Şampuan ve Saç Kremleri Kokusuz Şampuan Adı Bilen Var Mı?

dimaam

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
3.034
2.979
373
Şampuan ve vücut jeli kullanamıyorum artık. Kokusu midemi bulandırıyor. Banyoda durmadan kusuyorum. eşim bile kullansa durum aynı. Bildiğiniz kokusuz şampuan ve vücut jeli var mı?

teşekkürler... kullandın mı peki sementaa? kullanıp memnun kalan var mı acaba :44:
hayır kullanmadım..ama böyle kokulu temizlik malzemelerinden rahatsız olanlar için üretilmiş sanırım..internetten senin için araştırdım buldum linki gönderdim..bu ürünlere parfüm katılmıyor..ben bebe şampuanı kullanırım içinede karbonat atarım..karbonat kimyasalı temizliyor..zaten bebe şampuanında kimyasal az oluyor az olanıda karbonat temizliyor..kokusu hoşuma gidiyor bebe şampuanının..

hayır kullanmadım..ama böyle kokulu temizlik malzemelerinden rahatsız olanlar için üretilmiş sanırım..internetten senin için araştırdım buldum linki gönderdim..bu ürünlere parfüm katılmıyor..ben bebe şampuanı kullanırım içinede karbonat atarım..karbonat kimyasalı temizliyor..zaten bebe şampuanında kimyasal az oluyor az olanıda karbonat temizliyor..kokusu hoşuma gidiyor bebe şampuanının..

sağol canım. bir yerde şubesini buldum. oraya gidip soracağım. başka çarem kalmadı. :50:

gebeliğin 9. haftasındayım, Allah'a çok şükür yemeklerin hiç birinden tiksinmedim ama deterjan ve tüm temizlik ürünlerinden, kişisel bakım ürünlerinden daha doğrusu kokularından nefret ettim. normalde yumuşatıcı olmadan çamaşır yıkamazdım, çamaşırlarımı toplarken-katlarken defalarca koklardım. ama şimdi çamaşır yıkamak, duş almak işkence oldu :( gebeliğimin 9.haftasına kadar 3 ya da 4 kez kustum hepsi de ya deterjan ya da şampuan yüzünden oldu.
yaz aylarında 2 gün duş almasam yapış yapış oluyorum, burda yazan organik sepetim adresinden urtekram kokusuz şampuan ve kokusuz duş jeli sipariş verdim, fiyatları biraz pahalı ama kokmasın da razıyım dedim. ürünler geldi denedim, öğürmeden kusmadan rahat rahat duş aldım. bu konuda sıkıntı yaşayanlara tavsiye edebilirim. sıvı el sabunu olarak friendly sıvı sabun kullanıyorum onda da sorun yok. çamaşır deterjanında hala sorun yaşıyorum ama 4.ayda bu hassasiyet geçer diye umuyorum.

gebeliğin 9. haftasındayım, Allah'a çok şükür yemeklerin hiç birinden tiksinmedim ama deterjan ve tüm temizlik ürünlerinden, kişisel bakım ürünlerinden daha doğrusu kokularından nefret ettim. normalde yumuşatıcı olmadan çamaşır yıkamazdım, çamaşırlarımı toplarken-katlarken defalarca koklardım. ama şimdi çamaşır yıkamak, duş almak işkence oldu :KK43: gebeliğimin 9.haftasına kadar 3 ya da 4 kez kustum hepsi de ya deterjan ya da şampuan yüzünden oldu.
yaz aylarında 2 gün duş almasam yapış yapış oluyorum, burda yazan organik sepetim adresinden urtekram kokusuz şampuan ve kokusuz duş jeli sipariş verdim, fiyatları biraz pahalı ama kokmasın da razıyım dedim. ürünler geldi denedim, öğürmeden kusmadan rahat rahat duş aldım. bu konuda sıkıntı yaşayanlara tavsiye edebilirim. sıvı el sabunu olarak friendly sıvı sabun kullanıyorum onda da sorun yok. çamaşır deterjanında hala sorun yaşıyorum ama 4.ayda bu hassasiyet geçer diye umuyorum.
Cnm konunun üzerinden epey geçmiş ama bişi sorucam bebişini hayırlısyla kucağına almışsındr umarım Cinsiyeti ne acaba aynı durumda bendede varda

Cnm konunun üzerinden epey geçmiş ama bişi sorucam bebişini hayırlısyla kucağına almışsındr umarım Cinsiyeti ne acaba aynı durumda bendede varda
Erkek oldu Allah kolaylık versin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah bebeğinizi

Back
X