Koku hassasiyeti

son durum şu şekerler;
cuma gününden beri adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım var.hatta cumartesi o kadar ağırdı ki gün boyu 2 tane ağrı kesici içmek zorunda kaldım ve kesin hastalanıyorum dedim.ama bir şey olmadı.
her an hastalandım sanıyorum akıntı sebebiyle bakıyorum yok.günüm geçti.idrar testi yaptım negatif.ama idrarda hemen belli olmuyormuş
kan testi için hastaneye gidemiyorum kar sebebiyle.yakında bir sağlık ocağı var orayla konuştum.onlar da kanı tahlil için hastaneye gönderiyorlarmış ve kar sebebiyle hastane onlara kan almayın demiş.yarın öbür gün şu kar hafiflesin hastaneye gidip kan testi yaptıracağım.
lütfen dua edin benim için
hepinize ilginiz için çok tşk ediyorum.iyi ki varsınız

Son düzenleme:

Benim arkadaşımda da sizin gibi koku hassasiyeti oluştu, idrar testi 15 gün negatif çıktı, adet tarihi gelince adet öncesi yaşadığı ağrıları yaşadı en sonunda kan testi ile hamile olduğunu öğrendi. Ayrıca akıntı artması da hamilelik bel,rtisi olabilir. İlk sayfada da yazdım bence hamilesiniz

canım yaa inşallah..
bu sabah uyandığımda hafif midem bulandı
şu anda yine hafiften bulantı var
tabii herseyi ben hamileliğe de yoruyor olabilirim :)

hamile olabilirsin arkadaşım hamilelerde inanılmaz bir koku hassasiyeti oluyor...
bizm üst komşumz halasınn e vine gitmş demş burda havuç kokuyor halası da demiş kızm 1 hfta oldu havçlu salata yaptk biz evde havc da yk 1 hftaya koku mu kalır evde dıye snra test yapmşlr hamıle çkmş 2 hftalk :)

bnmde acayp bir koku hassasıyetım vrdır bazn sudan da yeşillikten de o dediğin yosun kokusu gbi çiğsi bir koku alırm ama evli dğeilm cnm bnm ki de ayrı bir cinslik burnum acayip koku alır kendiliğimdne ynı

konunu okudugumdan berı gırıp bakıyorum
sımdı de hamıleyım yazmıssındır dıye umarak baktım ama

hakkında hayırlısı olsun ınsallah...
Bebıslı haberlerle gel ))

Bende konuya dünden beri bakıp duruyorum. İnşallah güzel haberini alırız:)

canım bu konuşulanları eşine bahsediyomusun ? eğer hamile değilsen ümitlenmesin adamcağz:26:

ben de reglimin gecikmesinden 1-2 gün sonra test yaptığımda negatif çıkmıştı ve kasık ağrılarım ve akıntım artmıştı oldum olucam diye beklerken 1 hafta sonra hala olmayınca bir test daha yaptım ve net olarak pozitif çıktı umarım senin de aynı sonucu görürüz umutla bekliyoruz bunca kişi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…