gerektiğini düşünürümm birazda aşırı titizim
ayy hiç sorma yeshoo...
resmen saldırdı kız...
nessem tebligat yollayımda görsün.. pek anlamıorm ama..
iş yerinin avukatına sorcam..
heheheeheheeheh sende araya kaynak yap :) önceden söyliyim işin gücün çoksa uzak dur burası bağımlılık yapıyor ben iş yapamaz hale geldim :) Bu hatunlar var ya çok fena
Verilmiş sadakan varmış vallahi :)
bugünnn kaytarma günümmm:118:
bugünnn kaytarma günümmm:118:
el falan kaldırsa... hayatta affetmen polis çağırıdım valla.. terbiyesiz...
dağ başında yaşıor sankii..
giyimine kuşamına bakan insan sanır..
hımm evlimisinTanıtıyımm hemencikkAlanyada yaşıyorummm muhasebeciyimm Bakıma giyime kuşama çok önem veririmm imkanı olan herkeznde önem vermesi gerektiğini düşünürümm birazda aşırı titizim
BENDE AYNEN KATILIYORUM şuraya gelip casus gibi laf dinlemeyin yada sohbete katılın seçim sizin.. haribo gözüm görmesin artık seniii
nese kızlar şu hariboya laf atmayalım artık kendini fasülyeden nimet sandı iyice görmezden gelelim işi gücü yok laf dinliyo işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?