canım iNŞALLAH beynımın bı oyunudr dıyeyım cokta deşmek ıstemyom aslında ama ıste neden cok korkuyorlar benı ruyalarımda sureklı her gece yatmadan 3 kulfu bır elham ve nas suresı okurda yatarım ama
biliyorum belkıde cogunuz ınanmıycaksınız bana
biliyorum belkıde cogunuz ınanmıycaksınız bana
yerim ben seni ne güzel rüya görmüşsün kız..
valla sen gel senden önce ben damlıcam seni görmeye çok sefdim ben seni... hayırlısyla doğurda inşallah
alyamm .. bugun herkezin canı sıkkın kıyamm ben sana..
çalışan annelerin böyle zorluğu var..
ama sen çok edakar bir annesin kızn için yapıorsun herşeyi..
metin ereninde sabah burnu akıordu ..
bende burdayım ama herkesler gıtmıs poff
Esma gitmiş sen gelmişsin bende seninle nöbet tutayım topicte
tamam tatlış ama sende gozukmuyorsun aşagıdaa
burdayım tatlım bir yere gittiğim yok canım sıkılıyor aslında çok işim var ama yapasım yok bugün... ben ipin ucunu iyice kaçırdım artık herhalde hem evde hem işte milat yapmam lazım bir an önce
nan miray bi daha bana foto demem koydum kaldırdım gıcıkkk
tamam kızlar ınanamyın ıykı bı derdımız anatak deıdık
ben inanıyorum sana yani söylediklerinin gerçek olduğuna ve bu durumun seni çok korkuttuğuna tatlım sadece yorumum biraz farklı bu konuda. Yani bu üç harf olayı filan çok inanmıyorum ama ben insan beyninin kendisinin en büyük düşmanı olabildiğine inanıyorum yani beyin canı isteyince öyle oyunlar oynayabiliyor ki inançların veya zayıf noktaların üzerine ufacık birşeyi çok farklı algılamana sebep olabiliyor bir an önce korkularının seni terk etmesini diliyorum tatlım
alyaaa ... yaşam koçum.. akşam gittim parisseee
güzeldidie.. banyoda dondum kendimi sıkmaktan.. etlerim ağrıdı.. üşümekten..
odada klima vardı elektrk battneiye.. e birde bizim ateşimiz..
ama banyooo buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
şu parise kışın gitmesek yaaaaa
kuzum inanıyorum da benim psikolojide gördüğüm bazı durumlar vardı onlar geldi aklıma. çevrende bak bakim kuran okuyan falan biri varmı. annen geliyo madem siz evde bi kuran okutun sana da okusunlar bi de kurşun döktür. bunları söylüyorum çünkü bi yakınımın yaşadığı olaya benziyo. sen bunu bi yap
offf çok halsizim ve karnım ağrıyor
hiç bişiye mecalim yokkkkkk
sağol canım ben 3 harf olayına ınanıyorum cunku KURANDA gecıyor ben turcesını okuyorum su an
ama İNŞALLAH otarz bısey degıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?