- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi meleklerkorusu
-
canım,daha adet günüm gelmedi..bekleyim eğer gecikme olursa test yaptırırım
olsun yapppp merak ettik iştedört gözle adet olcanmı olmıcanmı diye bekliyoz hee
şimdi açtım umarım kaçırmamışmdır
sağol canım haber verdiğin için :)
son durum şu şekerler;
cuma gününden beri adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım var.hatta cumartesi o kadar ağırdı ki gün boyu 2 tane ağrı kesici içmek zorunda kaldım ve kesin hastalanıyorum dedim.ama bir şey olmadı.
her an hastalandım sanıyorum akıntı sebebiyle bakıyorum yok.günüm geçti.idrar testi yaptım negatif.ama idrarda hemen belli olmuyormuş
kan testi için hastaneye gidemiyorum kar sebebiyle.yakında bir sağlık ocağı var orayla konuştum.onlar da kanı tahlil için hastaneye gönderiyorlarmış ve kar sebebiyle hastane onlara kan almayın demiş.yarın öbür gün şu kar hafiflesin hastaneye gidip kan testi yaptıracağım.
lütfen dua edin benim için
hepinize ilginiz için çok tşk ediyorum.iyi ki varsınız
Benim arkadaşımda da sizin gibi koku hassasiyeti oluştu, idrar testi 15 gün negatif çıktı, adet tarihi gelince adet öncesi yaşadığı ağrıları yaşadı en sonunda kan testi ile hamile olduğunu öğrendi. Ayrıca akıntı artması da hamilelik bel,rtisi olabilir. İlk sayfada da yazdım bence hamilesiniz
merhaba hanımlar
Birkaç gündür tuhaf bir koku hassasiyeti oluştu bende
oldum olası kokular konusunda hassasımdır ama su da kokunca yok artık dedim
gecen gün su içiyorum(kaliteli bir su markası yani musluktan falan degil),tuhaf bir koku geldi.
eşime dedi ki bu su kokuyor aldı benim bardağı kokladı,içti bir şey yok
bu akşam da salata yapmıştım.yemek yiyoruz bu defa salatadan aynı koku geldi yiyemedim
deniz gib mi desem,yosun gibi mi..yani tanımlıyamıyorum ama geçen gün su koktu içemedim bugun de salata koktu yiyemedim
ne bu şimdi yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?