- Konu Sahibi vallahoyle
-
Kizlar kırıcı yorumlar yapmayin biraz empati yapin, seneler onceki konuya mi takiyosun demissiniz de zaten travmalar, ozguven eksiklikleri gecmiste yasadigimiz seylerden kaynaklanıyor ve gercekten cok incitici bir konu
Herkes guclu bir yapiya sahip değil ben olsam benimde gardim düşer, mutsuzlugun takintinin dibine vururdum.
Konu sahibi bence bunun icin psikolojik destek alin tek basina bunu atlatabileceginizi dusunmuyorum sizinde enerjiniz cok dusuk ozguven eksikliginiz var benim gibi
birinin benim hakkimda kokuyor gibi dedikodular yaptigini duydum arkamdan.o kadar mutsuzumki .artik yasamanin anlami yok .onurumu cok kirdi bu durum.ne yapacagimi bilmiyorum
Olamaz mi belki çap yapiyodur zeki bir arkadasimizdir hem tip hem dis hekimligi okuyup ailesini geçindirme derdiyle bi liseliye para karşılığı ders verecegi icin disardan lise okuyodur ne bileyimYa bu sahis troll gercek biri degil daha gecen tip okuyodu sonra dis hekimi dedi simdi liseye gidiyor, yarin da ilkokula baslicam heyecanliyim yardim falan yazacak herhalde. Ama eglendiriyodu bizi banlanip banlanip geri geliyo
Olamaz mi belki çap yapiyodur zeki bir arkadasimizdir hem tip hem dis hekimligi okuyup ailesini geçindirme derdiyle bi liseliye para karşılığı ders verecegi icin disardan lise okuyodur ne bileyim
hah şimdi sen çap dedin ya, bu gelip çap yapıyorum demezse ben de ofiş değilimlisede okurken üstten ders alıyor tıp ve diş hekimliği olarak
birinin benim hakkimda kokuyor gibi dedikodular yaptigini duydum arkamdan.o kadar mutsuzumki .artik yasamanin anlami yok .onurumu cok kirdi bu durum.ne yapacagimi bilmiyorum
aksine insanlara yaklaşman lazımki kokmadığını anlasınlar, kıyafetlerini yıka birde garanti olsun kokmadığın, günlük sabah duşları olayı çözer... Takma.. hatta kızla tartışmalı olduğun anlaşılsın ki iftira attığı anlaşılsın..o söyleyenler karsima çikacak diye çok korkuyorum o kadar kiriciki kiz ben geldiginde pencereleri acalim falan diyodu.benim bildigimi bilmiyordu ama tüm erkeklere soylemis erkekler dalga geciyodu icime kapandim
abartma sende ne var bunda herkes kokar. Kimisinin ter bezleri çok çalışır kimisinin az herkesin hormonları bir mi?birinin benim hakkimda kokuyor gibi dedikodular yaptigini duydum arkamdan.o kadar mutsuzumki .artik yasamanin anlami yok .onurumu cok kirdi bu durum.ne yapacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?