- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi vallahoyle
-
her gün duş alirim temizligimi yaparim ama anlamiuorumbirinin benim hakkimda kokuyor gibi dedikodular yaptigini duydum arkamdan.o kadar mutsuzumki .artik yasamanin anlami yok .onurumu cok kirdi bu durum.ne yapacagimi bilmiyorum
her gün duş alirim temizligimi yaparim ama anlamiuorum
ama bunu söyleyen liseden bi kiz ve siniftaki tüm erkeklere x kokuyor demisSen her gün duş alıp temizliğini yapıyorsan bu tamamen karşındakinin terbiyesizliğidir. Bana biri kokuyor dese ve ben bu halimle (duşumu yapar,parfüm sürerim her gün) üstüme alınmam, manyak mıdır nedir diye düşünüyorum yani.
Sorunlu kişilik mi yok piyasada. Takma öyle herşeyi, sen vücut temizliğine dikkat et, dişlerini hergün fırçala, insanlarda dedikodu ibaret olduğunu anlayacaktır.birinin benim hakkimda kokuyor gibi dedikodular yaptigini duydum arkamdan.o kadar mutsuzumki .artik yasamanin anlami yok .onurumu cok kirdi bu durum.ne yapacagimi bilmiyorum
bilmiyorumki bi kiz soylemis ve benden hoslanmayan bi kizdibelki ağız kokusudur yada ayak yada ter
sonuçta evden duş alıp çıksak da günün ilerleyen saatlerinde bunlar başımıza gelebilir?
ne kokusuymuş?
koktuğun için mi yaşamanın anlamı yokbirinin benim hakkimda kokuyor gibi dedikodular yaptigini duydum arkamdan.o kadar mutsuzumki .artik yasamanin anlami yok .onurumu cok kirdi bu durum.ne yapacagimi bilmiyorum
içimi rahatlattiniz ama bu kiz herkese yaymis ve kimsenin yuzune bakamiyorum cook utaniyorumKendi bi tarafından gelen kokusudur, kaynağını karıştırmıştır boşver. Sen duşunu al, parfümünü sıkın bu tür laflarıda sallama.
bilmiyorumki bi kiz soylemis ve benden hoslanmayan bi kizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?