Koku hassasiyeti

aslını istersen buaraya yazana kadar hamilelikle ilgili bir sey olabilecegine dair bir fikrim yoktu
ama yazdıgım gibi daha once boyle bir yemegi yiyemeyecek kadar bir kokudan rahatsız olmamıstım

aslını istersen buaraya yazana kadar hamilelikle ilgili bir sey olabilecegine dair bir fikrim yoktu
ama yazdıgım gibi daha once boyle bir yemegi yiyemeyecek kadar bir kokudan rahatsız olmamıstım

anladim canim eger hamile isen cok gusel suprizdir bu senin için evleneli ne kadar oldu canim senin

3 sene olacak
ama benim hamile kalmam mucize olur çünkü yumurta rezerv azlığı var bende malesef:2:

inşalh gercek olur canim nasil öğrendin peki bunu bende yaptirmak istiyorum doktora gittiğim zamn sorcam bizde korunma filan yok ama olmadi onun için nasil bi test yapiyorlar bilmiyrm bebeğim olurmu olmaz mi diye test istiyorum

fsh değerine bakıyorlar canım
daha dogrusu hormon değerlerine bakıyor (fsh,lh,E2 vs)
adet düzensizliğin falan var mı diye soruyorlar
ailede erken menopoz var mı falan?
ama bence ihmal etme mutlaka görüş doktorla

erken menopoz buna bi etkenmi evet var annemin hastaliindan dolayi erken menepoza girdi korkuyorum ben bole seylerden ya benim rahmimde yara var karar veremedim. şimdi dondursam dogumda acilabilirmiş ole duydum dondursammi dondurmasammi

geçmiş olsun canım
yara konusunu hiç bilmiyorum
bir doktora danış mutlaka
o şekilde de hamileliğini planla bence
ben evlendiğimde 1 sene korundum..sonra rezerv azlığını öğrendim..bilseydim hiç korunmaz hemen bebek yapardım
neyse her şeyde bir hayır vardır

fsh değerine bakıyorlar canım
daha dogrusu hormon değerlerine bakıyor (fsh,lh,E2 vs)
adet düzensizliğin falan var mı diye soruyorlar
ailede erken menopoz var mı falan?
ama bence ihmal etme mutlaka görüş doktorla

Canım yani testin adı ne,doktora ne diyosun?

Bende arkadaşın dediğini merak ediyorum,olur mu olmaz mı diye test yaptırmak istiyorum bende..

Canım yani testin adı ne,doktora ne diyosun?

Bende arkadaşın dediğini merak ediyorum,olur mu olmaz mı diye test yaptırmak istiyorum bende..

sorular sorular akliimdaki sorular doktora gidemiyorum ya memlekette gidiyim diyorum annemle gitcem ozamn cekiniyorum annemin yaninda ne deyim izmirde gittim ilk olarakşimdi oraya gidemem yasdiğim yerde hangi doktor ii değil bilmiyorum kimseyi tanimiyorum tek dişari cikamiyorum cunku istanbulda olan doktoru olan varsa iii soyleyin ltfennnnn

canım gayrettepe florance nigthingale 'de prof.dr.Lemi İbrahimoğlu var.onu tavsiye edebilirim..ssk anlaşması var hastanenin

eğer hamile değilsen psikolojik olma ihtimali var. kendini gözlemle bakalım ona göre uzmandan yardım alabilrisin. bu arada sadece suya kasımı bu hassasiyet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…