- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi vallahoyle
-
bendeki tek korku onlarla meslek hayatindada karsilasmak çunku iyi bi lisede okudum ve ben tıp okuyorum arkadaslarin çogu da tıp okuyor.onlarla karsilasmak istemiyorumBelki zor olacak senin icin ama geride birak o yillarida insanlarida zamanla kaznirsin gene ozguvenini bak universite okuyormussun ilerde guzel bir is kariyer sahibi olunca bukadar uzuldugun icin gulersin kendine
Sevgilin ne kadar açık sözlüymüş maşallah
çok tesekkur ederim kendimi biraz daha guclu hissettim ama su ans kadar ne orta okulda ne unuversitede hic boyle bi olay görmedim.oyle olsa sürekli bna sarilmayi isteyen beni seven arkadsdlar var kokuyu almis olsalar yaklasamazlarki lise birdeki bu olay var sadece ve o da benim lise birden beri yedi yillik yasamimi mahvetti
kelimesi kelimesine o kadar haklisinki kendime geleceğim artikBak aslında sende ffarkindasin kokmadiginin sen bir dusun bakalım arkadasin çok fena koksa ydi ne yapardın? O gelip sarıldigin da belki sende sarilirdin ayıp olmasın diye ama durduk yere de gidip sarılıp öper miydin?Bu durumda dediğim gibi erkekleri eğlendirmek için kişileri kullanan ama kendini de onların kullandığının farkında olmayan bir kızmış ve intikam politikasiymis diye dusuneceksin.Inan ki o kiza uzuldum yazik..
Bu da sana ders olsun bir daha böyle oyunlara gelme kendinden emin olduktan sonra dik dur hiç takma ve böyle kisilere istediğini verme..Şimdi söyle bir silkelen ve kendine gel kendini bul..Kafan kurcalanir sa aç burdaki konunu oku..Şunu unutma ki herhangi bir konuda zayifligini ya da zaafıni farkettiginde bunu kullanmaya kalkacak kişiler hayatımızda hep olacaktır. .
Hani diş hekimliği okuyordun?bendeki tek korku onlarla meslek hayatindada karsilasmak çunku iyi bi lisede okudum ve ben tıp okuyorum arkadaslarin çogu da tıp okuyor.onlarla karsilasmak istemiyorum
ayni kisi siniftaki bi kiz hakkinda da bitli falan diyerek erkekleri guldürüyormus o kiza.o kiz yüzunden çogu kisi beni kokuyor biliyor
Lisede mi okuyorsun.ama bunu söyleyen liseden bi kiz ve siniftaki tüm erkeklere x kokuyor demis
dunya o kadar kucuk degilvallahküçü post: 37472080 .!.:tamam canim tesekkurler de asil sorun bu olay ileride karsima cikar diye paronayak oldum resmen kendime guvenim gitti.hadi ileride biriyle tanisirsam ve lisedeki kizlardan biri arkadasi olursa ve o tanistigim kisiye bu kokuyo derse diye cok uzuluyorum yasamanin anlami yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?