- Konu Sahibi meleklerkorusu
-
hmm bize cok uzak orasi en yakin görkturk ve şişlide varmiş bu hastaneden emekli sandiği bizimde ya yok herhalde onla anlasmasi
hım yeni bir durum. hamile olabilrisin cnm inşallah istenilen bir bebektiryok canım bu akşam da salatadan aynı kokuyu aldım yiyemedim
hım yeni bir durum. hamile olabilrisin cnm inşallah istenilen bir bebektirama genede umutlandırmak istmem. ben köpek gibi olmuştum hamileliğin ilk dönemlerinde
hem de nasıl istiyoruz..
köpek gibi derken?mesela neler kokardı sana?ve en önemlisi ne kadarlık hamileyken başladı koku hassasiyeti?
yani ilk akla gelen gebeliktir fakat bizim buralarda bilirmisiniz bilmem bir şeyden mideniz bulandıysa veya iştahınız kaçtıysa halk dilinde (tokanak)yani dokunmuş birşey size hep kokmuş havası verir ...
ayy hadi bakalım..o halde heyecanla adet dönemimi bekliyorum..az kaldı zaten..3-4 güne kadar hastalanmam gerek
hadiinşallah dua et bol bol bakalım hayırlısı.
valla su kokuyordu yaa
hiç böyle bir sey yasamadım daha önce
bu akşam da salata kokunca şaşırdım
yani yiyemeyeceğim kadar koktu bana
eşim de maşallah götürdü :)
ayyyy güzelim forumlarını gezdim biraz rabbim inşallah seni boş çevirmez hadi hayırlı haberler olsun inşalllaaaahhhhhhhhhh....
kesinlikle hamilesin bende senin gibi olmuştum yeni adet olmuştum oysaki meğer hamileymişim
kesinlikle hamilesin bende senin gibi olmuştum yeni adet olmuştum oysaki meğer hamileymişim
Bazen su da kotu kokabilir, benimde bir kac kez basima geldi.
Gerci bir baskasina sormak aklima gelmedi. Bu arada evli cocukli felan degilim.
Bazi insanlarin burnu cok iyi koku aldiklarindan oluyo..
olabilir tabii.ben normalde koku konusunda hassasımdır
merhaba gelinim,yumurta rezerv azlığım var demişsin,
bende bu ay adet görürsem adetin 3.gün gel dedi doktor
bu değerlere mi bakcak?
merak içindeyim,senin adetin düzenlimiydi,kaç yaşındasın?
hani yumurta rezerv azlığı varsa nerden anlaşılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?