Bazı insanların teninden mi kaynıklı bilmiyorum öyle bakıncada temiz görünüyorlar yanınan gelse kokarca...
hediye Parfüm alın diyecem ama o da ter kokusuyla ıııyyy iğrenç olabilir.Yada ortaya sohbet açın işte işe gelirken otobüsteki adam bir kokuyordu ,deyin bence insanlar 2 . güne bir banyo yapmalı ,terli kıyaferleri değişmeli gibi .Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla ....
Yani dediginiz gibi kokmasi icin 2-3 haftada yikanmiyor heralde. midem kalkti. Kirmadan nasil olur ki. Ama koku cekmek zorunda degilsiniz bir turlu uyaracaksiniz artik
bir set hediye etseniz kıza mesela içnde parfüm duş jeli sabunlancak olan ve yanında bilerk başka br arkadaşınızla konuşsanız hani her gün duş alırım almayan insanlar kokuyor itici geliyor bir giydiğimi yıkamadan giymem gibisinden
yani bilemiyorum ki yıkanmıyor sanırım. yani şöyle bir durum var kusura bakmayın midenizi bulandırmak istemem ama . hani kadınların özel dönemi biter ve duş alması gerekir temizlik hijyen sonuçta , onu dahi sanırım geciktiriyor ki farklı kokular oluyor. ve burası kurumsal büyük bir şirket. hiç hoş değil böyle bir durum
Benim de patronum öyle kokuyordu, adam adam değil bildiğin kokarcaydı, ben her odasına gittiğimde burası bir tuhaf kokuyor sanki bu odada bir koku var, siz de alıyor musun kokuyu diye diye şimdi kokmuyor anladı herhalde :))))
ben daha olumlu yaklaşmıştım ama siz bir kadın olarak anlamışsınız zaten kokunun kaynağını.. alınırsa alınsın canım genç kız sonuçta temiz olması gerektiğinin farkına varmak zorunda.. düzgün bir üslupla bir köşeye çekip söyleyin bence.. alınacak diye kimse bu pis kokuyu çekmek zorunda değil.. sonuçta stajyer, şirkete bir şeyler öğrenmeye gelmiş.. siz öncelikle temizliği öğretin, siz de rahat edersiniz..
Ya bel ki bi terleme problemi falan vardir kizin..rahatsizlik gibi bir seyi vardir..ne bileyim belki o da bu durumun farkindadir ondan bu kadar utangactir..
aynı oda içerisinde çalıştığımız bir stajyerimiz var , çok içine kapanık ve en ufak bir söz söylediğinizde ağlayan bir kız. Arkadaşlar o kadar çok kokuyor ki ben artık dayanamıyorum kokuya oda spreyi en fazla 15 dakika bastırabiliyor kokuyu. Hava şartlarından dolayı camı sürekli açık bırakamıyoruz. Sabah geldiğimiz zaman ve öğlen yemeğe çıkarken camı açıp gidiyorum havalansın diye ama yok haftanın 3 günü geliyor ve geldiği günler odada ten kokusu var ve artık kaldıramıyorum kokuyu. bu havada camı açık bırakıyoruz ve buz gibi oluyor her yer. gün içinde günaydın iyi akşamlar bile zor söyleyen o kadar içine kapanık bir kız. kırmadan nasıl belli edeceğiz kokusundan rahatsız olduğumuzu. TEMİZLİK ZOR DEĞİL Kİ
Aynı şey benim başıma geldi, bizim departmanda da konuşabilecek tek bayan ben olduğum için,
iş başa düşmüştü ..
Bizim stajyer saç baş olarak da çok dağınıktı.
Ben konuya, sen genç kızsın bak burada erkek ağırlıklı çalışıyoruz biraz oturmamıza kalkmamıza dikkat edeceğiz,
saçımız düzgün olmalı, müşterilerimiz geldiğinde hoş bir görüntü olmuyor senin çok güzel bir yüzün var sana
düzenli bir kız olmak yakışır falan diye kıza sürekli iltifat ederek konuştum son olarak da yarın senin için yeni bir
gün olsun bir duş al tertemiz kalk falan diye saçmalamıştım, kızcağızın gözleri doldu, hayatımın en zor konuşmasıydı .
Ben kıpkırmızı kız kıpkırmızı çıktık odadan .
Ama ten kokusu kolay çıkmıyormuş banyo temizlik falan değilmiş yani tek çözüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?