Kokoşş Hatunlar Kulübü

canım iNŞALLAH beynımın bı oyunudr dıyeyım cokta deşmek ıstemyom aslında ama ıste neden cok korkuyorlar benı ruyalarımda sureklı her gece yatmadan 3 kulfu bır elham ve nas suresı okurda yatarım ama

umarım öyledir tatlım düşünmemeye çalışsan işe yararmı acaba bilmiyorum ki

biliyorum belkıde cogunuz ınanmıycaksınız bana

cnm ınanıyorum ben sana cunku buna benzer bıcok sey yasıyorum ... ama ben işte psikolojık olark zayıf dustugm donemler ebaglıyorum hanı goruntulerde bıleee yanı böyle seyler olabılıyorr... neysee umarım kotu bişi diildir canımm

biliyorum belkıde cogunuz ınanmıycaksınız bana

ben inanıyorum sana yani söylediklerinin gerçek olduğuna ve bu durumun seni çok korkuttuğuna tatlım sadece yorumum biraz farklı bu konuda. Yani bu üç harf olayı filan çok inanmıyorum ama ben insan beyninin kendisinin en büyük düşmanı olabildiğine inanıyorum yani beyin canı isteyince öyle oyunlar oynayabiliyor ki inançların veya zayıf noktaların üzerine ufacık birşeyi çok farklı algılamana sebep olabiliyor bir an önce korkularının seni terk etmesini diliyorum tatlım

evet gelmek isityorum ama cnm annemler gitti yollar çok berbatmış yolları kazmışlar mersin tarafında çok sallanmışlar ben dayanamam otobüsle uçaklada kesin eşim izin vermez..

tamam tatlış ama sende gozukmuyorsun aşagıdaa

burdayım tatlım bir yere gittiğim yok canım sıkılıyor aslında çok işim var ama yapasım yok bugün... ben ipin ucunu iyice kaçırdım artık herhalde hem evde hem işte milat yapmam lazım bir an önce

offf çok halsizim ve karnım ağrıyor
hiç bişiye mecalim yokkkkkk

burdayım tatlım bir yere gittiğim yok canım sıkılıyor aslında çok işim var ama yapasım yok bugün... ben ipin ucunu iyice kaçırdım artık herhalde hem evde hem işte milat yapmam lazım bir an önce

ya bende öle tatlımmm ya pofff kendıme gelemedım

tamam kızlar ınanamyın ıykı bı derdımız anatak deıdık

kuzum inanıyorum da benim psikolojide gördüğüm bazı durumlar vardı onlar geldi aklıma. çevrende bak bakim kuran okuyan falan biri varmı. annen geliyo madem siz evde bi kuran okutun sana da okusunlar bi de kurşun döktür. bunları söylüyorum çünkü bi yakınımın yaşadığı olaya benziyo. sen bunu bi yap

Son düzenleme:

sağol canım ben 3 harf olayına ınanıyorum cunku KURANDA gecıyor ben turcesını okuyorum su an
ama İNŞALLAH otarz bısey degıldır

Son düzenleme:

elekt.sobası al küçük ben öle yapttım ısıtıp giryom banyo büyük bendede buzz gibi yoksa zor olur...

paris nasıl iyimiydi bari...

bebeğim uzun bı zamnadır KURANIN turçesini okuyorum evde bazen namza kılıyorum sureklı dualar okuyorum ama raya regl felan gırınce yarım bırakıtım devam etmem lasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…