- Konu Sahibi meleklerkorusu
-
aslını istersen buaraya yazana kadar hamilelikle ilgili bir sey olabilecegine dair bir fikrim yoktu
ama yazdıgım gibi daha once boyle bir yemegi yiyemeyecek kadar bir kokudan rahatsız olmamıstım
anladim canim eger hamile isen cok gusel suprizdir bu senin için evleneli ne kadar oldu canim senin
Hadi canım hayırlısı,Rabbim büyük,inşaallah hamilesindir......
3 sene olacak
ama benim hamile kalmam mucize olur çünkü yumurta rezerv azlığı var bende malesef:2:
fsh değerine bakıyorlar canım
daha dogrusu hormon değerlerine bakıyor (fsh,lh,E2 vs)
adet düzensizliğin falan var mı diye soruyorlar
ailede erken menopoz var mı falan?
ama bence ihmal etme mutlaka görüş doktorla
fsh değerine bakıyorlar canım
daha dogrusu hormon değerlerine bakıyor (fsh,lh,E2 vs)
adet düzensizliğin falan var mı diye soruyorlar
ailede erken menopoz var mı falan?
ama bence ihmal etme mutlaka görüş doktorla
Canım yani testin adı ne,doktora ne diyosun?
Bende arkadaşın dediğini merak ediyorum,olur mu olmaz mı diye test yaptırmak istiyorum bende..
sorular sorular akliimdaki sorular doktora gidemiyorum ya memlekette gidiyim diyorum annemle gitcem ozamn cekiniyorum annemin yaninda ne deyim izmirde gittim ilk olarakşimdi oraya gidemem yasdiğim yerde hangi doktor ii değil bilmiyorum kimseyi tanimiyorum tek dişari cikamiyorum cunku istanbulda olan doktoru olan varsa iii soyleyin ltfennnnn
bence mutlaka doktora git canim..
böyle kokulari almak sirf hamilelikten dolayida olmayabilir..
hamilelikte hassaslık olurmuş kokuya karşı
canım gayrettepe florance nigthingale 'de prof.dr.Lemi İbrahimoğlu var.onu tavsiye edebilirim..ssk anlaşması var hastanenin
eğer hamile değilsen psikolojik olma ihtimali var. kendini gözlemle bakalım ona göre uzmandan yardım alabilrisin. bu arada sadece suya kasımı bu hassasiyet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?