- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
bekar kızımız var hayat en iyisi onu evlendirelim abin bide yakışıklıymış ne iş yapıyo bakimmm..
adım cansu.23 yaş.
ist ailemle yaşıorum, henüz evli değilim ama 1 sendr ilşkm war.sdeneye fln ewlenmeyi düşünüorm.renkli göz hastasıyım çocıoukta:) oyzden bende mavi göz,onuruda mavi gözlü olmasına aşık oldum:)sırf çocuumuz güzel olsnd ie dermişim(şaka)
samsungta çalşıorum.satış departmanında.anadolu yakasındayım.işimde bu tarafta.servisle gidip geliorm.
haftasonu sabahları ingilizce kursuna gidiorum.belki thy iş ilanı açılırsa girebilirim die.öle bi düşüncem war ama bakalım vazdageçebilirim:)
babam özel bir şirkette müdür.annem emekli fransızca öğretmeni.abim var o da özel sektörde.benim erkek versiyonum.mavi gzlü esmer.henüz bekar.bldiinz warsa şöle düzgn kısmet beklerimçok yakışıklıdır kendisi.
marka takıntım yok ama ama alışiwerş takıntım war:) alışweriş manyaayım... bayılıırmm.her hafta mutlka bişiler almam lazm kendime.:)
buyüzden onurla sürekli kawga ederiz .gereksiz alıosun flan diebende şmdi benim param die kazanıorm alıorm diorum:) kendisi baya bir kıskanç oyzden sorunn genelde buyzden oluo.
boyum 1,70 kilom 58 uzun siyah dalgalı saçım war.gözlerm mavi.
öle işte...
çok uzun oldu
slmmm
elımde bişi çıkıyokalem tutamıyooommm bırazdan dr a gtcem
nazara geldım sol elle yazıyommmmmm
Merhaba canımm alışveriş yüzünden sevgilisiyle kavga etmeyen varmıı çok merak ediyorummMutlu oluyor insan yahu
evet cnm son 3 haftadır koştur koştur çok yoruldum hamileliğime denk geldi...bakma bizde hergün kokoş değiliz ama tabii yaptığımız rutin bakımlar var.saç bakımı cilt bakımı vs...
bebeğimi heyecanla bekliyorum bende erkek annesi kervanına katıldım...hafta sonlarıda tam rahat edicem diyorum ev temizliği bilmem ne yorgunluktan öldüm bakalım eşimi sıkıştıryorum kadın çağırcam yoruldum geçen hafta...kadında içime sinmiyor illa biyeri unutuyor yani..sen ne iş yapıyodun cnm.
tatlım ıphone 3 ile wiberden msj konuşma
ıphone 4ilede wiber den görüntülü konuşma msj lasılıyor tatlışım
yardımcı olurum az çok bilirim
Kızlar bu arada siz armani code bayanı beğeniyormusunuz sizce nasıl kokusu
Kızlar bu arada siz armani code bayanı beğeniyormusunuz sizce nasıl kokusu
hayıııırrr istemiyorumm evlilik falannn :2::2::2::2:
maşşallah benim kocam kızmıyor çok aldığıma ama mini etek aldımmı ogünü tartışmadan geçmiyo....kozmetiğede bişi demezz allah var ailesinde kokoş çok ondan kendiside süslü zati bir kreme 120 TL veren kocişim var ama aslında benden tutumlu üzüm üzüme baka baka karardı.
çok beğeniyorum favorilerim arasında yer alır...
slmmm
elımde bişi çıkıyokalem tutamıyooommm bırazdan dr a gtcem
çok beğeniyorum favorilerim arasında yer alır...
tek gectiğim parfumdur her daimmm
hayıııırrr istemiyorumm evlilik falannn :2::2::2::2:
önce bi tanışırsın zati bakalım evlenilcek kadar behlül tarzıdır belkim...kızz dur bi sus büyüklerim bilir de azcık ala ala ...
hem ne iş yapıyomuş öğrenelim cansu annat abini bi...
evlenceksiiiiinnnnn evinin kadını çocuklarının anası olucaksın :)
önce bi tanışırsın zati bakalım evlenilcek kadar behlül tarzıdır belkim...kızz dur bi sus büyüklerim bilir de azcık ala ala ...
hem ne iş yapıyomuş öğrenelim cansu annat abini bi...
kıyamam ben sana yaaaaa :) en güzel heycan bunlar. Bende son dk ya kadar temizlik yaptım :) Kontrole gitmiştim acilen doğuma alcaz eve git gel dedi dr um eve geldim temizlik yaptım ucundan yarın bebeğimle gelcem diye :) Sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım ben eve geldim ertesi gün de temizlik yaptım ama kocam yardım etmişti :) Kadın alsanda olmuyor Miraycım benim hergün yardımcım var evde ama cumartesi günlerini hala kendime ayıramıyorum :)
annem ne yapıyonuz siz yaaa. bi saatte ne kadar yazmışsınız yetişemiyom işten güçten. zaten gerginim yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?