Koku hassasiyeti

inş.istiyorsan hamilesindir umarım.ama bende senin gibi koku uzmanıyım.vede o pet şişe damacana suları bazen banada kokuyor çünkü onlar evimize gelene kadar o kadar kötü şartlerda depolanıyorlarki hangi marka olursa olsun.içinde yosun oluşuyor ama onları biz göremiyoruz bir keresinde yeni aldığım suyla çaym demledim çay yosun gibi kokuyor.meğer sudanmış.mesela bana buzdolbı kokusu çok gelir mutfakta buzdolabının kapağını açsan yeni temizlenmiş buzdolabının kokusunu bile 3oda içeriden alırım ve kapatın şu dolabın kapağını derim.seni benim gibilerden başka kimse anlamayaz.bir süre sonra nişanlım bile dayanamıyor bu duruma.bi yere gitsek önümüze konana çatal bıçaklar bile kokuyor bazen burnuma.hemde lüks mekanlarda ama kokuyor işte ne yapayım...

bugun salatalık doğruyordum inanılmaz kötü koktu
sanırım gecen gün salatayı yiyemememin sebebi de içinde bulunan salatalıktı
ilginc halbuki severim
bu arada kar nedeniyle yine hastaneye gidemedim ancak idrar testi yaptım
2.çizgi belli belirsiz.hatta acaba ben mi görmek istediğim için var sanıyorum diye de düşünmedim değil
çok belli belirsiz pembe bir çizgiydi
en kısa zamanda hastaneye ulaşıp şu kan testini yaptırmak istiyorum
zira psikolojik olarak her şeyi belirti zannetmeye başladım

canım bu konuşulanları eşine bahsediyomusun ? eğer hamile değilsen ümitlenmesin adamcağz:26:

canım aslında benim durumum umutsuz
ben de rezerv azlığı var
ama ilk defa bu ay kan değerlerim oldukça iyi sanki hiç rezerv azlığım yokmuş, sağlıklıymışım gibi çıktı
çok sevindik
bu yüzden umutlanıyorum
eşime sadece geciktiğini söyledim
o da stres yapma hayırlısı neyse o olsun dedi
çünkü geçen sene tüp bebekti vs çok yıprandım üzülmemi istemiyor
ben de idrar testini bile gizli yaptım
eşime yapayım dedim boş ver onlar yanıltıcı oluyor kan testi yaptırırız dedi

ayy canım benim inşallahhh
dua edin benim için lütfen

konunu okudugumdan berı gırıp bakıyorum
sımdı de hamıleyım yazmıssındır dıye umarak baktım ama

hakkında hayırlısı olsun ınsallah...
Bebıslı haberlerle gel ))

Bende konuya dünden beri bakıp duruyorum. İnşallah güzel haberini alırız:)

canlarım benim ya hepinizi merakta bıraktım
inanın ben de çok heyecanlıyım
ama olmazsa da alışığım
olursa mucize olacak resmen
güzel dilekleriniz ve ilginiz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum

belli belirsizde olsa hamileliğe kesn diyorlardı sanırım.inş hamilesndir valla sonuna gelene kdr heycanlandım acaba hamilemisin diye :)

belli belirsiz de olsa çizginin olması gebeliği gösterir:) açık pembe ya da kırmızı olması önemsiz:))
doktora gidip kesinleştir yine de öyle sevinelim ama şimdiden hayırlısı:))

canlarım benim ya hepinizi merakta bıraktım
inanın ben de çok heyecanlıyım
ama olmazsa da alışığım
olursa mucize olacak resmen
güzel dilekleriniz ve ilginiz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum

çizgi rengi önemsiz canım ikinci çizgi olması yeterli. iyi düşün iyi olsun inşallah. umudunu hiç yitirme hani sana bi arkadaştan bahsettim ya 15 gün idrar testi negatifti diye o sırada kızın eşinde varikosel den şüpheleniyorlardı kendiside mantar tedavisi görüyordu. yani hamile kalması imkansız gibiydi. hatta ben hep değilsindir dedim kızcağızda erteledi kan testini. ama hepimizi şok eti test sonucu. Rabbim neyi kararladıysa odur

Ah hadi inşallah.. Şu mübarek günde iyi haberlerinizi alırız.
Ama daha fazla gecikmeyin kan testi için.. Malum hamişseniz , dikkat edin kendinize :))

Son düzenleme:
:)bende hamile olduğumu bilmiyordum.aklıma bile gelmiyordu....eşime aşkım cam açma sokak kokuyor demiştim:):):)sokak kokarmı diye gülmüştü valla kokuyodu:)bu çay neden kokuyo:) ıyy yumuşatıcı bozulurmu feci pis kokuyooooo bi baksana:) neyse ki delirmemişim...kızım yapmış hepsini:)

daha gitmedinmi kan testi yaptırmaya aa bekliyoruz bak burda çatlicazz:18:

şimdi okudum hayırlı haberler ver inşallah canım inşallah istediğin olur ve hamilesindir negatifsede moral bozmak yok sakınnn

biri koku mu dedi ????
salatalığın kokusunu daha okurken aldım yaww..
herşeyden koku alıyorum. ama herşeymi kötü kokar yaww..
bu durum sadece gebelik boyunca yaşandı bende.. aynı dertten muzdaribiz..
Allah yardımcımız olsun valla.. ben artık geçici çözümü mutfaktan uzaklaşarak buldum ama kokular peşimi bırakmıyorrrrr...

kızlar dün idrar testi yaptım,tek çizgi
yine de kan testi yaptıracaktım. bugun sağlık ocağını aradım.kan tüpleri yokmuş.yarın gelirse yarın yapabilirlermiş testi!!!
ben de nasılsa idrar testi negatif diye kan testinden de vazgectim.
hala adet olmadım ancak rezerv azlığı nedeniyle ben de bazen olabiliyor bu durum
bu ay hormon değerlerin gayet sağlıklı olduğu için umutlanmıştım ama kısmet değilmiş demek ki
12 gün gecikmeye ragmen idrarda çıkmıyorsa kesin negatif demek ki
hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum.
sizleri de meraklandırdım. kusura bakmayın

canım saçmalama 3-5 gün gecikse neyse de 12 gün dikkate alınmayacak gibi değil
ayrıca idrar testleri negatif sonuç verdiğinde kesinlikle gebelik yok demek değil pozitif sonuçta yanılmıyorlar ama negatif sonuçta yanılabiliyorlar o testler. kan tahlilini ihmal etme ne olur ne olmaza gebelik yoksa bile 12 gün gecikmesinin nedeni araştırılabilir tahlil sayesinde.lütfen ihmal etme

ben bekarım ve hamile olmam imkansız...aynı hassasiyet bende de var ve bu çok kötü bir durum

o suyun kokması bende de oluyor bazen.

bi ortama girdiğimde en ufak bir kokuyu bile alıyorum.nereye gitsem camı açtırıyorum.nefesim daraldı camı açalım diyince açıyolar ancak. halbuki nefesim daralmıyor

ee doğrudan evin havasız diyemiyorum tabi.evde bu kış gününde sürekli camları açarım. çünkü bizim üst katta ki teyze sürekli soğan kavurur o günüm üşüyerek ve

bulantıyla geçer. bazen o teyzeyi domestosu fıslayan bir odaya koyup 24 saat bırakmak istiyorum.çektiğim çileyi anlaması için tek yolum bu galiba

adet dönemindeyse zaten bulantım bitmez. kabus gibi bi şey bu hassasiyet

keşke domestoslu ıslak mendil üretseler,koklasam dursam. huzur buluyorum çünkü

zor yani bu hassasiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…