Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben senin resmini görmüştüm evet gözel hatunsun profilde görmüştüm kim die baktımdı...

Merhaba canımm alışveriş yüzünden sevgilisiyle kavga etmeyen varmıı çok merak ediyorumm Mutlu oluyor insan yahu

maşşallah benim kocam kızmıyor çok aldığıma ama mini etek aldımmı ogünü tartışmadan geçmiyo....kozmetiğede bişi demezz allah var ailesinde kokoş çok ondan kendiside süslü zati bir kreme 120 TL veren kocişim var ama aslında benden tutumlu üzüm üzüme baka baka karardı.

kıyamam ben sana yaaaaa :) en güzel heycan bunlar. Bende son dk ya kadar temizlik yaptım :) Kontrole gitmiştim acilen doğuma alcaz eve git gel dedi dr um eve geldim temizlik yaptım ucundan yarın bebeğimle gelcem diye :) Sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım ben eve geldim ertesi gün de temizlik yaptım ama kocam yardım etmişti :) Kadın alsanda olmuyor Miraycım benim hergün yardımcım var evde ama cumartesi günlerini hala kendime ayıramıyorum :)

tatlım ıphone 3 ile wiberden msj konuşma
ıphone 4ilede wiber den görüntülü konuşma msj lasılıyor tatlışım
yardımcı olurum az çok bilirim

temem karıştırma aşamasına geldiğimde yanında alacağım soluğu :)

miroyummm senı cok osluyorummmm

hayıııırrr istemiyorumm evlilik falannn :2::2::2::2:

önce bi tanışırsın zati bakalım evlenilcek kadar behlül tarzıdır belkim...kızz dur bi sus büyüklerim bilir de azcık ala ala ...

hem ne iş yapıyomuş öğrenelim cansu annat abini bi...

önce bi tanışırsın zati bakalım evlenilcek kadar behlül tarzıdır belkim...kızz dur bi sus büyüklerim bilir de azcık ala ala ...

hem ne iş yapıyomuş öğrenelim cansu annat abini bi...

:):):):):) Hayaaaaaaatttttttttt konu oldum yavrum :) arkanda mı durayım yoksa eğlenceye mi katılayım sen seç :)

annem ne yapıyonuz siz yaaa. bi saatte ne kadar yazmışsınız yetişemiyom işten güçten. zaten gerginim yahuuuu

evbet kadın temizliyo 1 hafta dayanıyo ancak sonra yine ben....hergünde alamam yani zor bebek masrafları çıkcak daha....

bebeğe bir sürü şeler alasım var eşim zor zaptediyo avmeye gidiyoruz ben hemen bebek mağazasına koşup elime alabildiğimi hızla alıyorum eşim bakyo arkasına ben yokum hemen anlıyo bebek mağazasındayım...ben kasada tam ödemeye yetişcem koşup yetişyor bekleeee alma hepsini bir alırız die tartışıp çıkyoruz kadınlar bize bakyo hep aynı sahne aynı oyun....

beni tek hiçbir yere göndermiyo bebeğe bişiler alırım die...onunla gittiğim içinde alamıyorum kredi kartımı ödedi aldı elimden internetten almıyım die...

cumartesi temizledim evi çıktım benim kedi evde koşturmuş sıkılmış kendi kum paketini yırtmış eve bi geldim evin girişi hol kum yerler paketi patlamış bide üstünde debelenmiş onunla ilgilenmeiyorum die protesto edip evi mahfediyor...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…