Kokoşş Hatunlar Kulübü

Kuşum sensörlü ışığınız nerede tam olarak yerini söyle dış kapıyı görüyormu onu da söyle ona göre bişey anlatıcam sana

antrede bacım sensörlü ısıgım obenı cok korkutmadıda su tv olayları korkutuyor ıste bırde kararktı supurgemın parcalarının fırlaması

korkma canım korktukça olmasada oluyo gibi hissedersin... hem böyle şeyler imanlı insanlara olur insan allaha yaklaştığı zaman şeytan ona vesvese verir...

korkıyom bacım napam bundan yıllar once bekarken eve gırdım burcuuuu dedı bır ses annem san dım ama evde kımse yoktu neyse ya bıtarz seylerle korkutmak istemem bazı bıseyler daha yasadım tuaf seyler daha dogrusu ruyalar

al bendende o kadar yahu atv de bi program oluyo emel acarla hatunları değiştiriyorlar hiç bakma fırsatınız oldumu böyle bi değişim olamaz ya:26:

bakmıştım ona ben evet karularu süslüyolar değiştiryolar...

oluyordur tabii ama makyajla geçici değiştirme günlük rutin bakımlar gerek aslında onlara...

Saolun kızlar geçmiş olsun dilekleri için

güneşşş gitmicen mi şimcik annecine kızzzzz

burcu kesin bişiy yok toplanalım diye yaygara yapıyorrrr

tatlım gıtcem mecbur ucak bıletım yanar yoksa bırde cok ozledım valla gıtmeyımde napayım pofff

cnm bazen psıkolojık yonden zayıf dustugumz zaman oluyor donem donem bendede olurkı benı gece cok korkuturlar kabuslarla uyanırım kocem alıstı artık hatta 1 gece oglum daha 1 yasını doldurmamıstııı bıleee bı baktım mızıklama sesı uyanıyorrr aglamaya baslıyorrr bızım yatagn yannda onnda yatak anam ne goreyım besıgın basında bır adammm cocuk mızıklayınca kactı bende gozumu acmamla onun kacması bır oldu. bakakaldım ses cıkaramadım sonra koceyı durttum kalk cabuk evde adam var gordum kactı dedım oda bır panık fırladı. ben hemen cocug kaptım yatagıma aldımm sonra kocem heryerı dıdık dıdık yaptı kımse yok hayalmı gordun dedı hayr dedım adam boylu poslu bı adamdı cocugun basındaydı cocuk uyannca kactı dedım uyumdım iice bak bu evde adma vardı dıyorum hayr dıyorr sessz kaldım oara kacmstr dedım yok dıyor kapıyıda kontrol ettıkılıtlı kacsa nasıl tekrar kılıtleyecek dımı. ama ben gozum acık oldugumdan adım gıbı emınımmm. neysee dedık olur böle seylerrr zaten cocugada kotuluk yapmıyordu oynuyordu dedım:)
gıbı emınmdee neyse oldu bıttı o donemde dedık uykuszluk vs bole seyler olabılıyormus hehe sakın korkmayun kızlarrr:):)
burcu ole oldugunda bolbol okuuu
günaydın kızlar

Güneşim çok geçmiş olsun nasıl oldun meleğin nasıl
gunaydın hoşgeldın tatlımmm

oglumd aben gıbı atamadı ıste hastalıgı ustundennn

burnu akıyor oksuruk o bıcımmm ama bugun okula kendı gıtmek sıtedı sabah 7 de kalkıpp diyaaaaaaaaaannn dıye bagırıyor ogretmenınn adıını:)
tamam söz veriyorum bugün koycam doğum günü fotolarım var bide göbüşümü çeker koyarım :)

eskisi gibi gözel değilim bee cildim güzel olduda saçım iki renk

tatlım sen her halınde guzelsınn koy resımlerıını:)

Valla bakımlı ve alımlı kadın olmak zor zanaat vesselam bunun için maddiyat, maneviyat ve zaman muhim olan...Ama temiz olmak için hiç bir şeye gerek yok...Ben sadece el, ayakkabı ve DİŞ temizliği olsun kişide bana göre o dünyanın en bakımlı insanı demektir :)

gunesım ruyada olan korkuttmalrı kabus hemen hemen her gece goruyorum yanlıs bende somut seyler var lutfen psikolojık demyın

gunesım ruyada olan korkuttmalrı kabus hemen hemen her gece goruyorum yanlıs bende somut seyler var lutfen psikolojık demyın

tamam bugcum kızmaa yaa benım demek ıstedıgım su bende mesela golge goruyorum evın ıcınde dun ses duydum ve camın onunde karartıı cocumda yanmdaydı korktum ama bazen işte ınsan zayıf hıssettgı zaman kendını böle seylere goz yanlmalarına vsss dusuyorrr mesela durp durrkn uydu kapandı benmdeee gecnelrdee sasrdm nasıl oldu anlamadımm onu demek ıstedım ne dıyorum bak gozum acık admaı gordum kımse ınanmadı banaaa ...

kızma bana tatlımm buarada bıryandndaa dunku gecmısı okumaya claısyrmm

yok kızmıyorum ama benım dıgı turkde bazen kapanıyo anıden onu takmıyorum ama kanal nası değişir anıden bılemıyorum bırde supurgemın parcaların cıkması hanı ust bolumdekı altı yapışkanlı bolum hem ustu hem ıcının cıkması gozumun onunde oldu sonram parıse gettık kocemle banyoda bırde dahada aydınlandı ve bı karaktı gectı eşim sandım seslendım ama kımse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…