Ben de ergenlik dönemlerimde aşırı ter kokarmışım, farkında değilim tabi. Insan kendi kokusunu alamıyor. Sigara falan mı kullanıyor acaba ne kokuyo ki bu kadar? Ben olsam masasına not bırakırdım kırmadan yazardım. En azından hem kimin yazdiğini bilmez hem de dikkat eder. Ağlasa bile kendisini düzeltir. Ona iyilik yapmış olursunuz genc kiz sonuctaaynı oda içerisinde çalıştığımız bir stajyerimiz var , çok içine kapanık ve en ufak bir söz söylediğinizde ağlayan bir kız. Arkadaşlar o kadar çok kokuyor ki ben artık dayanamıyorum kokuya oda spreyi en fazla 15 dakika bastırabiliyor kokuyu. Hava şartlarından dolayı camı sürekli açık bırakamıyoruz. Sabah geldiğimiz zaman ve öğlen yemeğe çıkarken camı açıp gidiyorum havalansın diye ama yok haftanın 3 günü geliyor ve geldiği günler odada ten kokusu var ve artık kaldıramıyorum kokuyu. bu havada camı açık bırakıyoruz ve buz gibi oluyor her yer. gün içinde günaydın iyi akşamlar bile zor söyleyen o kadar içine kapanık bir kız. kırmadan nasıl belli edeceğiz kokusundan rahatsız olduğumuzu. TEMİZLİK ZOR DEĞİL Kİ
Neden ağlıyor ki sebep yokken ?işle ilgili dahi herhangi bir soru sorduğumda direk ağlamaya başlayan bir kız ve inanın sert bile sormuyorum birşey ona rağmen ağlıyor , şimdi temizlik ile ilgili birşey söylersem kesin daha çok ağlar :) açıkçası 17-18 yaşındaki bir genç kıza temizlikle ilgili birşey demeye ben utanırım ama anlamadığı için ima yolu ile belli edeğim
ha bide kızın sevgılısı vardı ve kızı el ustunde tutuyodu ben hala bekarım napsam bende ayda 1 mi yıkansam acaba
mismo valla cok cok fena kokuyo ya ben hayatımda oyle bi koku gormedımidolümsün yaa
-------
Benimde eski çalıştığım yerde böyle bir erkek eleman vardı. Ofiscek illallah dedirtmişti bize. Uyarı yapıldı açık açık konuşuldu. Fayda etmedi. Patron bile o gelince cam kapı açtırıyordu oğlum keçe gibisin yanına yaklaşılmıyor diyordu. Neyse sonunda patron bir gün XXXX hadi dışarı çıkıyoruz acil işimiz var dedi aldı bunu gitti hamama bir güzel keseletti geri getirdi.. Yeminlen döndüğünde teninin rengi açılmıştı
Bu kumpasa nasıl düştüm ben diye 2 gün kendini yedi
Değişen bir şey oldu mu olmadı kokmaya devam etti. 2 yıl aynı şirkette çalıştık o elemanla. Bir site vardı isimsiz mail gönderiyordu "çok fena ter kokuyorsun lütfen yıkan" diye. Oradan mail bile göndermiştik kendisine.
idolümsün yaa
-----
Benimde eski çalıştığım yerde böyle bir erkek eleman vardı. Ofiscek illallah dedirtmişti bize. Uyarı yapıldı açık açık konuşuldu. Fayda etmedi. Patron bile
gelince cam kapı açtırıyordu oğlum keçe gibisin yanına yaklaşılmıyor diyordu. Neyse sonunda patron bir gün XXXX hadi dışarı çıkıyoruz acil işimiz var dedi aldı bunu gitti hamama bir güzel keseletti geri getirdi.. Yeminlen döndüğünde teninin rengi açılmıştı
Bu kumpasa nasıl düştüm ben diye 2 gün kendini yedi
Değişen bir şey oldu mu olmadı kokmaya devam etti. 2 yıl aynı şirkette çalıştık o elemanla. Bir site vardı isimsiz mail gönderiyordu "çok fena ter kokuyorsun lütfen yıkan" diye. Oradan mail bile göndermiştik kendisine.
Saçları falan da yağlı mı merak ettim.Eğer değilse duştan çıktıktan sonra temiz kıyafet giymiyor mu acaba? Hep aynı mı giyiniyor?
kötü bir durum. " aaa bi koku var odada " diye laf atın ortaya. ya da arkadaslarınızla konusun bi kazak yanında da parfüm hediye edin. gerçi hep oda spreyi sıkıyormuşsunuz demekki bu kız kokuyu almıyor.
Ben de ergenlik dönemlerimde aşırı ter kokarmışım, farkında değilim tabi. Insan kendi kokusunu alamıyor. Sigara falan mı kullanıyor acaba ne kokuyo ki bu kadar? Ben olsam masasına not bırakırdım kırmadan yazardım. En azından hem kimin yazdiğini bilmez hem de dikkat eder. Ağlasa bile kendisini düzeltir. Ona iyilik yapmış olursunuz genc kiz sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?