- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
nas okudum sureklı zaten temızlık yapıyordum kendımı ıse verdım kafamı dağıtmak için
Kuşum sensörlü ışığınız nerede tam olarak yerini söyle dış kapıyı görüyormu onu da söyle ona göre bişey anlatıcam sana
allahtan annem gelcek bugun o yanımda olur en azından
korkma canım korktukça olmasada oluyo gibi hissedersin... hem böyle şeyler imanlı insanlara olur insan allaha yaklaştığı zaman şeytan ona vesvese verir...
antrede bacım sensörlü ısıgım obenı cok korkutmadıda su tv olayları korkutuyor ıste bırde kararktı supurgemın parcalarının fırlaması
ayyy canım yaa annecinmi gelicek
ist değildi dimi hadi gözünaydın
korkma oku sürekli tatlım
al bendende o kadar yahu atv de bi program oluyo emel acarla hatunları değiştiriyorlar hiç bakma fırsatınız oldumu böyle bi değişim olamaz ya:26:
Saolun kızlar geçmiş olsun dilekleri için
güneşşş gitmicen mi şimcik annecine kızzzzz
burcu kesin bişiy yok toplanalım diye yaygara yapıyorrrr
kıslar anatıyom
bısım evde garıp bıseyler oluyor nannn
tırsıyom ben bazen bı karartı gıbı bısey oluyor ben banyodayken felan anıden korkuyom
gecende salonun kapısını kapatmıstım mutfaga gecerken acmaya calıştım acamadım cok korkktum sonra acıldı
ve dun tv kanalı değişti kendığığinden ve elektrikli supurgemın ust bolumu zormasan cıkmıcak bırsey bırden bıre fırladı usutude altıda:18::18::18::18:
günaydın kızlar
gunaydın hoşgeldın tatlımmmGüneşim çok geçmiş olsun nasıl oldun meleğin nasıl
tamam söz veriyorum bugün koycam doğum günü fotolarım var bide göbüşümü çeker koyarım :)
eskisi gibi gözel değilim bee cildim güzel olduda saçım iki renk
aaaa o nasıl oldu ilginç töbeeeeeee
tatlım gıtcem mecbur ucak bıletım yanar yoksa bırde cok ozledım valla gıtmeyımde napayım pofff
Cnm bazen psıkolojık yonden zayıf dustugumz zaman oluyor donem donem bendede olurkı benı gece cok korkuturlar kabuslarla uyanırım kocem alıstı artık hatta 1 gece oglum daha 1 yasını doldurmamıstııı bıleee bı baktım mızıklama sesı uyanıyorrr aglamaya baslıyorrr bızım yatagn yannda onnda yatak anam ne goreyım besıgın basında bır adammm cocuk mızıklayınca kactı bende gozumu acmamla onun kacması bır oldu. Bakakaldım ses cıkaramadım sonra koceyı durttum kalk cabuk evde adam var gordum kactı dedım oda bır panık fırladı. Ben hemen cocug kaptım yatagıma aldımm sonra kocem heryerı dıdık dıdık yaptı kımse yok hayalmı gordun dedı hayr dedım adam boylu poslu bı adamdı cocugun basındaydı cocuk uyannca kactı dedım uyumdım iice bak bu evde adma vardı dıyorum hayr dıyorr sessz kaldım oara kacmstr dedım yok dıyor kapıyıda kontrol ettıkılıtlı kacsa nasıl tekrar kılıtleyecek dımı. Ama ben gozum acık oldugumdan adım gıbı emınımmm. Neysee dedık olur böle seylerrr zaten cocugada kotuluk yapmıyordu oynuyordu dedım:)
gıbı emınmdee neyse oldu bıttı o donemde dedık uykuszluk vs bole seyler olabılıyormus hehe sakın korkmayun kızlarrr:):)
burcu ole oldugunda bolbol okuuu
gunaydın hoşgeldın tatlımmm
oglumd aben gıbı atamadı ıste hastalıgı ustundennn
burnu akıyor oksuruk o bıcımmm ama bugun okula kendı gıtmek sıtedı sabah 7 de kalkıpp diyaaaaaaaaaannn dıye bagırıyor ogretmenınn adıını:)
tatlım sen her halınde guzelsınn koy resımlerıını:)
antrede bacım sensörlü ısıgım obenı cok korkutmadıda su tv olayları korkutuyor ıste bırde kararktı supurgemın parcalarının fırlaması
gunesım ruyada olan korkuttmalrı kabus hemen hemen her gece goruyorum yanlıs bende somut seyler var lutfen psikolojık demyın
bilemedim ki tatlım
tamam bugcum kızmaa yaa benım demek ıstedıgım su bende mesela golge goruyorum evın ıcınde dun ses duydum ve camın onunde karartıı cocumda yanmdaydı korktum ama bazen işte ınsan zayıf hıssettgı zaman kendını böle seylere goz yanlmalarına vsss dusuyorrr mesela durp durrkn uydu kapandı benmdeee gecnelrdee sasrdm nasıl oldu anlamadımm onu demek ıstedım ne dıyorum bak gozum acık admaı gordum kımse ınanmadı banaaa ...
kızma bana tatlımm buarada bıryandndaa dunku gecmısı okumaya claısyrmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?