kokuyormuşum

vallahoyle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
416
58
38
34
birinin benim hakkimda kokuyor gibi dedikodular yaptigini duydum arkamdan.o kadar mutsuzumki .artik yasamanin anlami yok .onurumu cok kirdi bu durum.ne yapacagimi bilmiyorum

birinin benim hakkimda kokuyor gibi dedikodular yaptigini duydum arkamdan.o kadar mutsuzumki .artik yasamanin anlami yok .onurumu cok kirdi bu durum.ne yapacagimi bilmiyorum
her gün duş alirim temizligimi yaparim ama anlamiuorum

Sen her gün duş alıp temizliğini yapıyorsan bu tamamen karşındakinin terbiyesizliğidir. Bana biri kokuyor dese ve ben bu halimle (duşumu yapar,parfüm sürerim her gün) üstüme alınmam, manyak mıdır nedir diye düşünüyorum yani.

elalemin ağzı torba değilki büzesin...siz kendinizi biliyorsunuz başkasının dediklerini umursamayın

belki ağız kokusudur yada ayak yada ter
sonuçta evden duş alıp çıksak da günün ilerleyen saatlerinde bunlar başımıza gelebilir?
ne kokusuymuş?

ama bunu söyleyen liseden bi kiz ve siniftaki tüm erkeklere x kokuyor demis

Kokuyormussun derken agiz kokusumu ten kokusumu gerci ne olursa olsun arkandan konusmasi hic hos birsey degilde
Muhtemelen kalbi curumustr onun kokusudur hissetmistr bunun icin kendini uzme degmez artik cogu seyin cozumu var

Sorunlu kişilik mi yok piyasada. Takma öyle herşeyi, sen vücut temizliğine dikkat et, dişlerini hergün fırçala, insanlarda dedikodu ibaret olduğunu anlayacaktır.

Kendi bi tarafından gelen kokusudur, kaynağını karıştırmıştır boşver. Sen duşunu al, parfümünü sıkın bu tür laflarıda sallama.

evdeki yakınlarınızın böyle bir şikayetii varmı belki vücudunuz degil ama diş çürügünüz var ise o kokuyordur banada eskiden sevgilim demişti agzın kokuyor diye çürügüm vardı ama ben hiç farketmiyordum düşün bi doktora görün, ondan sonra zaten tik oldu agzıma şeker atmadan kimseyle konuşmuyorum o günden beri

belki ağız kokusudur yada ayak yada ter
sonuçta evden duş alıp çıksak da günün ilerleyen saatlerinde bunlar başımıza gelebilir?
ne kokusuymuş?
bilmiyorumki bi kiz soylemis ve benden hoslanmayan bi kizdi

Ayni kisi için kokuyor diyin sagda solda!

Ve duş jeli,rollon kullanıp bebekler gibi kokarak dolasin..
O gün duş alamadiysaniz da koltuk altlarinizi duş jeliyle temizleyin.
Eğer koktugunuzu düşünüyorsanız tabii..

Yasamamin anlami yok nedemek yahu... Nasil ne sekilde söylenildi bilemiycem ama bazen sadece banyo yapmak yetmeyebilir, ter sorununuz falan varsa bunun cözümüne bakin, kokulu dusjrli alin, parfümünüzü degistirin... Ölmeyi nekadar basit sebeplerden istiyprsunuz pes dogrusu...

sen duşunu al temizliğine önem ver parfümde sür ohhh missss.Gerisinin lafına bakma

koktuğun için mi yaşamanın anlamı yok bu arada başlığı da korkuyor muşum die okumuşumkorkmakla bunun ne alakası var die bi düşündüm önce

Kendi bi tarafından gelen kokusudur, kaynağını karıştırmıştır boşver. Sen duşunu al, parfümünü sıkın bu tür laflarıda sallama.
içimi rahatlattiniz ama bu kiz herkese yaymis ve kimsenin yuzune bakamiyorum cook utaniyorum

bilmiyorumki bi kiz soylemis ve benden hoslanmayan bi kizdi

Ağız temizliğine dikkat et...
ter kokusu için de koltukaltı ürünleri kullan
ayak kokusu için de eczanede ürünler var
eğer bunların hepsine özen gösteriyorsan demekki kız seni kötülemeye çalışıyor
takma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…