- Konu Sahibi vallahoyle
-
Canimm benim kiyamam sana. Bi degisigi de benim basima geldi ki o zaman cocuktum bile. Yaptıkları terbiyesizlik insan olan kibar bi dille söyler ki bana soylenmesini isterdim. Takma kafanabirinin benim hakkimda kokuyor gibi dedikodular yaptigini duydum arkamdan.o kadar mutsuzumki .artik yasamanin anlami yok .onurumu cok kirdi bu durum.ne yapacagimi bilmiyorum
iste sanirim kiz bunlara söyluyordu sonra bi erkek benim yanima geliyodu sanki kokuyor mu diye konrol ediyor gibi sonra o kiza hani falan diyodu.ben anliyordum ama anlamamazliktan geliyordum çunku cok utaniyordum.bu olaylar piskolojimi bozdu gerçekte oyle olmasa bile bunun alay konusu olmasi çok utandirdi beniKiz senin icin kokuyor demiste inananlar embesilmi ki hemen senin koktugun kanisina varmis kendi burunlari yokmu almamislar mi kokunu
o terbiyesiz kiz senin koktugunu soyleyince kokuyo oldun
Hüç tınlama ya sen temizliğine özen göstermeye devamiste sanirim kiz bunlara söyluyordu sonra bi erkek benim yanima geliyodu sanki kokuyor mu diye konrol ediyor gibi sonra o kiza hani falan diyodu.ben anliyordum ama anlamamazliktan geliyordum çunku cok utaniyordum.bu olaylar piskolojimi bozdu gerçekte oyle olmasa bile bunun alay konusu olmasi çok utandirdi beni
Herkese diyorsa seni kiskaniyor demektir takma sen..ama bunu söyleyen liseden bi kiz ve siniftaki tüm erkeklere x kokuyor demis
o söyleyenler karsima çikacak diye çok korkuyorum o kadar kiriciki kiz ben geldiginde pencereleri acalim falan diyodu.benim bildigimi bilmiyordu ama tüm erkeklere soylemis erkekler dalga geciyodu icime kapandimCanimm benim kiyamam sana. Bi degisigi de benim basima geldi ki o zaman cocuktum bile. Yaptıkları terbiyesizlik insan olan kibar bi dille söyler ki bana soylenmesini isterdim. Takma kafana
ayni kisi siniftaki bi kiz hakkinda da bitli falan diyerek erkekleri guldürüyormus o kiza.o kiz yüzunden çogu kisi beni kokuyor biliyor
bu olay lise birde oldu ve dort yil o lisede görunmez olmak istedim universitedeyim ve o dört yillik icime kapanikligim devam ediyor orta okulda ve çocuklukta cok mutluydum benHerkese diyorsa seni kiskaniyor demektir takma sen..
Saçını başını yol gülüm sende.o söyleyenler karsima çikacak diye çok korkuyorum o kadar kiriciki kiz ben geldiginde pencereleri acalim falan diyodu.benim bildigimi bilmiyordu ama tüm erkeklere soylemis erkekler dalga geciyodu icime kapandim
haydaaa. kaç sene önce olan olayı ne diye yeni olmuş gibi anlattın kibu olay lise birde oldu ve dort yil o lisede görunmez olmak istedim universitedeyim ve o dört yillik icime kapanikligim devam ediyor orta okulda ve çocuklukta cok mutluydum ben
Sevgilin ne kadar açık sözlüymüş maşallahevdeki yakınlarınızın böyle bir şikayetii varmı belki vücudunuz degil ama diş çürügünüz var ise o kokuyordur banada eskiden sevgilim demişti agzın kokuyor diyeçürügüm vardı ama ben hiç farketmiyordum düşün bi doktora görün, ondan sonra zaten tik oldu agzıma şeker atmadan kimseyle konuşmuyorum o günden beri
çok tesekkur ederim kendimi biraz daha guclu hissettim ama su ans kadar ne orta okulda ne unuversitede hic boyle bi olay görmedim.oyle olsa sürekli bna sarilmayi isteyen beni seven arkadsdlar var kokuyu almis olsalar yaklasamazlarki lise birdeki bu olay var sadece ve o da benim lise birden beri yedi yillik yasamimi mahvettiO kız istediğini başarmış bir insanın öz güvenini yıkmak ve psikolojisini etkilemek hayatta alınabilecek en pis intikam dir ve maalesef sen ona istediğini vermissin..Lütfen daha fazla buna müsade etme..O kız çok kişiliksiz biriymis ve insanlara belki de ömür boyu derin yaralar açmasını iyi biliyormus
Zavallı erkekleri eğlendirip dikkat çekmek için ne kadar da degersizlestirmis aslen kendini..Belki de asıl eglendikleri o kızdı?Çünkü erkekler bu tarz kendini eğlendiren kızlarla eğlence konusundan daha çok eğlenirler?
O kız yüzünden seni nasıl herkes kokuyor zannetsin onların koku duyulari yokmuymus? Bak senin yapman gereken temizlik ve bakımına önem vermek ve sağlık problemin varsa çözüme odaklanmak..Ondan sonra da su yerlere Serdigin özgüvenini ayağa kaldırmak. .mutlu ve başarılı olmak istiyorsan sen kendinden emin olduktan sonra gerisini boşver. .
Hem sağlık problemi olup bu tarz sorunlar yaşayan var ama onunla çözüm odaklı ellerinden geleni yapıp önlerine bakıyorlar. .Eğer ki sağlık sorunu varsa ve bundan ötürü çözüm getiremeyecek birsey se ve bunun için yanında olmayacak kisilere zaten ihtiyacın olmasın çünkü Hayır gelmez bu tarz kişilerden. .
Ancak zannettigin kadar kötü koksa idin herkes yanından kaçar ya da yuzunun eksimesinden anlardin? Var mı böyle birşey?
çunku bu olay yillardir uzuyor beni ve hayatimi mahvetti lisede olup ayni üniversitede oldugum arkadadlarim var ve acaba biliyolarmi diye korku icindeyimhaydaaa. kaç sene önce olan olayı ne diye yeni olmuş gibi anlattın ki
iste sanirim kiz bunlara söyluyordu sonra bi erkek benim yanima geliyodu sanki kokuyor mu diye konrol ediyor gibi sonra o kiza hani falan diyodu.ben anliyordum ama anlamamazliktan geliyordum çunku cok utaniyordum.bu olaylar piskolojimi bozdu gerçekte oyle olmasa bile bunun alay konusu olmasi çok utandirdi beni
içimi rahatlattiniz ama bu kiz herkese yaymis ve kimsenin yuzune bakamiyorum cook utaniyorum
çok saol canim ama iste o zamanki bi olumsuzluk karakteri sekillendiriyor ve zguvensiz farkedilmek istemeyen bi kiz oluyosun mesela lisede bildigim bi soruya bile parmak kaldirsmaxdim farkedilip de dalga konusu olurum kokuyla ilgili bisey soylerler diyeKeske fark ettiginde o geleninde iftirayi ataninda agzinin payini verseydin onlar senin susmandan guc almislar
toton burnuna yakin gelmis heralde deseydin
hic canini sikma ilerde karsina ciksalarda oyle kokan pis biri olmadigini fark edince yaptiklarindan utanirlar
sana kendimden ornek vereyim ilk okulda su simarik kiz guruplarindan bi grup arkadasimiz vardi siniftaki bi kizla cok dalga gecer kucuk dusururduk ama simdi hepimiz onun pismanligini utancini tasiriz malesef cahilken dusunemiyosun bazi seyleri
belki o kizda pismandir cunku yas buyudukce karakterlerde gelisir degisir insallah onuki olumlu yonde degisir yaptigi hatanin farkina varir
çok saol canim ama iste o zamanki bi olumsuzluk karakteri sekillendiriyor ve zguvensiz farkedilmek istemeyen bi kiz oluyosun mesela lisede bildigim bi soruya bile parmak kaldirsmaxdim farkedilip de dalga konusu olurum kokuyla ilgili bisey soylerler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?