Koku hassasiyeti

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
merhaba hanımlar
Birkaç gündür tuhaf bir koku hassasiyeti oluştu bende
oldum olası kokular konusunda hassasımdır ama su da kokunca yok artık dedim
gecen gün su içiyorum(kaliteli bir su markası yani musluktan falan degil),tuhaf bir koku geldi.
eşime dedi ki bu su kokuyor aldı benim bardağı kokladı,içti bir şey yok
bu akşam da salata yapmıştım.yemek yiyoruz bu defa salatadan aynı koku geldi yiyemedim
deniz gib mi desem,yosun gibi mi..yani tanımlıyamıyorum ama geçen gün su koktu içemedim bugun de salata koktu yiyemedim
ne bu şimdi yaa..

son adet tarihim 28 aralık ..
hamile kalmışssam bile birkaç haftada olur mu koku falan..bilmiyorum kii
keşke olsa

Son düzenleme:
herkeste aynı olurmu bılmem ama belırtıler bulantıyla oluyorya ondan dedım canım hayırlısı ınsanllah madem ıstıyorsun :))

valla su kokuyordu yaa
hiç böyle bir sey yasamadım daha önce
bu akşam da salata kokunca şaşırdım
yani yiyemeyeceğim kadar koktu bana
eşim de maşallah götürdü :)

valla su kokuyordu yaa
hiç böyle bir sey yasamadım daha önce
bu akşam da salata kokunca şaşırdım
yani yiyemeyeceğim kadar koktu bana
eşim de maşallah götürdü :)

eger koku olsa esinede kokardı demi, kokuyu sen duyuyosun sadece . ama bazen sularda kokabılıyo ılaçlama felan oldugunda :S :44:

bazı hassas bünyelerde belirtiler erken başlayabilir. yani hamile olabilirsiniz

canım su musluktan değil..pet şişe,damacana sulardan.o yuzden ilaçlama falan söz konusu değil
dediğin gibi eşime kokmuyor bana kokuyor

anladım canım ozaman hayırlısı bebek olabılme ıhtımalı var sadece sana koktuguna gore sen bı doktora gıt bakem

benim hamileliğimdede ilk günlerden itibaren herşey tıpkı bahsettiğiniz yosun gibi kokuyordu..aynen bende çoğu şeyde aynı o kokuyu hissediyordum...4 ay çok bulantılı geçti....takip edin kendinizi..umarım hamilesinizdir..

ayy canım yaa inşallah ben de hamileyimdir..
o kadar çok istiyorum kii
böyle yosun gibi deniz gibi acayip bir koku alıyorum
sana da öyle mi oluyordu?

Bazen burnuma kötü bir koku geldiğinde tiksindiğimde, ara ara o kokuyu yeniden uyarım. Psikolojik olduğunu da bilirim ama duyarım işte.
Umarım sizinki psikolojik değil hamişliktir

inşallah hamilesindir.bazen bende o kokuyu alırım suda.ama bardaktan geldiğini anlarım.sende de aynı şey olmasın.su değil bardak kokar.

inşallah hamilesindir.bazen bende o kokuyu alırım suda.ama bardaktan geldiğini anlarım.sende de aynı şey olmasın.su değil bardak kokar.

eşim almadı kokuyu..ben de üstünde durmamıştım ama bu akşam salatadan da aynı koku geldi,yiyemedim..o derece rahatsız ediciydi yanii

Son düzenleme:
canim bendede ayni sorun var ne yesem pis kokyo miğdem bulaniyo en sevdiğim seyleri yiyemiyorum bazen dun gece yine burda takilirken saat 2 gibi filandi burnuma yeşilfasulye kokdu olsada yesem dedim inşlh sen hamilesindir eger değisen doktoragit derim cok gecmiş olsun

saol canım..
sen hamile misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…