elekt.sobası al küçük ben öle yapttım ısıtıp giryom banyo büyük bendede buzz gibi yoksa zor olur...
paris nasıl iyimiydi bari...
bende inanıyorum ve var evt kuranda geçiyor
kuzum inanıyorum da benim psikolojide gördüğüm bazı durumlar vardı onlar geldi aklıma. çevrende bak bakim kuran okuyan falan biri varmı. annen geliyo madem siz evde bi kuran okutun sana da okusunlar bi de kurşun döktür. bunları söylüyorum çünkü bi yakınımın yaşadığı olaya benziyo. sen bunu bi yap
kıyamammm bibiğim sana bebişinede üzldün sen ondan böle oldun dimii
kıslar anatıyom
bısım evde garıp bıseyler oluyor nannn
tırsıyom ben bazen bı karartı gıbı bısey oluyor ben banyodayken felan anıden korkuyom
gecende salonun kapısını kapatmıstım mutfaga gecerken acmaya calıştım acamadım cok korkktum sonra acıldı
ve dun tv kanalı değişti kendığığinden ve elektrikli supurgemın ust bolumu zormasan cıkmıcak bırsey bırden bıre fırladı usutude altıda:18::18::18::18:
kursun dokturmek neye cozum olacakkı canım cok gunah kursun dokturmek kuran'ı kerımını okusun duasını etsın yeter bencee
kursun dokturmek neye cozum olacakkı canım cok gunah kursun dokturmek kuran'ı kerımını okusun duasını etsın yeter bencee
korkarım böle şelerden yaa kediyi oyüzden getrdim eve..o çok gezer ona alıştım ses olunca ondan bilyom giderse korkarım ben...bide ndense sümbül geldiğinden beri evde rahatım bende korkuyodum sende al bir sümbül.
bende inanıyorum ve var evt kuranda geçiyor
ne yapmalıyım bılmıyorum
bol bol okumaya ve dusunmemeye devam etcem sanırım olmadı tasınırım yaaa
ya bende öle tatlımmm ya pofff kendıme gelemedım
ay ne bilim yaaaaa valla kötüyüm bide reglimin 4, günü olur böle ağrım
sağol canım ben 3 harf olayına ınanıyorum cunku KURANDA gecıyor ben turcesını okuyorum su an
ama İNŞALLAH otarz bısey degıldır
heee nılcım bır pozitif bılım ınsanı olaraktan kursun doktur dıyon
tatlım seninki lohusalık pskolojisiben doğumdan sonra böyle oldum ama güneşim. Ben ciddi ciddi psikolojik destek almayı düşünür oldum sabah Ahmetle konuştuk ilk defa dürüstçe kendime de ona da itiraf ettim kendimi hiç bir yere ait hissedemiyorum bişey yapasım yok sürekli evde kendimi mutlu hissetmek eve sahiplenmek için temizlik değişiklik fln yapıyorum hani aklımca kendime bak senin burası mesaj veriyorum ama yok olmuyor. kişilere karşı bir aitsizlik hissi değil ama bu kocamla alakası hele hiç yok çocuğumla da ama nesnel anlamda bir yere bir şeye bağlayamıyorum kendimi ipin ucu gitti tutamıyorum. kaynağı bulabilsem çözücem yok onu da bulamıyorum.
benımde basında ve bole 4-5 gunde dudumda agrı olur sankı sokulecekmıi gibi oyuorlarmıs gıbı bıde belımde
heee nılcım bır pozitif bılım ınsanı olaraktan kursun doktur dıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?