- 10 Mayıs 2012
- 337
- 55
- 118
canim ben viyanada oldum 7 gün hastanede cok güzel baktilar kralice gibiii karin germe amaliyatinda sigortam gerisini karsilamiyor kilo macerami ne sen sor ne ben anlatimm babamin ölümü arkasina gelen depresyon arkasindan cocugum ölecek diye yillarca evden cikmamam kimsesizlik gurbetlik bilirsinnn kendime geldigimden is isten gecmistiki kendimi topladim kilo verdim sonrasi sarkmalarr burdaki doktorlara göre promlem deyill
karin germe icin baya mücadele ettim kolum ve gösüm icin buna dayana bilirmiyim bilmiyorummm
Öncelikle herkese merhaba, ben yurtdışındayım kollarımda küçüklüğümden beri aşırı sarkma var. çok doktora gittim geldim en sonunda bi doktor buldum Allah kısmet ederse bu kış Hasan Fındığa gitmeyi düşünüyorum. kendisiyle defalarca mail yoluyla görüştüm ve beni neler beklediğini bana çok güzel anlattı. fakat burda okuduğum Leto nickli arkadaşın yazdıkları beni endişelendirdi. acaba hangi doktora gittin memnun kalmadın? çok merak ediyorum madem sen memnun kalmadın başkalarınında o doktora gidip memnun kalmamasını istemezsin herhalde bize hangi doktorda ameliyat olduğunu yazarsan ben ve bir çok kişi memnun olur öğrenir eminim.. Hasan Fındık bana çok güven verdi, kendide baya ünlü ve iyi bir doktor adını lekeleyeceğini zannetmiyorum umarım herşey yolunda gider..
Leto arkadaşım umarım cevap verirsin..
Merhaba arkadaşlar, kısa sürede çok fazla kilo verdiğim için vücudumda sarkmalar ve çatlaklar oluştu. Özellikle kollarımdaki sarkmalar beni çok rahatsız ediyordu ve ameliyat olmaya karar verdim. Doktorum (şimdilik ismini vermek istemiyorum ancak kendisi profesördür), bana kollarımdaki deri fazlasını alacağını, yağ almayacağını, artık sarkma ve sallanma olmayacağını söyledi. Göğüslerimde de sarkma vardı ama benim esas takıntılı olduğum kollarım. Neyse ameliyat olalı tam 6 gün oluyor bugün. Sarkan göğüslerim gayet başarılı bir şekilde toparlandı, fark açık ve net bir şekilde ortada. Ancak kollarım eskisinden de berbat görünüyor, hala sallanıyor, hala deri fazlası aynen duruyor? Bunu görünce resmen hayal kırıklığına uğradım. Doktorum bana ''bu kadar erken konuşmamalısın, bu şişlikler inecek'' diyor ama ben çok endişeleniyorum, eski halinden hiçbir farkı yokmuş gibi? Kol germe ameliyatı olan var mı aranızda? Neler yaşadıklarını merak ediyorum çok fazla yorum bulamadım bu ameliyatla ilgili.
Bu arada Göğüs dikleştirme ameliyatımdan memnunum dedim. Bununla ilgili detayları da ayrıca yazacağım.
Doktorum bana henüz çok erken olduğunu ve durumun düzeleceğini söyledi. Ben bu söze güvenmiyorum bu yüzden endişelerimi dile getirdim ve şuan kollarımdaki durumun pek de iç açıcı olmadığını belirttim. Eğer bu sorun doktorun vadettiği sürede (6 ay) düzelmesse adını yazacağım. Keza eğer kollarım vaadettiği şekle kavuşursa yine doktorumun adını yazacağım. Ama şimdi ben kendimden bu kadar emin olmadan, beni nelerin beklediğini bilmeden isim vermek istemiyorum. Ameliyat sonrası yaşadığım sıkıntıyı paylaşıyorum, olacaklar da ibret alabilir iyi ya da kötü. Hasan Fındık'ı ameliyatı olduktan sonra araştırdım. Keşke bir de onunla görüşseydim dediğim bir doktor. Umarım başarılı bir ameliyat olursun ve hiçbir sıkıntı yaşamassın. Şimdiden geçmiş olsun.
Bu arada bir sorum var; kollarında uzun zamandır sarkma olduğunu söylemişsin bunun için estetik dışında hiçbir yola başvurdun mu?
Unutursun20 arkadaşım özel mesajına malesef cevap veremiyorum mesaj sayım yetersiz.. Burdan cevaplıyım..
Ben ameliyat olmaya kararlıyım evet, bana hem kol germe ve kola liposuction uygulayacağını söyledi böylelikle kolumun daha ince gözüküceğinide yazdı. Bana otel konaklaması şehir içi transferler korse vs 3000 euro dedi fakat ben otel konaklamasını ve şehir içi transferleri istemediğimden 2500e düşürdü ameliyat tarihi daha kesin değil ama aralık gibi gitmeyi düşünüyorum inşallah.. Kollarımda küçüklüğümden beri sarkma var. Nasıl desem üst kısmında aşırı sarkma var ve bir çizgi var kolun üst kısmını 2 parça yapıyor kilodan kaynaklanıyo herhalde. Yazın hiç kısa kollu giyemiyorum. 60 kiloya kadar indim 1 sene yaklaşık spora gittim ama kolumda bi değişiklik göremedim en son çare olarak ameliyata başvurdum. Hollandada yaşıyorum ben burdaki doktorlarla görüştüm bana 4000 euro dediler artı kollarımın hala kalın kalıcağını söylediler.. Reklamlarda hasan fındık ı hep görürdüm araştırdım ve tamam inşallah ona gideceğim dedim mail attım hemen cevap geldi.. Bakalım inşallah istediğim gibi olur.. Umarım anlatabilmişimdir :)
Unutursun20 arkadaşım özel mesajına malesef cevap veremiyorum mesaj sayım yetersiz.. Burdan cevaplıyım..
Ben ameliyat olmaya kararlıyım evet, bana hem kol germe ve kola liposuction uygulayacağını söyledi böylelikle kolumun daha ince gözüküceğinide yazdı. Bana otel konaklaması şehir içi transferler korse vs 3000 euro dedi fakat ben otel konaklamasını ve şehir içi transferleri istemediğimden 2500e düşürdü ameliyat tarihi daha kesin değil ama aralık gibi gitmeyi düşünüyorum inşallah.. Kollarımda küçüklüğümden beri sarkma var. Nasıl desem üst kısmında aşırı sarkma var ve bir çizgi var kolun üst kısmını 2 parça yapıyor kilodan kaynaklanıyo herhalde. Yazın hiç kısa kollu giyemiyorum. 60 kiloya kadar indim 1 sene yaklaşık spora gittim ama kolumda bi değişiklik göremedim en son çare olarak ameliyata başvurdum. Hollandada yaşıyorum ben burdaki doktorlarla görüştüm bana 4000 euro dediler artı kollarımın hala kalın kalıcağını söylediler.. Reklamlarda hasan fındık ı hep görürdüm araştırdım ve tamam inşallah ona gideceğim dedim mail attım hemen cevap geldi.. Bakalım inşallah istediğim gibi olur.. Umarım anlatabilmişimdir :)
"unutursun20" arkadasim uzun süredir giremiyordum buraya. Aslinda evet girip deneyimimden bahsetmem gerekirdi.
Nisan ayinda ameliyat oldum Doktorum cok ama cok iyi bi doktor. Burda isim verebiliyor muyum bilemiyorum ama emin olun herkese tavsiye derim doktorumu. Ben nerdeyse 2 sene doktordan doktora gittim. Herkesle bire bir görüstüm ve en sonunda nil ablam ve ayten ablam sayesinde (buranin üyeleri) dogru doktora gittim. Görüsmeden ciktigimda icimde acayip bi güven ve mutluluk vardi.
Suanda yaklasik 2 bucuk ay oluyor kollarimi ameliyat ettim. Tabiki herkes gibi bende korkuyordum ama sonuctan memnun kaldim tabiki. Baslarda zorluk cekiliyor tabiki cünkü ben nisan ayinda oldugum icin ameliyati hava sicakti ve korsa takmaliydim.
yapmak isteyenlere serin havada tavsiye ediyrum. Ben yaklasik 1 hafta - 10 gün tr de kaldim. 1 hafta icinde 3 defa Ercan bey`e gittim. Kendisi mail veya telefonda da hep yardimci oldu sorularim oldugunda aninda cevapladi.
Suanda halen izler var tabiki ama bunlar zamanla daha görünmez hale gelicek. ama tabiki ha diyincede olmuyor. Sonucta güzel bir görünüm icin sabir gerekli.
Asiri kilo verip kollarinda sarkiklik olan arkadaslara tavsiyem yapmalari.
sorulariniz olursa severek cvplarim
Doktorum bana henüz çok erken olduğunu ve durumun düzeleceğini söyledi. Ben bu söze güvenmiyorum bu yüzden endişelerimi dile getirdim ve şuan kollarımdaki durumun pek de iç açıcı olmadığını belirttim. Eğer bu sorun doktorun vadettiği sürede (6 ay) düzelmesse adını yazacağım. Keza eğer kollarım vaadettiği şekle kavuşursa yine doktorumun adını yazacağım. Ama şimdi ben kendimden bu kadar emin olmadan, beni nelerin beklediğini bilmeden isim vermek istemiyorum. Ameliyat sonrası yaşadığım sıkıntıyı paylaşıyorum, olacaklar da ibret alabilir iyi ya da kötü. Hasan Fındık'ı ameliyatı olduktan sonra araştırdım. Keşke bir de onunla görüşseydim dediğim bir doktor. Umarım başarılı bir ameliyat olursun ve hiçbir sıkıntı yaşamassın. Şimdiden geçmiş olsun.
Bu arada bir sorum var; kollarında uzun zamandır sarkma olduğunu söylemişsin bunun için estetik dışında hiçbir yola başvurdun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?